Hellotok, valakinek nincs véletlenül km óra mutató ? meg hőfokmérő ? :D Mert eltört még tavaj.. és nemtetszik :$ Nemtudnátok valaki, akinek van, vagy honnét tudnák venni ? (nem túl drágán )?
Szintén köszi mindkettőtöknek!
Akkor Motul 710 v. 800 v. Repsol Moto Racing marad versenyben (ez utóbbit is különolajzáshoz ajánlja a gyártó, úgy tudom).
Köszi
Én most az ötvenes pözsómban használom a Competición-t, és bár nagyon meg vagyok vele elégedve, azért gondoltam megkérdezem, mert az NSR "kissé" más kategória (az idei szezonban készülök rá átülni), és most láttam meg, h van még egy lépcsőfokkal jobb olaja is a Repsolnak..
hú vazeg ezt elfelejtettem mondani
akkor inkább ojat vegyél ami kimondottan verseny motorba való olaj vagyis amit a benzinbe kell önteni
a motul 710 és a 800 az biztos hogy jólenne bele
én most Repsol Moto Competiciónt használok a 125-ösbe nekem jó nem füstöl
és talánn egy kicsit hamarabb veszi a fordulatot mint a gagyibb olajjal
keverékröl nemtudok mondani sokmindent talánn 40-essel mennyél ha nem hajtod mindíg nyélenn
a dugattyú számát nemtudom, ha arra gondolsz hogy alapméret vagy túlméret, mert ahhoz le kéne mérnem. de max B-s dugó lehet, és persze hengerfejet is jár hozzá, szal komplett henger szett. akit érdekel msn: krisanpeter@freemail.hu
sziasztok a henger ára 40 pénz, de jó állapotú nikasil-os henger, powertengelyel powernyelvekkel, igény esetén termosztát+ hőgombával, ennyi pénzért max vasperselyes hengert, kapsz, tudom mert egy éve én is végigjártam azt az utat hogy honnan szerezzek hengert, és 40ért adtak volna perselyezettet.
Hali mindenki!
Igazából nem 125-ös, hanem 250-es NSR-rel kapcsolatban kérdeznék, de mivel annak nincs topik, újat nyitni meg egy kérdésnek nem akarok, ezért itt kérdezek, rem. nem baj.
Szóval a kérdés: NSR250R (MC18) mociba milyen olajat használnátok? Én Repsol fan vagyok, szóval a Repsol Moto Competición és Moto Racing között gondolkozok, csak az első esetben attól félek, hogy esetleg nem elég neki, a másodikban meg attól, h "túl jó" és majd jól lerakódik nekem ha nem full gázon járok vele. Szóval, ti melyiket választanátok? Ja, esetleg egy hozzávetőleges keverési arányt is írhatna vki, mert megoszlanak a vélemények.
(Ha esetleg más gyártótól mond vki egy jó választást, azért is hálás lennék.)
Köszi!
(már elnézést)
van hőfokmérőm irj rám msn
Akkor Motul 710 v. 800 v. Repsol Moto Racing marad versenyben (ez utóbbit is különolajzáshoz ajánlja a gyártó, úgy tudom).
Én most az ötvenes pözsómban használom a Competición-t, és bár nagyon meg vagyok vele elégedve, azért gondoltam megkérdezem, mert az NSR "kissé" más kategória (az idei szezonban készülök rá átülni), és most láttam meg, h van még egy lépcsőfokkal jobb olaja is a Repsolnak..
akkor inkább ojat vegyél ami kimondottan verseny motorba való olaj vagyis amit a benzinbe kell önteni
a motul 710 és a 800 az biztos hogy jólenne bele
és talánn egy kicsit hamarabb veszi a fordulatot mint a gagyibb olajjal
keverékröl nemtudok mondani sokmindent talánn 40-essel mennyél ha nem hajtod mindíg nyélenn
Igazából nem 125-ös, hanem 250-es NSR-rel kapcsolatban kérdeznék, de mivel annak nincs topik, újat nyitni meg egy kérdésnek nem akarok, ezért itt kérdezek, rem. nem baj.
Szóval a kérdés: NSR250R (MC18) mociba milyen olajat használnátok? Én Repsol fan vagyok, szóval a Repsol Moto Competición és Moto Racing között gondolkozok, csak az első esetben attól félek, hogy esetleg nem elég neki, a másodikban meg attól, h "túl jó" és majd jól lerakódik nekem ha nem full gázon járok vele. Szóval, ti melyiket választanátok? Ja, esetleg egy hozzávetőleges keverési arányt is írhatna vki, mert megoszlanak a vélemények.
(Ha esetleg más gyártótól mond vki egy jó választást, azért is hálás lennék.)
Köszi!
2körlámpás nem tom h ugyan az a teleszkjopok vagy se
e-mail: lovip66@freemail.hu
ha jól emlékszek akkor 2-2 dl kell bele, ugye?