Ha sokáig csak városba használom, 6.-ba csak tartja a sebességet 90-100-tól, megkergetem egy kicsit és akkor akár 70-150-ig nem is kell 6.-ból visszaváltanom. :) Illetve olyankor nekem is 140 a határ, visszafele 155-el üldöztem egy autót. :)
hali emberek.
tegnap unatkoztam így gondoltam kicsit kihuzatom a gépet
van a közelben egy egész jó hosszú út elmentem oda elkezdtem húzni neki és olyan furán ment nem akart rendesen pörögni.
már kezdtem megijedni 140 nél többet nem ment
aztán a végére értem az útnak megfordultam visszafelé szintén húztam neki rendesen de akkor már nem volt probléma 150 ig mentem de lett volna még jobb is csak egyrészt elfogyott az út másrészt meg ha mentem volna vele mégeggyet szerintem ment volna neki még több is. meg a szél is fújt azért
szerintem csak ki kellett égnie a kipufogónak mert mostanában csak városban mászkáltam vele ott meg hát csak tötymörgés megy rég nem volt normálisan menve vele.
szerintetek is ez lehetett? a kipufogónak kellett csak kiégnie?
vagy ez mitől lehetett?
köszönöm
a főfúvóka az asszem M6, az alapjárati M3 vagy M4, a jet fúvókát nemtudom, ha oda viszed mintának megmondják mien kell. a méretek: főfuvi 138, alapjárat 42, jet: 65.
nekem is van eladó, 160ccm polini vasperselyes, hónolni kell plusz új dugó kell bele. Henger ára (plusz hengerfej, csavarok, powernyelvek, power doboz) 10.000. A hónolást 3000-ért szokták csinálni, dugó meg 24 bele a táboriban, már megkérdeztem.
Alváz: ZDJC2290
Motorkód:
JC20E
megnyugodtam akkor hogy nincs baj vele.
köszönöm
tegnap unatkoztam így gondoltam kicsit kihuzatom a gépet
van a közelben egy egész jó hosszú út elmentem oda elkezdtem húzni neki és olyan furán ment nem akart rendesen pörögni.
már kezdtem megijedni 140 nél többet nem ment
aztán a végére értem az útnak megfordultam visszafelé szintén húztam neki rendesen de akkor már nem volt probléma 150 ig mentem de lett volna még jobb is csak egyrészt elfogyott az út másrészt meg ha mentem volna vele mégeggyet szerintem ment volna neki még több is. meg a szél is fújt azért
szerintem csak ki kellett égnie a kipufogónak mert mostanában csak városban mászkáltam vele ott meg hát csak tötymörgés megy rég nem volt normálisan menve vele.
szerintetek is ez lehetett? a kipufogónak kellett csak kiégnie?
vagy ez mitől lehetett?
köszönöm