Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viccelsz? Nem nézem én, csak pont akkor megy a TV-ben amikor hazaérek a suliból.
Miért nézed akkor ha utálod?
Józsi barátot úgy utálom mint a sz@rt. Ez is minek jött ide? Csinált egy Máunika só kettőt azt jóságvan... a múltkor néztem valami gyógyteának a dobozát és már azon is az ő kormos képe virított. Azon szoktam nevetni amikor alul kiírják a sok üzenetet.
Oké, köszönöm a segítséget, nemsokára megcsináltatom.
Üdv!
két gyűrűst, mondtam enyémben is 2 gyűrűs van, 1 gyűrűst nem is tudok, a hengert pedig haveromék csinálták akik gépműhelyesek, jól dolgoznak de elég lassan, és haveri alapon, van amikor valamire 2-3 hetet is várok, viszont minőséget kapok. de egyébként ezt a prox dugót amiről beszélünk a pink motorsnál be tudod szerezni, csak figyelj a megfelelő méretre, szerintem vidd el vhova a hengert , ott kimérik és megmondják hogy szükséges e hónolni, és aztán úgy válassz dugót
én amikor nyáron mentem siófokra(pestről) a 7esen 110-120 aztán székesfehérváron fel mentem az M7-re és onnantól ki húztam a szemét, 140alatt egyáltalán nem is mentem, és simán ki bírta. bár mostmár rommá kopott gyűrűvel, meg 1x megragadt dugóval nem biztos hogy vállalkoznék rá
enyim is eladó részletek apróban
Helló! Az enyém eladó 1998-as. Rendszámos a masina, rengeteg műszakival, szép állapotban

Elérhetőség adatlapon, vagy a hirdetésemben
Nem soká megyek szerenádozni.
Tudtommal az olajpumpának is kell kenés amit a motorolaj biztosít... Régebben olvastam valaki megoldotta úgy, hogy visszavezette az olajat a tartályba. Nem 100, de valahogy így emlékszem.
Ezo TV! Annál kamubb műsort. A betelfonálók elmondják, hogy házasok 200 gyerek, sok veszekedés, én is eltudom azt mondani, hogy elég sok veszekedés várható a jövőjében. :/ Amúgy Józsi Barátunk is így kezdte, egyik ismerősömnek anno 10 éve mondta, hogy 10E-ért jósol a tenyeréből.
bocs hogy ide is beteszem, van még egy pár dolog ami eladó hátha érdekel!
1996-os évjáraton felüli Honda NSR 125-öt tud vki eladót?
Eladó! Ki mennyit adna érte? Főtengelyt javitani kell és már megy is! Pontos évjáratot nem tudom, 90-95 körüli
első v hátsó?
helo honda nsr125 keresel tárcsát waterán látam eladot
vagy lehet a másikat is megvenném.
Jah még azt akartam hogy nem tudom kinek volt az eladó kettő kipu,egyik szétvágott.ha ez meg van még vevő lennék a szétvágottra.
Köszi a gyors válaszokat a kipuval és az olaj keveréssel kapcsolatban.amúgy muszáj keveréket raknom bele mert az olajzómnak egyik fogaskereke törött és észre vettem hogy ha kézzel tekerem néha megszorul,nem bízok benne,inkább keverem amíg ezt a gondot megoldom.
Nagyon állatkeeert Előtte néztem a Győzikét.. de annál szarabb műsort rég b@sztam. Talán a TV2-n az Ezo TV még ilyen szar.
Jaja, NSR mintára vagányabb lenne. Nem rossz kis motor, mert a haverét próbáltam már párszor, csak lenne egy kicsit erősebb, meg nagyobb.
Jaja.
Amúgy szerintem kár, hogy a kis CBR-t nem az NSR-ről mintázták... Mert a 09-es meg a 10-es fejidomján kívül még a nagy CBR-ekre sem hasonlít nagyon...
Srácok, Showder Klubbot nézi valaki?
Hallás alapján wössner.
Tényleg, ki melyikre esküszik? Wössner? Prox?