Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem... Bár Maki itt van 20 km-re. Valamikor írásbelik utén találkozhatnánk, mit szólsz?
Ne mondd, hogy te 8E-es fordulat felett nyugodt szívvel mennél 50-es keverékkel? Ember ez nem Simson, abba kell 1:50-es. Amúgy megsúgom, hogy nyélgázon 1:33-at kever magának.
Hát nem vagytok közel srácok... Azért néha néha nálunk is belefér egy kis gém. A régi klasszikust szoktuk nyomatni: Quake 3 Meg felraktam a gépre a Mortalt.
ez nem cross motor hogy 30-as keverékkel mennyen
40 és 50 között lenne inkább jó
Hát az nem éppen itt van. Mi mai órán nagyba W3-azunk, bejön hogy kérünk-e feladatot és mondtuk, hogy most inkább játszunk.
Igen úgy van ahogy mondod. Lesz változás az idén. Az a gáz hogy a tanárunk még segíteni se segítene miután megnézi a feladatot. Tavaly volt olyan hogy 5 karót osztott ki egy órán b@sszameg. De akkor sem volt semmi.. hiába magyaráztuk neki a dolgot. Amúgy Szabolcs megye. Tiszalök.
Kb. 10 km alatt bemelegszik.
Az infó érettségitől meg nem kell xarni. Bár elvileg ettől az évtől változni fog a közismereti info (szakmait nem tudom), vagy webszerkesztés vagy powerpoint nem lesz benne. Ezek alapján változni fognak a feladatok pontjai, de azt nem tudni, hogy mi és merre... Accessre meg Excelre gyúrjatok rá, mert marha sok pont! okm oldalán fent vannak az előző feladatok illetve a javítás és excelnél ott van a megoldás is. Sokat segít. Szóbeli meg tudtommal itt ér a legkevesebb pontot, míg többi tantárgynál 50, itt csak 30. :S Én tavaly június 16.-án kedden szóbeliztem és délelőtt még tanultam. De majdnem fullpontos lett. Most meg virul a fejem, mert mákus 3-4-5-6 és utána másfél hónap szünet, 1 nap szóbeli majd ha minden jól megy szeptember közepéig megint "vál(l)ógatás".
Am pitbike, te hova valósi vagy?
Ha a Word, meg a PP jó akkor azzal a kettes már megvan. 9.-ben semmit nem mondott el nekünk a tanár. Csak kiadta a feladatot és csináljátok meg... -.- Az anyagot is kivetítette és másoljuk le. Volt hogy olyan feladatot adott amit még ő sem tudott normálisan megcsinálni. -.- A szóbelivel lehet csiszolni, de én még nem nagyon jutottam el odáig hogy elkezdjem tanulni az összes tételt... pedig már 2-3 hete tervezem.
Hellod a garelli hengerért adnék egy 125-ös NSF-blokkot kompletten!Gilardóni hengerrel!Semmi baja nincs!Csak nekem sürgös lenne!Ha érdekel irj!burgimz@citromail.hu
na emberek. féktárcsa valakinek?
Jóég, dettó.
Wordel meg Powerpointal táncsak meglesz a 2es nem?
Szóbelin meg már lehet majd javítgatni a dolgot.
Nekem 17.-én lesz.. Igazából nem izgulok, pedig van pár feladat ami nem igazán megy... értem itt az Excelt, meg az Access-t... főleg úgy hogy a tanárunk semmit nem magyarázott el..
Én is előrehozott érettségit rakok infóból
Május 15. jáááááj
Srácok, ha dugót akarok cserélni a motorban, akkor kell valamit a hengerrel kezdeni előtte, vagy simán csak kicserélem benne a dugót itthon, és bejáratom a motort újra?

25000Km van benne, első dugóval.
hali! nincsen valakinek nsr125r-hez hengere ? mert máma szétszedtem mert csak 6,2bar a kompressziója mondom új dugót kap aztán a hengeren a kipuhogógát szépen elvan repedve! vagy ha igy összeraknám új dugóval ?
hali emberek.
első féktárcsát keresek HONDA NSR 125 F mocira. 1992 es.
sürgős lenne.
és lehetőleg még jó legyen, ne kelljen pár ezer kmer múlva cserélni. és ami a legfontosabb ne legyen rajta repedés.
Ez a május nekem se jó mert előrehozott érettségit próbálok tenni Info-ból, meg nem igazán van kedvem kocsiban ülve nézelődni, amíg az össze haver motorozik körülöttem. Remélem Augusztusban már meg lesz minden. 2004 óta minden évben ott vagyok, legalább 1x. Idén kimarad. Kb mennyi idő alatt melegszik be a motor? Mondjuk reggel suliba induláskor.
Majd elfelejtettem... Hazael suliból kissé nagy kerülővel jöttem, megcibáltam rendesen az NSR-t és ismét rájöttem, hogy utána mennyivel jobban fog menni. Hát igen, ha kiég a sok gané...
pitbike666: Még sajnos nem voltam kunmadáron, de szeretnék majd elmenni, de a májusi kiesik, mert ballagok. Termosztát nekem se 100-as, elvileg a fehér feléig kellene elmennie, de csak kicsit több mint 1/3-áig megy el kb. Amúgy tényleg gyári "hiba" szinte az összesnél. Állítólag az utángyártottal nincs semmi baj, szóval ballagás után benevezek egyre az új első gumi mellé (elfogyott a minta ).

olaszoliver: Egy 2T sosem lesz olyan tartós mint egy 4T. Az olajzás sem olyan tökéletes, mint egy 4T-é meg egyebek, de ezt most hagyjuk. Aki meg azt mondja, hogy gyorsan szétpörgik magukat, annak sose volt komolyabb 2T-je. Persze mindent kilehet nyírni akár egy óra alatt is... Vigyázni kell rá és meghálálja.

Szkíta: Ha kevered akkor kb. 1:33 vagy 1:35-re keverd. Vagyis 33 liter benzin, 1 liter olaj azaz 3,3-3,5 liter benzin mellé 1 deci olaj.
nsr7607@gmail.com
Szkita: Mit jelent az, hogy "nem igazán szuperál az olajazód" ?
Miből derül ez ki? A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem célszerű az adagolót kiiktatni, mivel a fixre kevert adalékozásod sohasem lesz megfelelő. Vagy kevés az adott szituban vagy éppen sok.... és akkor telik a kipufogó, tocsog a gyertya...stb. Te meg szerelgetsz mert nem érted miért nem megy úgy mint azelőtt...
Már ne is haragudj, meg de a megkérdezettek mivel járnak ?
Mi alapján mond vajon véleményt olyan dologról amit nem használ ?

Szerintem (akinek volt nem 1-2, 2 ill. 4 ütemű vasam) az Nsr-nél elég nehezen találsz a kategóriában megközelítőleg ilyen megjelenéssel és megbízhatósággal motort. Persze ez függ tőled meg az előző gazdi odafigyelésétől is. Ha meg 4 ütem akkor nézd már meg a lóerő különbségeket a CBR125 és az NSR125 között és sírni fogsz.
Hali, Joe tudsz adni, egy E-mailt ? :D Szeretnék tőlled kérdezni pár dolgot ha szabad. :)
ha nem vigyázol rá bármit szétlehet pörgetni,nekem sikerült már autót is
szerintem az Nsr125 nagyon strapabíró!még nálam is pedig hajtom.persze betartva a kötelezőket,pl most a legjobb olajat vettem nem olcsón.
Jah még az érdekelne hogy most végre kiürült az olaj tartájom.vettem power 1 -et.mostantol én is avval használom,csak mondhatnátok valamit hogy mi lesz az ideális keverési arány (10l-hez mennyit tegyek?)mert nem igazán szuperál az olajzóm és inkább kifogom kötni déludán amint végeztem a kipuval.