Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
A műanyagok mindenképp érdekelnek.
Esetleg tudsz írni egy telefonszámot amin elérlek, hogy megbeszéljük hol és mikor veszem át?
Ja és még annyit, hogy a gyári kipufogóval mennyit ment?
És a régebbivel?
Lehet, hogy 120körül elváltom a 4est... de azt tudom, hogy 6.ba nem bírja tartani, se odáig felgyorsítani.
Azt viszont biztosan tudom, hogy 6. 90km/h 6000fordulat
Most ezt látom a legértelmesebb próbálkozásnak.
Márkás rendszere nincsen pénzem...
szerintem 4.-be nem megy annyit
Hát.... fingom sincs.
De kezdjük ott h 6. nincs is ereje tartani a 130at. inkább 4.-5.be üveghangon
Nekem sokat dobott rajta az hogy egy régebbi folytatlan gyári kiput tettem rá és jobban ment mint a haver arrow rendszerével szerelt gépe.
ez elég sokmindentől függ, nem tartom valószínűnek. Amúgy 130-at milyen fordulaton viszi 6.ban?
Akkor ha egy régebbi nsr-ről átrakom rá a kipufogót akkor a lényeget elérem ugye?
Hogy ne 130at menjen hanem 150et.
Lovipop!
A szétvágott kipufogót küldheted akkor 3000ft-ba!
Szeged süveg utca 1.!
És úgy akkor, hogy nekem 2000-be legyen a posta
Kösz!
hitelátvállalásos, le van írva feketén fehéren
sztem valami van kukac-ság lehet a dologba mert ezek a masinák közelsem ennyiért mennek .hameg mégis akkor sztem nagyon kell neki a lééé
Nagyon faszán, és a hagja is full más mint egy gyári rendszerrel.
még lehet hogy fékkar is lesz otthon, ha hazaértem körbenézek (persze ha még aktuális)
Lehetetlen hogy '94-es legyen
Egy jobbfajta sportrendszer csodákra képes. (Jollymoto, Gianelli, Arrow)
Én bontottam szét macskalámpást, de már nincs belőle túl sok minden. Viszont azt már írtam neked hogy van olyan müanyagom, 2 pár is, 1500/pár.
Tegnap este sógorral áthúztuk az ülésem.
Szerintetek?
Kell lennie bontott nsr-nek mert én is tudtam alkatrészt szerezni.
Pl Stephan01 írta is vannak cuccai, vagy próbálkozz Hondafever-nél!
Vki tudja h lehetne szebbé varázsolni egy 125ccm-es honda nsr hangját?
Srácok nincs az országban egyetlen bontásra váró macskalámpás sem? Nem hiszem el hogy nem találok hozzá alkatrészt...
Már elvittem meghegesztetni a féktartó konzolt, de a fehér védő műanyag továbbra is kellene, akinek van, jelezze kérem.

Azon kívül milyen dugót ajánlotok bele, és hol tudnék vásárolni egyet?
Az szép. De itt motorra mint járműáre gondoltam. :) Hajómotoroknál találtam 2000 litereset is.
ma végeztem a csiszolás 95%-val, kipuffot már lefújtam, és elkezdtem az idomzat "átformálását" eddig jól haladok, de holnap egy kis szünet mert váratlan program jött közbe, persze mindig akkor, mikor a géppel foglalkoznék ha minden jól megy és holnap kapok üvegszálpapalant, akkor köv. héten meg is leszek, fényképezni is akartam,de valahogy napvégén nem volt kedvem hozzá+miután ujjlenyomatom se lesz a csiszolás után, mint a tolvajoknak
A turpisság annyiból áll hogy hitelátvállalással eladó a motor adsz a gyereknek 500 ezret aláírsz sok sok papírt és onnantól te fizeted a motor törlesztőrészletét.
hali emberek.
itt valami ritka nagy turpiszság van.
http://www.motor.hu/motor_vpag...

szerintetek nem kevés kicsit 500.000 ft egy ilyen masináért?