VAn egy jol bevált trükk amit még aszimszonnál is alkalmaztunk régen.
a gyertya helyére belekell tekerni egy hosszabb csavart ami meg akasztja a dugattyut és akkor már lahet csavarozni.csak figyelni kell nehogy valami rosszul süljön el,künnyü elrontani,pl megfelelö menetű csavart kell választani.....
énnekem még 8 liternél több soha nem ment bele pedig gyárilag 10 literes a tank
lehet hogy egyszer ojan komoj gázfröccsöt huztam hogy behorpatt a tank vagy nemtudom hogy mi van de full üressen öntöttem bele 8 litert
60000-ér már inkább vennék 160-as hengert meg dugót aztánn nesze neked sport kipufogó
meg külömbenn is hogyann néz ki, ha ingyenn adna valaki ijen rondaságott akkorse csufíttanám el vele a motoromat
majdnem tizet már nekem is sikerült.
Akkor elkezdtek jönni azzal, hogy "légréssel adják meg a tank úrtartalmát"
Mondtam, jóbarát, még ide is jöttem, és nem toltam a motort.
Volt haver, aki nem hagyta annyiban, felvetette a jegyzőkönyvet, kiértesítették, hogy megvizsgálták blabla.
12 litert akkor tankolna valaki a simsonba ha betömné a kipufogót és a légszürő házba engedné a benzint még a forgatyusház is megtelne benzinnel meg a kipufogó akkor már bele menne a 12 liter
vagy ha leeresztenéd a kereket és benzinnel töltöd meg a gumikat
Felrakás után karburálás. Ahogy észrevettem, használt sportkipuff NSR-hez ritka, mint a fehér holló, újonnan meg horror ára van. legalábbis szerintem. De mielőtt vennél egyet, a fojtásoktól szabadulj meg, mert nem fog sokat érni, meg lehet mégegyszer karburálni.
Basztam is kifizetni. Igaz vártam vagy félórát, mire sikerült őket meggyőzni, hogy itt valami hibádzik... Végig telefonáltak egy csomó számot, aztán 6,4 litert kellett kifizetnem. Amúgy annál szerintem többet raktam bele, mert majdnem porolt a tankom, olyan kevés volt már benne.
ez beszarás hogy 12 liter simsonba
én mindíg agip kutonn tankolok idáig még nem volt vele gondom
de ami a faluba van benzinkut oda már nem járok mer volt amikor simsonba tankoltam és hidegen rugásra pöffent egyet és beköpte a gyertyát de egymás utánn vagy 6-szor
amikor kivettem a gyertyát nemhogy vizes de még habos is volt
na az a nem mindegy
esztergályos csinál rá fejet, amit be tudsz fogni crova kulcsba, azzal le tudod szedni. Visszarakáskor meg 65nm-el kell meghúzni. Magát a kuplungot meg láncos fogóval lehet megfogni, hasonló az olajszűrőfogóhoz.
Aki azt mondja, hogy a sima 95-ös Shelles benzin jobb mint a MOLos, most elmondom, hogy Magyarországon a MOL szállítja a benzint a Shellnek. OMV-vel egy tapasztalatom van, 12,8 litert tankoltam a simsonomba. Ja, hogy a tankja 8,7 literes... Lukoil: Nincs az az isten, hogy mégegyszer ott tankoljak!
U.i.: Minimális olajjal nem baj, ha mész, ha van, de hogyha nincs akkor nem cask olajat vehetsz, hanem dugattyút stb.
én nem azt montam hogy nem kell power1-et venni hanem 4500-öt nem kéne adni érte mer valahol 1000ft-al olcsóbb
haveromnak is van exc 125-öse és motorexel megy
a gyertya helyére belekell tekerni egy hosszabb csavart ami meg akasztja a dugattyut és akkor már lahet csavarozni.csak figyelni kell nehogy valami rosszul süljön el,künnyü elrontani,pl megfelelö menetű csavart kell választani.....
Köszi előre is
lehet hogy egyszer ojan komoj gázfröccsöt huztam hogy behorpatt a tank vagy nemtudom hogy mi van de full üressen öntöttem bele 8 litert
meg külömbenn is hogyann néz ki, ha ingyenn adna valaki ijen rondaságott akkorse csufíttanám el vele a motoromat
Akkor elkezdtek jönni azzal, hogy "légréssel adják meg a tank úrtartalmát"
Mondtam, jóbarát, még ide is jöttem, és nem toltam a motort.
Volt haver, aki nem hagyta annyiban, felvetette a jegyzőkönyvet, kiértesítették, hogy megvizsgálták blabla.
vagy ha leeresztenéd a kereket és benzinnel töltöd meg a gumikat
tess :d
én mindíg agip kutonn tankolok idáig még nem volt vele gondom
de ami a faluba van benzinkut oda már nem járok mer volt amikor simsonba tankoltam és hidegen rugásra pöffent egyet és beköpte a gyertyát de egymás utánn vagy 6-szor
amikor kivettem a gyertyát nemhogy vizes de még habos is volt
na az a nem mindegy
U.i.: Minimális olajjal nem baj, ha mész, ha van, de hogyha nincs akkor nem cask olajat vehetsz, hanem dugattyút stb.
haveromnak is van exc 125-öse és motorexel megy
Szedd le neked is segíthet :
http://data.hu/get/2425249/NSR...