Józsi barátot úgy utálom mint a sz@rt. Ez is minek jött ide? Csinált egy Máunika só kettőt azt jóságvan... a múltkor néztem valami gyógyteának a dobozát és már azon is az ő kormos képe virított. Azon szoktam nevetni amikor alul kiírják a sok üzenetet.
két gyűrűst, mondtam enyémben is 2 gyűrűs van, 1 gyűrűst nem is tudok, a hengert pedig haveromék csinálták akik gépműhelyesek, jól dolgoznak de elég lassan, és haveri alapon, van amikor valamire 2-3 hetet is várok, viszont minőséget kapok. de egyébként ezt a prox dugót amiről beszélünk a pink motorsnál be tudod szerezni, csak figyelj a megfelelő méretre, szerintem vidd el vhova a hengert , ott kimérik és megmondják hogy szükséges e hónolni, és aztán úgy válassz dugót
én amikor nyáron mentem siófokra(pestről) a 7esen 110-120 aztán székesfehérváron fel mentem az M7-re és onnantól ki húztam a szemét, 140alatt egyáltalán nem is mentem, és simán ki bírta. bár mostmár rommá kopott gyűrűvel, meg 1x megragadt dugóval nem biztos hogy vállalkoznék rá
Tudtommal az olajpumpának is kell kenés amit a motorolaj biztosít... Régebben olvastam valaki megoldotta úgy, hogy visszavezette az olajat a tartályba. Nem 100, de valahogy így emlékszem.
Ezo TV! Annál kamubb műsort. A betelfonálók elmondják, hogy házasok 200 gyerek, sok veszekedés, én is eltudom azt mondani, hogy elég sok veszekedés várható a jövőjében. :/ Amúgy Józsi Barátunk is így kezdte, egyik ismerősömnek anno 10 éve mondta, hogy 10E-ért jósol a tenyeréből.
Köszi a gyors válaszokat a kipuval és az olaj keveréssel kapcsolatban.amúgy muszáj keveréket raknom bele mert az olajzómnak egyik fogaskereke törött és észre vettem hogy ha kézzel tekerem néha megszorul,nem bízok benne,inkább keverem amíg ezt a gondot megoldom.
Üdv!
Elérhetőség adatlapon, vagy a hirdetésemben
Ezo TV! Annál kamubb műsort. A betelfonálók elmondják, hogy házasok 200 gyerek, sok veszekedés, én is eltudom azt mondani, hogy elég sok veszekedés várható a jövőjében. :/ Amúgy Józsi Barátunk is így kezdte, egyik ismerősömnek anno 10 éve mondta, hogy 10E-ért jósol a tenyeréből.