A.J. mondtam ha áthozod szétszedjük és átnézzük megmondom neked hol van megfojtva a motor, jövő héten rá érek, de jelen piilanatban be vok táblázva, elektronikám pedig most nincs, de a közeljövőben lesz! ha kell segítség szívesen segítek, csak szolj.
az ilyen tajparasztok miatt hullanak szét a motorok, mert :jó az nem kell felújítani, kicserélni a kopóalkatrészeket... aztán megy amig megy... aztán ki irja hirdetésbe hogy jo állapotu fel ujitott blokkal kevés km el....... és jön a gyanútlan vevő.... de fel tudnak baszni idegileg az ilyen idióta okoskodó emberek mint ez a buta paraszt..
szerintem te nem ertesz hozza ezek nem szaros jawa-k bazdmeg! ismerosom nsr-ebe 40 ezer km van lassan gyari dugoval es megnezheted hogy megy. nem a dugot kell cserelgetni faszkalap hanem rendbetartani. Faszagyerek vegyel simsont nos takold azt, az valo neked nem roncsabaszni ezeket.csodalkoztok aztan ha lerobban utkozben az ilyen buzik takolasa vegett
kipu levesz, henger oldalán van egy kis doboz, arról leveszed a takarót, majd lehúzod a félkör alakú bowdenes cuccot. Vigyázz mert balmenetes az anya ami rajta van. Leveszed a doboz másik felét is. Kiveszed a szimeringet, majd ekkor ki tudod húzni a power tengelyt. Benyúlsz a kipunyíláson, ott ki tudod venni a power nyelveket, kicsit emelni kell meg oldalra fordítani. Lecsiszolod, aztán mehet vissza. Új szimeringet kell bele tenni értelemszerűen.
sziasztok
még mindig segítségre várok power szelepet szeretném kipucolni de még soha nem volt dolgom power szelepes motorral és nemtudom hogy kezdjek neki mert elbaszni sem akarom légyszíves aki tud az segítsen KÖSZI
Hali, annyi érdkelne, hogy mirét 99% os ? :) Bocsi nem kötekedés képpen, csak nem akarok szart venni, ha veszek is. :)És tehát akkor, 12 e ft ért adsz mindent amit leirtál ? vagy hogyan gondoltad ? :)
És meglett az első "névtelen" lázadó ízirajder .
Megkérnélek az érthető, hogy értsd te is: elolvasható értelmes mondanivalók közlésére.
Köszi. A műanyag dömperedbe meg cserélj elemet mert nem gyorsul.....
ezaz bazdmeg, te aztán kurva egy okos kis senki lehetsz... remélem egyszer széjjelkurja az egész blokkodat egy elfáradt dugó, vagy valami más problem ami az ilyen fasza igénytelenségedböl adódik. de akkor legalább ne osztanád az észt... ehh...
mivan tik gyökerek minek kell 20 ezer kmenkent cserelni a dugot? ökrök vagytok ti vagy mi a picsa? hol hallottal mar ilyenrol csak a penzt huzzak le rolatok. ekkora buzikat istenem ilyeneknek motrot baszki, nem vagytok komplettak!
Bocs hogy beleszólok de engem érdekelne egy megbízható szerelő, ha megadnád a számát megköszönném.
Vagy ha úgy jobb küldd el a mr.mamoulian@gmail.com-ra.
Én tudok neked segíteni egy kicsit:Van egy 99%-os hajtókarom a gépedbe,ha nem tévedek jc20e a motorkódod,mivel macskalámpás!
Én amit vettem 21500 volt amit adok azt egy 12000-ért megszámolom neked!Alsó-felső tűgörgő kosár,alsó,felső csapszeg,hajtókar(gyári ky4)+hézagoló alátétek 2 db,gondold át jó ajánlat!Ha kell megadom a szerelőm számát,nagyon profi a srác és 15000-ért szétszed-összerak egy nsrt,ha kell beszerzi a csapágyakat,szimeringeket!
még mindig segítségre várok power szelepet szeretném kipucolni de még soha nem volt dolgom power szelepes motorral és nemtudom hogy kezdjek neki mert elbaszni sem akarom légyszíves aki tud az segítsen KÖSZI
Megkérnélek az érthető, hogy értsd te is: elolvasható értelmes mondanivalók közlésére.
Köszi. A műanyag dömperedbe meg cserélj elemet mert nem gyorsul.....
Vagy ha úgy jobb küldd el a mr.mamoulian@gmail.com-ra.
Amúgy merre lakik?
Én amit vettem 21500 volt amit adok azt egy 12000-ért megszámolom neked!Alsó-felső tűgörgő kosár,alsó,felső csapszeg,hajtókar(gyári ky4)+hézagoló alátétek 2 db,gondold át jó ajánlat!Ha kell megadom a szerelőm számát,nagyon profi a srác és 15000-ért szétszed-összerak egy nsrt,ha kell beszerzi a csapágyakat,szimeringeket!
Szétvágott kipufogót küldheted nekem!
3000ft-ba ahogy megbeszéltük
Szeged süveg utca 1.
Köszi