Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lamellákat a pinkmotors.hu-ról tudsz rendelni! Kuplungház, rugó, stb. nemtom hogy van-e, írj 1 emailt és megmondják!

info@pinkmotors.hu
Valaki mondja már meg hogy hol atalálható a 93-as NSR-ben a fesz. szabályzó meg az önindító
Fontos!!!!
sziasztok!

egy 90es nsr-hez mennyibe kerülhet egy komplett kuplung illetve hol lehet beszerezni?

köszi!
Hali!
Szeretnék venni egy honda nsr 125-öst! Mindenképp macskalámpás legyen! A szín mind1! Aki tud ilyet az irjon: gixxerke@freemail.hu vagy vegyen fel msn-re: bodzangergo@freemail.hu

előre is köszi
by gixxerke
A hengerfejnél nem lesz semmi baja ha eggyel nagyobb menetet vágsz bele, nálam is nagyobb menet kellet bele
no, akkor lebecsültem, mindenesetre én felszállni is alig bírtam rá aszittem 1000es...kép esetleg?
Van használtban és már ki is van nézve, a gazdájával amjdnem minden nap beszélek ezért más sok mindent tudok a gépről, van rajta egy dob , és 110 az utazója, 130 a vége és gyári dobbal is ezt tudta!
mert az 11kw figy én tok egy eladó 11kw-os NSR-t...
de megjegyzem a varaderóbol van használtba?mert én eccer láttam de újat és milla felett volt nem?rosszul tudom?meg azt olvastam, h 110 a vége, ez is igaz lehet?belehalnál az nsr után
125-ös Varaderot
csövi, mit veszel helyette?
Szerintem se lesz baj ha egyel nagyobra furjátok a menet miatt. De utánna már ne szakítsd bele csak azt nem értem hogy hogy sikerült bele szakítani ?
A hengerfejnél ,sztem nem lesz semmi baja ha egy mérete növeljük a menetet.
Helló mindenki! Eladó az NSR-em!
2003. 07 havi, 2007 .07 ig műszaki, 12500 Km, 780000 Ft az ára! Kifogástalan gyári állapotú Szervizelt , garázsbantartott! 90%-os metzeler gumik, karbon mintázatú tankpad+tanknyílásmatrica, fényviszaverős felnicsík, E szabványú miniindexek + adok hozzá első és hátsó motoremelőt!Csak túrázásra használt! Az ár irányár ! Másik motor vásárlása miatt sürgősen eladó! Hívj vagy írj megeggyezünk!
e-mail: nsr-125-r@freemail.hu Tel.: 06305235203
Szedd szét és féktisztitó spray-vel fújd le mindenhol,nekem is volt ilyen problémám de a tisztitástól helyre jött,amúgy nem nagyon kell sztem semmire sem figyelni
Jaja van hengerfej tömítés figyeld hogy ne melegedjen hamar. Ja és mielőtt beindítanák nézd meg hogy a blokk hideg-e ne legyen járatva előtte. Power is igen fontos.
Nekem meg a hátsó fék mindig beragadd. A féknyergen a jobb oldali dugatyu mindig beragad és nem megy vissza. Cseréljek olajat vagy szegyem szét és akkor tisztitsam ki ??? Ha szétszedem mire ügyeljek ??? Ja és olaj sehol se folyik belőle ugyhogy a szimeringek jók.
skacok!egy gyors segítséget kérnék. szomszédommal most megyek délután egy nsr t venni és mire figyeljek oda?valami betegségük van?előre is köszi!
Hy hondansr! A hengerfej csavarnál vagy a talptőmítésnél ment ki a menet?
Hy!

Lenne egy kis gondom ! Szétment hátul a hengerbe az egyik menet ahova a tőcsavar megy !Ugye hetes csavar megy bele ,ezt fel tudjuk furni nyolcasra ,namármost ezzel nem baszom szét a hengert ?
Hy.Nem tudja valaki egy használt 125-ös nsr felni mennyi????
2005 tavaszán lehet, de akkor még nem volt az enyém. Az interneten a használtmotor.hu-n találtam rá és 2005 decemberben vettem meg. Rögtön felkellet újítani mert hazafelé kilukadt a dugattyúja. Egész télen szereltem. Ausztriából jött meg hozzá az alkatrész. Gyári új nikasilos henger, gyűrük, dugattyú, új power
Új hűtőház és sapka, hőfokmérő gomba, termosztát, tömítések. Azóta 900-1000km lehet benne szolid használat mellett. Gondolkozunk rajta, hogy eladjuk a motor váltás miatt. Hát ennyi
hondánál ....
mike neked a mocid nem volt vmikor tavasszal eladó?
Nem tudja valaki hogy nsr 75-be -DC02E hol kapok hütővíz hőfokadót?
Előre is kösz a válaszokat.
először is grat Fater 500as CBFfel tanult és hát neki annyira megtetszett hogy beakar majd ruházni egy olyanra bár én rábeszélném őt a 600asra vagy a Hornet 600ra