Hát igen, ez lenne a legnagyobb gond, mint az én esetemben is. Ti nem vagytok egymástól távol, viszont én igen. Kisbandit? Nem rossz gépek azok. Mesélj, mi a szitu?!
Régebben láttam hogy valaki NSR találkozót szervezne, vagyis felvetette az ötletet. Szerintem nem lenne hülyeség összehozni 1x. Bár még nekem nincs meg a gép, attól még jó kis mókának hangzik. Kíváncsi lennék hány tulajdonos venne részt rajta.
Én azt bántam meg, hogy tavaly nem érettségiztem angolból is. Na de mind1. Infoból meg hiába érettségiztem, most ugye szakmai infot tanulunk, ami meg más tantárgynak számít...
Amúgy azon gondolkodtam még hogy mi lesz velem jövőre a matek érettségin. Megmondom őszintén kurvára lusta vagyok... tavaly pótvizsgáznom is kellett belőle...
Nehogy azt hidd hogy én nem bántam meg. Nem érdekel annyira az info mint néhány oszt. társamat.. sőt én nem is akarok informatikus lenni. Sosem voltam nagy gépguru, és nem is akarok az lenni. A bátyám pénteken ballag, ő is info szakon volt, de ő legalább élvezte. Hát velem marhára nem így van.
Nekünk 9.-ben volt 2x3 óránk. 10. óta 2x2 óránk van, 11.-ben volt 5 elektrónk, 1x2 és 1x3, most 1x4. Marhajó óra, bár most épp kapcsolásokat csináltunk utolsó 10 hétbe, marhára untuk már, 2 óra alatt kész voltunk az összerakással, méréssel, utána 2 óra trackmania. Amira rájöttem, hogy középiskolában az info szak egy nagy rakás SZAR! Elektrósok közül 2 11.-es gyerek megprogramozott egy robotot és ők lettek az elsők az országos versenyen, 3 gépész csávó első let szintén országoson valamivel, de ezzel az infóval xart se tanultunk... Nagyon megbántam, hogy ide jöttem...
mi?
120-nál nyit a pover?
de ez amit kérdezel ez a fordulattól is függ
nekem 6-7 ezer között nyit a pover 90-100km/h-nál
tartósan szoktam vele menni 100-at néha többet is de 130-at nemszoktam nyomni sokáig
Különolajzásnál a pont.
Amúgy szerintetek hosszútávon mekkora az ajánlott max. utazó? Csak mert írásbelik után 2 haverom felakar menni Pestre, persze pályán, 120-130 között. Pont 120 körül nyit a seggberugószerkezet és nem hiszem, hogy ajánlott sokáig úgy menni. Ahogy észrevettem 110-115 lazán megy neki de felette... :S Vélemény?
Nagyon jó lenne, de nekem még nincs meg a gép. Valamikor nyáron lesz meg... addig valahogy már ki kell bírnom... Nem tudom nálatok hogy voltak az info órák de nálunk van amikor 3 van egymás után. Brutális. Ilyenkor kell egy kis Quake. Még szerencse hogy holnap nem megyek suliba.
help.