Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

simson schvarbe
öregapja adta neki, már 10 éve ált egyhelybe ezmeg megtankolta és ahogy öregapja elintézte régen ugy maradtt
láttam már egypárszor de nem egy szép látvány
Tavaly simsonnal csapatban 196 km, huszon akárhányan voltunk.
Mindenkinél sátor, hátizsák.
Meghibásodás nulla.
Háromszor álltunk meg pihenni.
Nsr rel 200 km az lepkefing.
Milyen motorja van? Már ha van egyáltalán.
régebben volt már tervezve nsr tali, de semmi nem lett belőle, és most se lenne mert utolsó pillanatban papucskodnátok, és mindenki visszamondaná, ilyen indokok miatt hogy 90 az utazóm... és? mi régen filléres széthullott szar robogókkal mentünk el túrázni, amik csoda volt ha a 60at tartották utazóban, csak hogy említsek egy két esetet: esztergomban út szélén vízpumpa csere aeroxban, meg olyan is volt hogy éjfélkor hengercsere villanyoszlop alatt yamaha jog ban. szerintem titeket ilyen veszély nem fenyeget... egy nsr el bárhova elindulhatsz ha rendbe van, akár külföldre is........
egyik osztájtársam most csinájja a jogsit nagymotorra és nemtudja hogy mit vegyen, de idomos sportmotort akar
montam neki hogy vegyen nsr-t
aztmondta hogy kávédaráló hangja van meg hogy ojan mint egy simson
nemtudom hogy mér szól be ijen hüjeséget amikor még nem is ment ijennel
kezdő motornak nagyon jó az nsr
én simsonrol ültem átt az nsr-re de szerintem nem nagyon hasonlít egymáshoz a 2 motor
De ha rajta van a nicasil réteg akkor hogyan megy ez? Bocs, de nem nagyon vágom a témát és esedékes lenne, azért kérdezem.
Az nem lehet rossz. De amúgy minden jó program vagy hely távol van Szabolcs megyétől.
esetleg hónoltatni, azt 3-4-5 ezer ft ért csinálják, de én nem mindenképp tartom szükségesnek.
Aug. 12-15. vagy valahogy így.. Csongrádon nemzetközi motoros találkozó. kibaszott sok motorossal.
Na oda gyertek.
Hát úgy valahogy... sajnos minden jó dolog messze van tőlem.
Valakinek van ilyen tapasztalata?:
Ha dugót akarok cserélni a motorban, akkor kell valamit a hengerrel kezdeni előtte, vagy simán csak kicserélem benne a dugót itthon, és bejáratom a motort újra?

25000Km van benne, első dugóval.
Eddig senki nem tudott olyat mondani a motorról, ami miatt letennék róla. Nagyon beleestem ebbe a típusba. Régen egyáltalán nem szerettem a 2T-t... most viszont..
az elég messze van
Lovipopnak már írtam, hogy kéne a szétvágott kipufogója de azóta nem írt fórumra. :S
Fasza.
Szabolcs megye.
5000km nálam.
Önindítóba kellett szénkefét cserélni: 3000ft
Ezen kívül olajon és benzinen kívül semmi.
Ja meg előre fékpofa 1500volt
hol laksz? borsodba?
Így már értem. Hogy szuperál a gép? Azért kíváncsi lennék mennyi NSR van az országban.
Óh hát semmi gáz, csak tervezgettünk. Nekem még motor sincs. A tiéd 15 pacis?
Bocsi srácok de én 200km nem vállalnék be.
Nem azért mert a motor nem bírná..
De az utazóm 90 :S nem élvezném azt a 400km, ami 450-500lenne
Az se lenne rossz. Nekem Siófok több mint 300 km, de úgy lenne érdemes hogy sátorozni vagy valami. Mert úgy hogy reggel oda, este meg vissza, nem pálya.
erröl a fórumos nsr találkozórol az a véleményem hogy a nyáronn meglehetne csinálni valahol a balatonnál mondjuk siófok vagy ahhoz nem messze
akkor mindenkinek ugyan annyit kellene motorozni, 200km az nem sok
de ha össze is jönne a dolog valakinél biztos hogy közbejönne valami
szerintetek balaton jó hely lenne?
Nincs valakinek nsr125 hengere eladó jó állapotú?,