Honda szalonban próbáltatok már kérdezni az NSR-ről? Haver direkt rákérdezett a szalonban, mit tudnak mondani róla. Annyit mondott a szalon tulajdonosa hogy "kétütemű motorkerékpár"
Értem, köszönöm a választ.
Esetleg tudsz egy helyet ahol megbízhatóan, jól megcsinálják, és tudnak megfelelő dugót (amit mondtál egygyűrűs Prox-ot, jó lenne) is beszerezni?
Ja. Én eddig 155-öt mentem az enyémmel. Azóta meg 145 volt a max, a láncom enyhén szólva qrva xar. Szakaszosan van megnyúlva... Úgyhogy jön a ballagás és jön az új első gumi+lánc+lánckerekek.
Jó volt velük a motorozás, csak 120-130-al mennek általában és az éppen power felett van. hívtak Pestre is, de autópályán végig 120-130-al NSR-el? Ilyesmiről van valami tapasztalatod?
Ez a fékezős dolog ismerős. Régebben, mielőtt nem kamerázták ki az aldi parkolót , addig 2 hetente kellett vennem lábtartó gumit. MZ-s ismerősök milyen idegesek voltak, hogy simsonnal beelőzöm őket a kanyarokban.
nekem van simson meg nsr is
amikor az nsr után ráültem a simsonra döntöttem akkorát azon a kis motoronn hogy majdnem megijettem
nsr-nek meg huzom a gázt akkor az megy is rendesenn csak amikor jön egy kanyar akkor jövök rá hogy nem simsonnal megyek és kéne fékezni
Jó kis gépek azok a Banditok. Egyik haverom is most akart venni, de SV lett belőle. Neked mennyi km van most a motorban? Lehet már írtad, csak nem emlékszem.
Ebbe igazad van.
De nem sok szegedi nsr-es van.
Kifeezetten én egyről tudok
Hondafever!
Énis így vagyok. Ha már nem megy akkor odáig húzzam amíg jólmegy
elhiszem, én se élvezem a tötyögést, sőt állandóan szálguldozok ahol, az útviszonyok és a körülmények engedik, és emiatt már nem egyszer le hajtottam az nsr-t. de szerencsére van itthon egy pár blokkom, mostanában az elektronika rosszalkodik, és már nagyon elegem van belőle.......
pitbike: nézegettem neten egy szabolcs illetve egy békés megyeit. Még nem tudom. Marhára tetszenek, na meg a 600 illetve 650S-ek. Szóval egyre valószínűbb, hogy eladom majd az NSR-t. Pedig marhajó kis gép!
Apropó túrák... Én simsonnal lenyomtam 250-300 km-es túrákat egy seggel, max 60-al. De most nem vállalnám be mégegyszer.
Ja aki szerint az NSR olyan, mint egy simson, na az se simsonnal, se NSR-el nem ment még.
most hétvégénn több mint 200km-t mentem az nsr-el és nem fáradtam el
délutánn indultunk komáromi találkozóra utánna átmentünk szlovákiába
hazajöttünk és még este elmentünk zircre, hazafelé már kicsit fáztam mer a kordura kabát alatt csak 1 póló volt rajtam
de minden jó volt a motor is beindult első tolásra
Van benne valami abban amit írtál. Lehet hogy most is így lenne. Ha meg lenne szervezve faszán a hely, társaság minden, simán belehetne vállalni. Most mondhatnátok hogy motor nélkül pattogok, de tényleg jó lenne.
Elhiszem neked.
És tudom, hogy bárhova elmenne...
De minek szopassam magam amikor tudom, hogy nem élvezném azt a monoton menést?
Ne vagyunk egyformák, szerencsére.
Esetleg tudsz egy helyet ahol megbízhatóan, jól megcsinálják, és tudnak megfelelő dugót (amit mondtál egygyűrűs Prox-ot, jó lenne) is beszerezni?
Élettartamra milyen ez a Prox amit ajánlottál?
A főútak érdekesebbek.
A kawások néha elhúztak aztán bevártak...jó velük menni!
Én Zx9r-esekkel meg 12-esekkel szoktam menni....és élvezhető!
amikor az nsr után ráültem a simsonra döntöttem akkorát azon a kis motoronn hogy majdnem megijettem
nsr-nek meg huzom a gázt akkor az megy is rendesenn csak amikor jön egy kanyar akkor jövök rá hogy nem simsonnal megyek és kéne fékezni
De nem sok szegedi nsr-es van.
Kifeezetten én egyről tudok
Hondafever!
Énis így vagyok. Ha már nem megy akkor odáig húzzam amíg jólmegy
Apropó túrák... Én simsonnal lenyomtam 250-300 km-es túrákat egy seggel, max 60-al. De most nem vállalnám be mégegyszer.
Ja aki szerint az NSR olyan, mint egy simson, na az se simsonnal, se NSR-el nem ment még.
délutánn indultunk komáromi találkozóra utánna átmentünk szlovákiába
hazajöttünk és még este elmentünk zircre, hazafelé már kicsit fáztam mer a kordura kabát alatt csak 1 póló volt rajtam
de minden jó volt a motor is beindult első tolásra
És tudom, hogy bárhova elmenne...
De minek szopassam magam amikor tudom, hogy nem élvezném azt a monoton menést?
Ne vagyunk egyformák, szerencsére.