Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv! jc22nek a fejidomját mennyire nagy meló leszedni? plexit például le kell szedni hozzá? vagy a müszerfalat? köszi a választ elöre is
Helló!
Nincs még videóm,de nagyot szól,nem az halk,én hangoltam így mert így tetszik.
Akármennyire is feltudtak néha idegelni, azért hiányozni fognak.
és ezek szerint már vissza is ballagtál ide a fórumra
Gratulálok!
Na srácok elballagtam.
45/445zöld 325/7789piros és 44566*455kék a válaszom remélem legalább annyira érted mint a te kérdésed (pár info nem ártana hogy pl milyen motorhoz szeretnéd)
Hellosztok!

Tudnátok nekem gyári fúvókaméreteket mondani?Nem tudom ezeket lehet külön-külön is venni,vagy csak együtt az egészet szettben,jah és hogy milyen árban vannak ezek?
Jah és nem tudjátok,hogy mi a neve annak a fúvókának amit ha leszeded a karbi alját odarögzítő csavart,és nem amibe belecsavarod ezt a csavart lyukban lévő fúvóka,hanem egyel árébb rögtön mellette van mégegy...és ha azt kicsavarod...az alatt van mégegy vékony,hosszúkás!Na nekem a vékony,hosszúkás neve kéne,meg a gyári mérete,ha esetleg tudná valaki!
De jöhet a többi méret is,mert lehet cserélek mindent ki!

Várom a mielőbbi pontos válaszokat!

Üdv
Macskalámpás nsr-hez hátsó segédváz 3 ezer Ft-ért eladó. Kis hibával, de használható állapotban. (barkácsolási célra tökéletes)
fa ló hoz fa dugó
,tuningolod a 9est ,de nehogymá négermotorkuplungot tegyé bele .
Ezt nem is én írtam.
Vissza éltek a nevemmel.
Szia! Van videód a motorod hangjáról? Érdekelne hogy milyen hangja van azzal a rendszerrel.
már én is néztem hogy hova lehetne valami bukógombát vagy keretet rakni mer előbb vagy utóbb el jön az idő amikor hasznát venném
sehol nem találtam még ojan hejet ahol rendesen elférne
esetleg ugy lehetne hogy kivágni egy jukat az idomonn és a blokk felfogató csavarhoz felrakni valamit
kicsit feljebb van a szint, amikor jár a motor akkor van felső nívón, hidegen nagyon jól viselkedik, mint a vaj!
Szóval akkor érted !én is erről beszélek
http://www.kepesmotor.hu/bukog...
http://motostyling.hu/webshop/...
i
tt vannak gombák,igaz elég drága.de tudod!-a Google jó barát!,,Ő" talál ha te nem...
Vagy csak talán van annyi esze, hogy belássa: ha netán elcsúszna, akkor egy bukógombával sokkal jobban jár mintha vennie kéne egy új idomszettet... De tényleg inkább ő a hülye, mivel balesetek úgysem történnek...
köszi.pontosan én se tudtam
7 dl
mennyi kell bele pontosan?
Már borulni akarsz?
akkor minek vetted?
fel se ülnék ugy ha tudom hogy esni akarok
nem lehet, hogy a marhája teleöntötte?
láttam már olyat...
sziasztok,tudna e valaki segíteni abban, hogy melegen miért tudom nehezen kivenni üresbe,a régi tulaj szerint új olaj van a váltóban, ja és csöpög a túlfolyón a motorolaj !köszi!