Lehet, hogy 120körül elváltom a 4est... de azt tudom, hogy 6.ba nem bírja tartani, se odáig felgyorsítani.
Azt viszont biztosan tudom, hogy 6. 90km/h 6000fordulat
Srácok nincs az országban egyetlen bontásra váró macskalámpás sem? Nem hiszem el hogy nem találok hozzá alkatrészt...
Már elvittem meghegesztetni a féktartó konzolt, de a fehér védő műanyag továbbra is kellene, akinek van, jelezze kérem.
Azon kívül milyen dugót ajánlotok bele, és hol tudnék vásárolni egyet?
ma végeztem a csiszolás 95%-val, kipuffot már lefújtam, és elkezdtem az idomzat "átformálását" eddig jól haladok, de holnap egy kis szünet mert váratlan program jött közbe, persze mindig akkor, mikor a géppel foglalkoznék ha minden jól megy és holnap kapok üvegszálpapalant, akkor köv. héten meg is leszek, fényképezni is akartam,de valahogy napvégén nem volt kedvem hozzá+miután ujjlenyomatom se lesz a csiszolás után, mint a tolvajoknak
A turpisság annyiból áll hogy hitelátvállalással eladó a motor adsz a gyereknek 500 ezret aláírsz sok sok papírt és onnantól te fizeted a motor törlesztőrészletét.
A műanyagok mindenképp érdekelnek.
Esetleg tudsz írni egy telefonszámot amin elérlek, hogy megbeszéljük hol és mikor veszem át?