hengert vegyél használtat az olcsóbb mint az uj
ha van elég szerszámod akkor othon is szét huzhatod a blokkot
de ha nincsen szerszámod meg tapasztalatod akkor ne áljál neki
inkább vidd el maszek szerelőhöz akiröl már hallottál néhány jót
Francia, akk a kiput most dobd le rólla :P a power elektronikát megtalálod , ha leveszed a légszürőt... és a rugóstagkörül van ksi fekete dobot... a CDI,t pedig hátui a lámpa előtt.
És ezek a cuccok pontosan hol vannak? hogy megtudjam nézni....
De most néztem a wikipedián, és mivel francia a gép gondolom erősen fojtott....meg nem is megy 120-nál többel
Na és igen nekem is kéne egy kis segítség, mert nagy bajban vagyok :S Odaértem, hogy beleraktam nyár óta 11e km mert a motorba és gondoltam cserélek dugót, na de .. szétszedtük a blokkot, leszedtük a hengert és bele van fúrva a power ba, a gátnál megvan repedve a henger, a főtengelyemnek van egy minimális fel le kotyogása, Ez így számolva, 40 ért tudnának zsír ujj gyári henger hozni, 20 ért húzták szét a blokkot, azt még nem tudom h hajtókart kell e cserélni, az is 22 e .... 20 e Ft a Wössner dugó meg 6 a csapágyak :S ez így akárhogy számolom nagyon sok, de viszont, szeretném ha tartós lenne a motorom, szerintetek hogyan tudnám olcsóbban megúszni mert ez így kB 150 környékén állna meg :S de akkor zsír ujj blokk lenne benne :S:S
A válaszokat előre is köszi.
Sokfajta módon.. származástól függően, de : Power elektrinoka, CDI elektronika, KiPufogó, Fúvókák. Én ennyiröl tok. Power elektronikából a TV78 as a folytatlan, CDI ból pedig a CI626-os. Fúvókák: 138főfúvóka, 65 power, 42 alapjárati. Én ennyit tudok. :)
sziasztok
power szelepet szeretném kiganézni de nem tudom hogy kezdjek bele
elbaszni meg nem akarom ha valaki tudna egy két tippet adni azt nagyon megköszönném
Tudom én nagyon jól! Régebben a mónika sót is csak a bunyó miatt néztem néha.. Mostanában a retkes cigányokat meg a buzikat mutogatják arra meg senki nem kíváncsi.
semmi ilyen agyzsibbasztó szart nem szabad nézni, az ilyen redva műsorok addig mennek amíg vannak akkora barmok akik megnézik. Ezek a műsorok a putris cigányok pénzkeresőhelyei, mert semmit nem kell tenni csak balhézni és cigánykodni a kamerák előtt, és ezért ők pénzt kapnak, a győzike és társai is ugyan erről szól
első kell.