Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Poros út és az eső a fő ellenség. Attól függ a km.
nekem olyan DID láncom van, én olyan 500 kmert mentem eddig vele, de ha rendesen fújod akkor szerintem tökéletes ugyan úgy mint a többi.
Azt tudom, hogy elvileg illetve gyakorlatilag is kevesebbet mennek el, de km-ben ez mennyit jelent?
Effektíve drágább mert, hogy nincs rajta porvédő gumigyűrű, így gyorsabban kopik. Viszont kisebb a súrlódása, így jobban megy a masina.
Valakinek van valami tapasztalata gyűrű nélküli láncokkal? Csak mert sokkal olcsóbban tudnék most szerezni.
Estét!
Mi a helyzet urak?
Utóbbi időbe hidegen nehezen indult az NSR, mivel marhára ráérek gondoltam szétrobbantom. Annyira nem is volt gáz mint gondoltam, csak ismeretlen , a hiba oka nem volt más, minthogy a karbi alja szinte teljesen kicsúszott a szívótorokból vagy mi a fenéből. De ha már szétszedtem, karbipucolás (mivel előző tulaj 1X se szedte szét, pedig ő nála tavaly március elej óta volt), kis tisztítás.
Mintha kicserélték volna. NSR.
cs levi van termosztátom, amugy Peti vok Csepelről, (nsr-es, lancer-os)
irj rám msn en!
motorhibás nsr és derbi fenix 50 -et cserélnék quadra! ajánlatokat : viragh.gabor0@gmail.com
hello srácok! régi nsr es vagyok(régen volt nsr em eladtam ost újra van:) ) de a fórumon új. szükségem lenne egy termosztátra 125 öshöz ha valkinek van légyszíves írjon a levimeno@gmail.com ra. fontos lenne nagyon előre is köszönöm:)
Eladó: eneser
jah engem is elküldtek a picsába:D de lehet venni nem pont ilyet ami jó bele
HA belegondolsz, ennyi erővel, hogy szereld szét a motort, mert ő valamiylen számot látni akar, akár arra is kényszeríthetne egy autóst, hogy a szélvédő alatt, és más helyken rejtve elhelyezett számokat megmutassa, ez nyilvánvaló képtelenség.
HA a motor kialakítása oylan, hogy valami nem ellenőrizhető, az nem a te problémád, oldja meg a közlekedésfelügyelet, hoyg oylan jármű van legálisan forgalomban, amelyiknek a motorszáma bontás nélkül nem olvasható.
Jól tetted.
Nem vagy köteles az út szélén semmiylen szerelést végrehajtani, a rendőr ilyen utasítást nem adhat, nincs hozzá joga.

Az euban, CSAK "E" jelzésű bukósisakot lehet forgalombahozni, szóval nem nagyon van miről beszélni.
Ez csak a szokásos sima szemétkedés, nem kell felvenni, nyilván éjszaka nem tudta megdugni az aszonyt, mert nem állt fel.
nem tudom de megmutattam neki ez "E" jelzést amit ő mondott így (lehet azt hitte én gyártom magamnak otthon a bukót ), és nem kötekedett tovább, jött az újabb "áldozat" a másik irányból
EU szabványos bukó? Ilyen hol van előírva? Alapjába véve még csak nem is hallottam ilyenről.
a motorszámot én is csak kíváncsiságból kérdeztem, az alvázszámot megmutattam neki de erősködött h keressük meg a motorszámot is én meg mondtam neki, hogy szerszám nélkül nem megy az meg nincs erre megnézte h a bukóm eu-s szabványnak megfelelő "van rajta E betű" két helyen is mutattam neki.erre feltett még két keresztkérdést de nem tudott megfogni így gyorsan leintettek egy másik motorost, remélem nem rajta verték le a port, hogy engem nem tudott megszivatni
Bementem 3 boltba és erre azt mondták, hogy ez valamilyen szuperspekó csavar és tuti, hogy csak márkakereskedésbe tudnak adni. Azt hittem hanyatt b***om magam.
de ba.ki hülye kérdésre hülye válasz minek adnék fel postán két darab csavart, amikor el megy a csavar boltba és megveszi a 2db ot 20ft ért?
nem bazzeg olyan, amit szívesen átdobálnál a szomszédba. Szerinted mégis milyen kell neki?
ezt most nem értem mármint eladó?
Hali! Alkatrészek eladóóóók! :) tel.: 06 70 318 52 37 e-mail: lovip66@freeamail.hu
Köszi a gyors választ
igen
a bal oldalon van a kormányon, lefelé kell huzni
győr-pest felváltva.postáról halvány gőzöm nincs