Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haver most szolt h van itt is a háztartásiban szórógitt, de ha nem bírja a lakkot akkor így is úgy is elbaszódik a matrica ha ráfújok de azért rákérdek mielőtt megrendelem, egyébként a moci fehér lesz
Hát festékkel semmit sem tudsz kitölteni, a feketén és főleg a fényes feketén még a bolhaszarnyi hiba is meglátszik.
Olyan lesz mintha egy darab nylonzcskót egy öngyújtóval megmelegítesz: Hullámos lesz , összeugrik, elválik a felülettől.
Azaz lőttek az addigi munkádnak....
kibaszott 1 melo föleg ha szépre akarod ál ha van 1 jo rétek ami csak matt akor nem ijen körülményes de ha már sérült hegesztett müanyag ijesmi és gittelni kell akkor szopás mert a gitt nél élek keletkeznek meg mindig vannak benne mélyedések amit cska a szorogitt hoz ki (meg a festék is) de ha már a festék fent van akkor késö és akkor ugy illik bele flkekkelni kicsiket azokat ujra becsiszolni:D majd fekete sprével beköldni h pöttyös legyen megcsiszolni vizesen és addig amig 1szer el nem kedzenek tünni a pötyök ahol pötyy marad oda ujra flekk:D jaj de kibaszot nag szopás ez:D bezzeg a simonál :D kromofág fémig horpadás levegövel kinyom:D kromofág semlegesit amivel csak lehet:D 1alap fehér azt bármi mehet rá:D
Akkor meg pláne vigyázni kellene a jelenlegi alapokra. Vagy tévedek ? Ha ne vigyázol vagy tiszta hullám (ha túlcsiszolod), vagy csíkos lesz. A csiszolásnyomokat kellene eltüntetnie a szórógittnek.
Megjegyzem ez is létezik már spry-ben.
az miben nyilvánul meg ha a matrica nem bírja a lakkot?
hát de szép is lenne ha lenne cucc szórógitthez stb. nálam igy fog kinézni a dolog csiszol csiszol csiszol glett csiszol alapozó festék aztán meg meglátjuk hogyan tovább
Na végre valaki aki már látott (csinált) is ilyet
Vak vezet világtalant megint
A lakk mindenképp a matricázás után, egyébként nem az adott matrica vastagságától függ a dolog. Előtte valami egyéb helyen lakk próba a matricán, hogy ne a félkész felületen derüljön ki, hogy a matrica nem bírja a lakkot.
Az ujjad meg ne csiszold el, ha már házibarkácsban festesz kb 7x13-as valami vastag gumilapot vagy fadarabot kis parafával (az hiszem van vagy 200 huf a festékboltban). Ha enélkül tenyérrel ill. ujjal csiszoltok (főleg amikor csontig mint te is) akkor az összes előtte lévő felületi hiba újra előkerül mert ujjad leköveti a papírt. Ha a csiszolólappal csinálod akkor is csak addig kell csiszolni amíg egyenletes matt felület lesz csak látható. sok sikert hozzá.
jó hát azért én közel sem ilyen minőségben csináltam.
a fele lépés kimaradt.
látom a fényezés a téma:D ink 10 szer széthuzom a blokkot mint 1 szer fujjak 1 teli idomos nsr t:D csiszol csiszol gittel csiszol szorogitt flekkel csiszol flekkel csiszol ködöl csiszol ha hiba flekkel:D majd alapoz szin szin 2. lakk ha nemjo a lakk ujra csiszol matrica lakk :D hude utálom:D sok siker annak aki belefogott sogorom fényezö elég sok iesmit csinálunk utálat 1 melo:D és ennél csak több szopás lehet:D
hát az ttól függ milyen matrica.
mert a legtöbb az olyan vékony hogy azt lakkal kell lefújni, meg azért hogy nem kopjon le.
igazából mind 2 megoldás jónak tűnik nekem.
szerintem bárhogy csinálod jó lessz.
én őszintén nem raktam rá semmi matricát.
kössz egy kérdés, ha matricát is akarok felrakni akkor alapózó festék matrica és lakk vagy alapozó festék lakk matrica és lakk (persze festék és lakk több rétegben)?
sok sikert hozzá.
nekem 24-25 óra volt a csiszolás az F nél.
a végén már vérzett az ujjam.
jó munkát.
na ma elkezdtem lecsiszolni az idomokat, hát kurva nagy meló lesz,de gondoltam jutok amire jutok mert áprl. 15-ig csak kevés időm lesz. jó szar volt az idő is szétfagytam de észre se vettem úgy repült az idő de a festék sajna nem fogyott ilyen gyorsan kb du. 1 körül kezdtem hozzá és 6 körül fejeztem be az oldalsó idom kb 65%-ig van kész de ahol csiszolva van ott csontig az idomig,gondoltam ha már csinálom alapos leszek majd csinálok képeket ahogy haladok vagy a kész műről
Okés várom.
holnap küldök.
mamár nem tudom lefényképezni
Hello esetleg e-mailt tudsz kldeni képel együt?
matykoko@freemail.hu
Power motorom is van eladó meg elektronika is
NSR 125-höz keresek power motort akinek van az szóljon legyen szíves.
Nsr alkatrészeket nem tudtok? blokk érdekelne
már megint kihalt a fórum.
tudom a rossz idő. énis utálom.
igyvan de volt már akinek küldtem ijen fojtatlan power és elégedett volt hogy érezheten jobb lett a motor és a cdi töl is tud jobb lenni mindekettö kel ahoz h menjen rendesen de külön külön és érezhetö rendesen
annyit csinál hogy a fojott elektronika amikor nyit, csak 70%-ra nyit ki, míg a fojtatlan 100%-ra, gyújtásba nem szól bele. De természetesen a cdi is lehet fojtott.
Tömör fekete olaj? biztos vagy benne, hogy nem a blokkból származik? gázra megáll, nekem ez szimering problémának látszik...