Sziasztok régen írtam már de rendszeresen olvasom a hozzászólásokat. Ma tettem le a sikeres forgalmi vizsgát nagy A kategóriából. 2hét és meglesz a korlátlan jogsi. Lehet kacsingatnom nagyobb honda felé is.
Egy cbf 500 vagy 600-ra gondoltam. Tapasztalatról írásokat szívesen olvasnék .
Mennyit fogyaszt egy gyári nsr olyan 6ezres fordulat körüli váltásnál és hány lóerő gyárilag?
És mennyi a fogyasztása a 22 LE-ős nsr-nek? NSR-be van 4t?
hát strettfighter nincsi tt senki a közelben. sajna
De holnap 5 óra fele Budapestről indul egy túra ahol én is ott leszek majd csak én út közben csatlakozzom szóval ha lenne kedved gurulnánk a többi motrossal egy jót és akkor megnézném a mocid.
HA vmi kérdéss lenne a túrával írd ebbe a fórumban vagy msnen megtalálsz ezen az email címen.
msn = kistuning5@freemail.hu
A nem értésről annyit hogy autoszerelést is tanulltam ugyhogy erről enyit. Ja és annyit a hengerfej tömítésről hogy másfajta is létezik nem csak ez az egy. Mert van az SS és az RS én az RS-t rendeltem meg mert az pályára is jó így erősebb is.
aki nem ért a motorhoz akkor ne üljön rá.
a gyári tömítés nem ilyen,ez azafajta amit szettbve lehet kapni,de nem gyári honda,de hondába való!!
teljesen jó ez a tömítés.nekem is ilyen van benne
Most ez a gyári hengerfej tömítés akkor ?????? De hát nem is ilyenek, az ujak meg már ilyen kis szarok. Csak azt nem értem hogy akkor nekem hogyan lehet ott egy normális hengerfej tömítésnek a lenyomata ezen a fém lemezen ??? Meg ez lehet nem is gyári én meg most gyárit rendeltem meg.
Az a hengerfej tömítés ! Amugy ez a tömítés már vmi továbbfejlesztett szar ,mert nekem is másmilyen volt benne eredetileg! Egy lemez és azon volt parafa ,de az legalább letömitett rendessen ,nem kellet vele kilodni mint az ujabb tömítéssel!
Nekem tegnap jött meg a tömítés
Na kiderült mi volt a baj nem volt hengerfej tömítés csak valami paszta volt közzé nyomva . Így minden víz átömlő lyukat eldugított így nem volt víz keringés. Csütörtökön jön meg a hengerfej tömítés és akkor már jóó lesz.
De lenne még egy gondom a hengerfej tömítéss helyett valami lemez volt ott ez a lemez kell e majd még később mert hengerfej tömítés nyomát lehettett rajta látni így valaha volt is benne. Csak most hogy beleteszem majd az új tömítést akkor kell -e majd ez a lemez.Képeket teszek be róla.
Jo lenne ha valaki meg tudná mondani hogy akkor majd ezt a lemezt vissza tegyem majd a légyege anyi hogy a víz átömlőkből letakar egy párat és így csak kevesebb átömlő lesz szabadon. Így nem tudom hogy vissza rakjam -e vagy hogy ez kell -e bele gyárilag. De az tuti hogy ez nem a hengerfej tömítés így ha valaki tudja az majd írja már meg.
Van kedvetek jövőhét pénteken (Júli 28) motoros túrára jönni?
Kiskunlacházára mennénk a reptérhez este 7-re és onnan KIS TUNING vezetésével motorozgatnánk.
Egy cbf 500 vagy 600-ra gondoltam. Tapasztalatról írásokat szívesen olvasnék .
És mennyi a fogyasztása a 22 LE-ős nsr-nek? NSR-be van 4t?
De holnap 5 óra fele Budapestről indul egy túra ahol én is ott leszek majd csak én út közben csatlakozzom szóval ha lenne kedved gurulnánk a többi motrossal egy jót és akkor megnézném a mocid.
HA vmi kérdéss lenne a túrával írd ebbe a fórumban vagy msnen megtalálsz ezen az email címen.
msn = kistuning5@freemail.hu
Azt szeretném kérni hogy akinek macskaszemes nsr van hogy ha tudnánk valahol talizni szívesen megnézném mert nem merek nsr-t venni.
aki nem ért a motorhoz akkor ne üljön rá.
a gyári tömítés nem ilyen,ez azafajta amit szettbve lehet kapni,de nem gyári honda,de hondába való!!
teljesen jó ez a tömítés.nekem is ilyen van benne
Nekem tegnap jött meg a tömítés
Sikeres szerelést !
De lenne még egy gondom a hengerfej tömítéss helyett valami lemez volt ott ez a lemez kell e majd még később mert hengerfej tömítés nyomát lehettett rajta látni így valaha volt is benne. Csak most hogy beleteszem majd az új tömítést akkor kell -e majd ez a lemez.Képeket teszek be róla.
Jo lenne ha valaki meg tudná mondani hogy akkor majd ezt a lemezt vissza tegyem majd a légyege anyi hogy a víz átömlőkből letakar egy párat és így csak kevesebb átömlő lesz szabadon. Így nem tudom hogy vissza rakjam -e vagy hogy ez kell -e bele gyárilag. De az tuti hogy ez nem a hengerfej tömítés így ha valaki tudja az majd írja már meg.
Kiskunlacházára mennénk a reptérhez este 7-re és onnan KIS TUNING vezetésével motorozgatnánk.
Jelezetek vissza valahogy. msn: sunand@freemail.hu
NSR125 R / F
www.geneva-racing.com/~alains/...
Több motornak is a gyári szerelési könyve.
www.biker.ie/forum/index.php?s...