Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy tudom hogy 1994 és évjáratu. Dupla körlámpás ugyan az a tipus ami van a képen
de ha nem a hülyeségen járna az eszed hanem józanon gondolkodnál akkor 400 ccm fölötti motor érdekel az ár max 650 ezer...
reméljük igen, és a sok bliccelő végre magkapja a magáét, és megszűnik az hogy mi normális emberek vagyonokat fizetünk a sok szarra és mások pedig ugyan azokkal a motorokkal mászkálnak, és nem fizetnek szinte semmit.
Van vki aki tud vmit arról h az 50ccm-es gépeket is le kell majd rendszámoztatni?
A csere 400 ccm-től 650 ezerig elég nagy különbség. Speciel még nem láttam 650 literes motort.
próbáld meg másik gyertyával
nézd meg az adatlapját ott van a hirdetés
Mikori évjáratú a motor v tudnál róla küldeni képeket?
Sziasztok nemrég vettem egy Nsr-t lenne egy olyan baja hogy ha öninditóval próbálom beindítani akkor a kipufogó durran mint ha utogyujtásos lenne és be sem indul de ha épp hogy megtolom akkor meg megy! Nem tudja valaki hogy ez mitöl lehet? Jah meg ha megpörgetem akk fullad utánna kis fordulaton !Meg ugy tudom hogy ezeken nem lehet gyujtást állítani vagy mégis nah az biztos hogy mégegy dolog amihez nem értek
Köszi! Üdv.
ugytudom hogy a főtengej, hajtókar, henger ugyan az mind a 2-be
Ja és végsebesség alattam 155 km/h (95 kg).
93-tól 2003-ig ugyanazok az NSR-ek. :) Én nem bántam meg, hoogy ezt vettem meg, nagyon fain kis gépezet. Én ajánlom neked. :) Lehet az enyém is eladó lesz nagyobb, miatt de ez még a jövő zenéje.
Pár adat, ha érdekel (saját tapasztalatok):
Fogyasztás: 4,5 liter átlagba, ha sokszor megyek power felett 5.
Max. utazósebesség 110-120 körül valahol.
Nekem már egyáltalán nem kényelmetlen, sőt 150 km után se gémberedek el rajta.
Szereti a jó olajat. :)
Valaki esetleg nem tudja,hogy az nsr és crm(25ös) hajtókarja megegyezik-e?
szewa arpen. nekem van eladó lábtartóm, pont találtam egyet. ha érdekel megint ki tudom vinni borárosra.
igen tudom! a posta nem egész 2000 Ft...hívj fel ha ok... ( 06 70 318 52 37 ) és leírom a címed... vagy írj egy e-mailt : lovip66@freemail.hu / ha írsz akkor légyszi írd oda hogy kipuff vagy vmi... köszi :)
Kunmadarason ott lesz valaki a jövőhét végén?
póstázni is tudnád a kipufogót?
Szerintem nagyon jó motor kezdőknek- haladóknak is :) mellesleg az enyém eladó :-P
Sziasztok!
Nektek mi a véleményetek az 1996 útáni Honda NSR 125R típusú gépezetről?
Csak mert azon töröm a fejem hogy kezdő motornak meg teszi e?
Macskalámpás NSR-hez gyári index eladó.
Gianelli rendszerrel, hogy ment az nsr-ed? Ami már az enyém....
Sziasztok!
JC 22-eshez km spirál kellene nekem.Aki tud az írhatna.Köszi.
Szia
Oké a víz fontos de attól nem megy talán a benzin jobb lenne neki
Aki ennyi infóból megmndja mi a hiba az varázsló
Én megprobálnám a hengerbe benzint önteni és megtolni alaposan ha semmi tuti gyujtás ha indulna üzemanyag rendszer
Sok sikert
Koszka