Hali! oltári nagy gondba vagyok, nem tudja valaki véletlen 160 as Polini hengerhez kéne hengerfejtömítés, nem tudja vaki véletlen honnan lehetne beszerezni? telefonszám, link, bármi megteszi, jc 20 as 22 es hez való
Na a matek is megvan. És egy nem hivatalos javítás alapján max. 57 pont. Összes matek közpszintűt átnéztem 2005 óta, de ez tényleg a legnehezebb volt... De elvileg ha neköünk az volt, akkor másoknak is. Mind1, legalább motoroztam egy qrvajót.
igen.a henger oldalán leszeded a mozgató mechanikát(bowdenes doboz),leveszed a kiput a hengerről,kihúzod a pover tengelyt a hengerből(ez lesz a doboz alatt),benyulsz a hengerbe a kipunyíláson és kicsit elfordítva kitudod venni a power nyelveket,aztán drótkefe-csiszóló papír.
A folytásrol meg annyit hogy a power elektronika lehet folytott,a szívó membránban műanyag szűkítő és a kipuban egyből a henger csatlakozásnál egy szűkítő.ezeknek nézz utána.
a powert csak a száma alapján tudod belőni hogy folytott e vagy sem.
88 as nem hiszem hogy lenne benne fojtás bár a kipufogót már az előző gazdája bűvölte és a végét le is hegesztette de passz nem tudom a powert henger levétele nélkül is lehet ki takarítani?
bocs egybe írtam az bibi lenne hogy hol lehet a baj amúgy már volt pár motorom simson ,etz jawa de szerintem ez a fórum azért lenne hogy egymás gondjait tapasztalatait meg osszuk
lehet hogy én vagyok lemaradva de mi az a biporlasztó?motoron ilyenröl még nem hallottam.a powernak 7000 körül kell nyitni ezt ellenőrizd.amugy mennyit tudsz a motorodrol?pl:nem folytott véletlenül? mert akkor nem is nagyon fog többet menni.vagy előfordulhat hogy megérett egy dugó cserére.
ezt a befogásos modszert én is ki probáltam és csak akkor viselkedik ugy mint a tied amikor elzártam az alapjárati és a levegő csavart,szoval csak szivatórol kap nyálat.tehát nagyon dús keverék szinte levegő nélkül.akkor valószinű hogy neked sok levegőt szív,valahol falsol.
ha rájöttél hogy pontosan mi a gond írd meg részletesen mert nem hagy nyugodni.
üdv olyan gondom lenne hogy az ns 125 ősömből 100 -nál többet nem tudok kihozni szerintetek hol lehet a bibiporlasztó és minden más rendben bár én a powerra gondolok van valami tippetek?
2011-ben lesz meg a 2 éved? Nekem akkor, mivel tavalyelőtt nem bírtam itthon rábeszélni az ősöket. :/ Most meg faterom akar elküldeni AK-ra a 20 kW miatt. Szóval eléggé kacsintgatok egy Bandit fele...
Hát nekem nem volt semmim, szóval nem tudom pontosan, de amikor keresgéltem sulit akkor ha jól láttam, igen 2 év + olyan 30000 körüli összeg az A azt hiszem, de keress rá, suliknál általában fent van.
Hééé!
Pont kérdezni akartam itt fórumon, h akinek van A1-e és A-t akar akkor mivan?
Úgytudom 2év és csak vmi külömbözeti cuccot kell rakni?
Mennyi lóvé?
És pontosan, h megy ez?
Köszi!
A folytásrol meg annyit hogy a power elektronika lehet folytott,a szívó membránban műanyag szűkítő és a kipuban egyből a henger csatlakozásnál egy szűkítő.ezeknek nézz utána.
a powert csak a száma alapján tudod belőni hogy folytott e vagy sem.
bocs!
bibi,porlasztó korán van még
de neked is mert te rosszul irtad én meg rosszul olvastam.
ha rájöttél hogy pontosan mi a gond írd meg részletesen mert nem hagy nyugodni.
2011. 07. 20.
Van még idő, imátkozok, h addig a kórhatárt ne bántsák.
Pont kérdezni akartam itt fórumon, h akinek van A1-e és A-t akar akkor mivan?
Úgytudom 2év és csak vmi külömbözeti cuccot kell rakni?
Mennyi lóvé?
És pontosan, h megy ez?
Köszi!