szia, mint írtam ez perselyes, nem nicasilos. Power cuccok kompatibilisek a gyárival (ezt is írtam ), én csak a tengelyt nem tudom adni, a többit igen. Vannak benne karcolások, de hónolással el lehet tüntetni. Nem gátrepedéses, ha erre gondolsz.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Most vettem egy 91-s nsr-t és bukógombát szeretnék rá,de sehol nem találtam.Van vmi tippetek hol vehetek v. készítenek-e vhol?
Köszi
nekem van eladó 160 polini perselyes, hónolni kell utána mehet bele az "A" méretű dugó. Már úgy volt hogy eladom, csak havernak mégsem kellett. Ára 10.000, adom hozzá hengerfejet, régi tömítést, power cuccokat (kivéve a tengelyt, de a gyári power cuccokkal kompatibilis). Táboriban már megkérdeztem, 3 ért hónolják, plusz 24 bele a dugószett.
ha minden jól megy akkor vasárnapra elkészül a paripa, itt a jó idő már alig bírom ki h ne guruljak /kivéve a matricák azok csak később érkeznek/ nem kis munkával (na meg pénzzel ) képeket is rakok fel majd
joemaster az a kipufogó ami az nsreden van, azt irtad te csináltad, mennyibe jött ki a végén? és ugye komplett rendszer, mennyiért vállalnád, ha vevő lennék egyre?
Hmm, rendben egy telószámot léci irj már, ha nem akarod itt akkor itt a mailom: Dj.szabo94@hotmail.com Mert lehetséges ,hogy érdekelni fog attol függ a mostani mien állapotban van. :) Mert ha érdekel akkor elmennék majd megnézni, Nyírlugosi vagyok 50KM nyiregy ide :)
Nos azért 99%-os mert használt ,ámde tökéletes állapot!0.01 tehát egy század milliméter a kopása,ez annyit jelent hogy be van járatva,és az amit leírtam azt adom ennyiért!
Hallod pubi! Azért te sem vagy tiszta fialás, mondták már? Beszélsz itt faszságokat és próbálod osztani az észt?! Te? Pont te? Gondolkozz már! Mutass már egy képet a motorodról! Öcsi hát írni nem tudsz... menj inkább tanulni!
De ugye nincs harag? Nem venném a szívemre ha sírni kezdenél.
Ember te 100-as vagy? És tökéletesen igazad van, ezek nem a régi jawa-k, amik elmennek egy dugóval 60E-et (faterom is csak azért cserélt dugót, mert már zörgött). Ezek enyhén szólva sokkal komolyabb gépek, és akármilyen hihetetlen jobban kopnak is. A kis pöcsméretedből való értelemetlen (inkább érthetetlen) pofázásod nem változtat jelentéktelen mivoltodon. Na csocsi gyógyegér.
Tudnátok segíteni?
Most vettem egy 91-s nsr-t és bukógombát szeretnék rá,de sehol nem találtam.Van vmi tippetek hol vehetek v. készítenek-e vhol?
Köszi
Elektónikus javítás Budapesten!Bármi ami elektrónika!Árajánlattal,ólcsó árral.
msn:t_tomcsi@hotmail.com tell. az adatlapomon
Van valakinek eladó jó állapotú kuplung lamellája?(kopó és fém is)
Ill: a jc20 és jc22-nek különbözik a kuplungja
Üdv!
De ugye nincs harag? Nem venném a szívemre ha sírni kezdenél.