Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj bocs, mindig elfelejtem leírni
első kell.
épp most olvasom hogy válaszoltál is...
én tegnap kérdeztem hogy milyen kell, első v hátsó?
egy hátsó van nekem is még
hali.
igen. jó lenne.
csak azt hittem már eladtad.
és milyen állapotú?
helo! kell még féktárcsa? nekem van mééég... első is hátsó is...
Forccámérő villanyos?
mennyi?
Alkatrészek eladók tel. : 06 70 318 52 37
Nem, csak igy egyben. 50 körül vihető! Főtengely javitás után fullos!
hengert vegyél használtat az olcsóbb mint az uj
ha van elég szerszámod akkor othon is szét huzhatod a blokkot
de ha nincsen szerszámod meg tapasztalatod akkor ne áljál neki
inkább vidd el maszek szerelőhöz akiröl már hallottál néhány jót
szevasz! a hengert nemadodel róla?
Oké.....
Vannak valakinek ilyen cuccai? mondjuk Hondafever?
Mintha mondtad volna hogy neked van...
Az a fesszabályzó Mellette a nagyobbik az elektronika... egy konzolon vannak.
Vagy van egy (relének néz ki) középen fekete kis doboz....a légszűrő mögött....vagy az az?
Néztem én ma azt a dobozt ott a légszűrőnél jobb oldalt....azt volt ráírva hogy kb6 sh633a-12....közel sem TV akármi.
Francia, akk a kiput most dobd le rólla :P a power elektronikát megtalálod , ha leveszed a légszürőt... és a rugóstagkörül van ksi fekete dobot... a CDI,t pedig hátui a lámpa előtt.
És ezek a cuccok pontosan hol vannak? hogy megtudjam nézni....
De most néztem a wikipedián, és mivel francia a gép gondolom erősen fojtott....meg nem is megy 120-nál többel
Na és igen nekem is kéne egy kis segítség, mert nagy bajban vagyok :S Odaértem, hogy beleraktam nyár óta 11e km mert a motorba és gondoltam cserélek dugót, na de .. szétszedtük a blokkot, leszedtük a hengert és bele van fúrva a power ba, a gátnál megvan repedve a henger, a főtengelyemnek van egy minimális fel le kotyogása, Ez így számolva, 40 ért tudnának zsír ujj gyári henger hozni, 20 ért húzták szét a blokkot, azt még nem tudom h hajtókart kell e cserélni, az is 22 e .... 20 e Ft a Wössner dugó meg 6 a csapágyak :S ez így akárhogy számolom nagyon sok, de viszont, szeretném ha tartós lenne a motorom, szerintetek hogyan tudnám olcsóbban megúszni mert ez így kB 150 környékén állna meg :S de akkor zsír ujj blokk lenne benne :S:S
A válaszokat előre is köszi.
Sokfajta módon.. származástól függően, de : Power elektrinoka, CDI elektronika, KiPufogó, Fúvókák. Én ennyiröl tok. Power elektronikából a TV78 as a folytatlan, CDI ból pedig a CI626-os. Fúvókák: 138főfúvóka, 65 power, 42 alapjárati. Én ennyit tudok. :)
Hali valakinek nincs duplakörlámpás nsr-hez alsó idoma!Fontos lenne mert a hétvégén fényeznénk a gépet
sziasztok
power szelepet szeretném kiganézni de nem tudom hogy kezdjek bele
elbaszni meg nem akarom ha valaki tudna egy két tippet adni azt nagyon megköszönném
Valaki el tudja mondani nekem, hogy hogyan fojtották gyárilag az macskalámpásokat?
köszi
első kell, de már találtam eggyet. köszönöm.
Tudom én nagyon jól! Régebben a mónika sót is csak a bunyó miatt néztem néha.. Mostanában a retkes cigányokat meg a buzikat mutogatják arra meg senki nem kíváncsi.
semmi ilyen agyzsibbasztó szart nem szabad nézni, az ilyen redva műsorok addig mennek amíg vannak akkora barmok akik megnézik. Ezek a műsorok a putris cigányok pénzkeresőhelyei, mert semmit nem kell tenni csak balhézni és cigánykodni a kamerák előtt, és ezért ők pénzt kapnak, a győzike és társai is ugyan erről szól