reméljük igen, és a sok bliccelő végre magkapja a magáét, és megszűnik az hogy mi normális emberek vagyonokat fizetünk a sok szarra és mások pedig ugyan azokkal a motorokkal mászkálnak, és nem fizetnek szinte semmit.
Sziasztok nemrég vettem egy Nsr-t lenne egy olyan baja hogy ha öninditóval próbálom beindítani akkor a kipufogó durran mint ha utogyujtásos lenne és be sem indul de ha épp hogy megtolom akkor meg megy! Nem tudja valaki hogy ez mitöl lehet? Jah meg ha megpörgetem akk fullad utánna kis fordulaton !Meg ugy tudom hogy ezeken nem lehet gyujtást állítani vagy mégis nah az biztos hogy mégegy dolog amihez nem értek
93-tól 2003-ig ugyanazok az NSR-ek. :) Én nem bántam meg, hoogy ezt vettem meg, nagyon fain kis gépezet. Én ajánlom neked. :) Lehet az enyém is eladó lesz nagyobb, miatt de ez még a jövő zenéje.
Pár adat, ha érdekel (saját tapasztalatok):
Fogyasztás: 4,5 liter átlagba, ha sokszor megyek power felett 5.
Max. utazósebesség 110-120 körül valahol.
Nekem már egyáltalán nem kényelmetlen, sőt 150 km után se gémberedek el rajta.
Szereti a jó olajat. :)
igen tudom! a posta nem egész 2000 Ft...hívj fel ha ok... ( 06 70 318 52 37 ) és leírom a címed... vagy írj egy e-mailt : lovip66@freemail.hu / ha írsz akkor légyszi írd oda hogy kipuff vagy vmi... köszi :)
Szia
Oké a víz fontos de attól nem megy talán a benzin jobb lenne neki
Aki ennyi infóból megmndja mi a hiba az varázsló
Én megprobálnám a hengerbe benzint önteni és megtolni alaposan ha semmi tuti gyujtás ha indulna üzemanyag rendszer
Sok sikert
Koszka
http://www.huntraco.hu/images/...
:)
Pár adat, ha érdekel (saját tapasztalatok):
Fogyasztás: 4,5 liter átlagba, ha sokszor megyek power felett 5.
Max. utazósebesség 110-120 körül valahol.
Nekem már egyáltalán nem kényelmetlen, sőt 150 km után se gémberedek el rajta.
Szereti a jó olajat. :)
Nektek mi a véleményetek az 1996 útáni Honda NSR 125R típusú gépezetről?
Csak mert azon töröm a fejem hogy kezdő motornak meg teszi e?
JC 22-eshez km spirál kellene nekem.Aki tud az írhatna.Köszi.
Oké a víz fontos de attól nem megy talán a benzin jobb lenne neki
Aki ennyi infóból megmndja mi a hiba az varázsló
Én megprobálnám a hengerbe benzint önteni és megtolni alaposan ha semmi tuti gyujtás ha indulna üzemanyag rendszer
Sok sikert
Koszka