Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, Valaguti fiftis vagy mi a nátha.
Rs 250 topikban érdeklődj, a szakik ott vannak.
(már elnézést)
csumi
van hőfokmérőm irj rám msn
Hellotok, valakinek nincs véletlenül km óra mutató ? meg hőfokmérő ? :D Mert eltört még tavaj.. és nemtetszik :$ Nemtudnátok valaki, akinek van, vagy honnét tudnák venni ? (nem túl drágán )?
Szintén köszi mindkettőtöknek!
Akkor Motul 710 v. 800 v. Repsol Moto Racing marad versenyben (ez utóbbit is különolajzáshoz ajánlja a gyártó, úgy tudom).
A Moto Competicion NSR-be is mehet.
Köszi
Én most az ötvenes pözsómban használom a Competición-t, és bár nagyon meg vagyok vele elégedve, azért gondoltam megkérdezem, mert az NSR "kissé" más kategória (az idei szezonban készülök rá átülni), és most láttam meg, h van még egy lépcsőfokkal jobb olaja is a Repsolnak..
hú vazeg ezt elfelejtettem mondani
akkor inkább ojat vegyél ami kimondottan verseny motorba való olaj vagyis amit a benzinbe kell önteni
a motul 710 és a 800 az biztos hogy jólenne bele
Ja és tegnap mentem huzamosabb tempóval, pontosabban 120-130, bár inkább cask 120 és 5 litert kajált.
én most Repsol Moto Competiciónt használok a 125-ösbe nekem jó nem füstöl
és talánn egy kicsit hamarabb veszi a fordulatot mint a gagyibb olajjal
keverékröl nemtudok mondani sokmindent talánn 40-essel mennyél ha nem hajtod mindíg nyélenn
Ha benzinbe kevered az olajat akkor Agip Speed 2T. Ha jól emlékszem a Moto Competiciont csak pumpáshoz ajánlják.
az jó lenne
A.J. neked meg megvan a TV-78 power elektronika, holnap hívj fel ha tudsz, de 12-16:30 ig suliba vagyok, szóval ekkor nem igazán tudok telefonálni.
a dugattyú számát nemtudom, ha arra gondolsz hogy alapméret vagy túlméret, mert ahhoz le kéne mérnem. de max B-s dugó lehet, és persze hengerfejet is jár hozzá, szal komplett henger szett. akit érdekel msn: krisanpeter@freemail.hu
sziasztok a henger ára 40 pénz, de jó állapotú nikasil-os henger, powertengelyel powernyelvekkel, igény esetén termosztát+ hőgombával, ennyi pénzért max vasperselyes hengert, kapsz, tudom mert egy éve én is végigjártam azt az utat hogy honnan szerezzek hengert, és 40ért adtak volna perselyezettet.
Hali mindenki!
Igazából nem 125-ös, hanem 250-es NSR-rel kapcsolatban kérdeznék, de mivel annak nincs topik, újat nyitni meg egy kérdésnek nem akarok, ezért itt kérdezek, rem. nem baj.
Szóval a kérdés: NSR250R (MC18) mociba milyen olajat használnátok? Én Repsol fan vagyok, szóval a Repsol Moto Competición és Moto Racing között gondolkozok, csak az első esetben attól félek, hogy esetleg nem elég neki, a másodikban meg attól, h "túl jó" és majd jól lerakódik nekem ha nem full gázon járok vele. Szóval, ti melyiket választanátok? Ja, esetleg egy hozzávetőleges keverési arányt is írhatna vki, mert megoszlanak a vélemények.
(Ha esetleg más gyártótól mond vki egy jó választást, azért is hálás lennék.)
Köszi!
holnap megnézem neked pontosan mi van benne:D leirok rola mindent ha akarod
és mijen olajat vettél bele? 5w vagy 10w?
mármint szálanként 2,6deci
nekem most nem rég 2,6 decit mondtak az első teleszkópba
2körlámpás nem tom h ugyan az a teleszkjopok vagy se
helo mi lenne az ára a hengernek?mi a száma a dugonak
Alkatrészek eladók! (akár egyebn is) tel.: 06 70 318 52 37
e-mail: lovip66@freemail.hu
első teleszkópba mijen olaj való gyárilag?
ha jól emlékszek akkor 2-2 dl kell bele, ugye?
helló hondafever! engem érdekelne a henger. mi az ára?
Ha jól emlékszem, egyszer valami olyasmit olvastam, hogy a Malaguti csinált 50-es poweres gépet.