Még egy kérdésem lenne! van ugye a '99 es macskalámpás NSR em! Svájci, és 120 a vége... Benne van minden folytás, 30.000 km van benne... megéri kiszedni a folytást? mert hallottam olyat is hogy egy idő után már árt neki!
ja az már igaz hogy nálam a motor motorozásra van
normál,ismétlem normál használat mellett nagyon nehezen hiszem el hogy kijön a kettő közötti különbség.még a competition vs agip speed vagy power1 előbb meglátszik.ez olyan dolog mint a benzin,aki azt hiszi jobbat adnak a shellen mint a molon vagy a agipon az ugyanúgy téved.egy benzin van az országban,és néha elenyésző mennyiségű schwechat-i.és kész.
a marketing-dumákat nem kell mindig elhinni
és az urban legendek is ismerősek,hogy egy barátom barátjának egyszer más márka lett beletöltve és egyből szar lett...nem akarok tényleg megsérteni senkit de mindegyik olaj ugyanolyan minőségellenőrzésen megy át,és (szinte) ugyanazt teljesítik,csak más címkét raknak rá végül...
verseny használatnál persze kijön a különbség,ez igaz.
most részletesebben nem megyek bele,csak leírtam a másik odalt is.
egyébként power1,agip speed is 2500 körül van pesten...repsol 2300.elgondolkoztató...lehet hogy csak a márka ismertsége miatt merik/tudják 2szeres áron adni?
mert itt már csak 200ft különbség van köztük.
2 hetente? Akkor te nem sokat alszol és sziámiként vagy összenőve a mocival
A nincs nagy különbségre meg nem egy 2T- motor újítottunk már fel, nekem sem 1-2 db volt..... Hát mit ne mondjak igenmód meglátszik a blokk megbontása után a különbség az olajok között. Ez viszont a javításoknál már nem olyan kicsi különbség mint az olajok áránál.
Főleg ha tényleg megragad.... akkor KO anyagilag (és akkor tényleg jót spóroltál).
Az az állat az aki megveszi akinél megfordult már pár 2 t motor és power1-el használta egyszer vett bele más-t ( repsol ) és 2 kör útán megragadt vele ktm exc 125-ről beszélünk most lehet nsr-be jó az is de én ekkor elköteleztem magam mellette mellesleg 3800-ért veszem én
2-3 havonta olaj?
inkább 2 hetente...
nem beszélve arról hogy mivel szintetikus és különbség sincs a 2 között tényleg megfelel az nsr-be,bár én nem azt használom hanem agip speedet.ezért az árért pesten simán kapni,és jobb olaj valamivel.
de tönkre nem azért fog menni mert scootert használ competition helyett ezt hidd el
Az robogóolajon megspórolt (különbözet) stekszet azért ragd a fiókba...... Mert azt viszont majd a felújításra költöd....
Nem véletlenül van kiemelve, hogy " magas fordulatú utcai sport motorokhoz és nem robogó stb " de kapsz 2T 6-700 ft -ért is akkor már.... Nem basztatni akarlak, de számolj utána egy dugó + gyűrű stb. sok sok ezer. 2T olajat milyen sűrűn kell venned 2-3 havonta pf... .
De a te dolgod, hogy mi fáj jobban a zsebednek
győrbe egyik motoros boltba 4500-ért aggyák a power1-et, kiaz az állat aki megveszi azt?
én most repsol moto competicion-t használlok
előtte meg repsol moto scooter volt benne (igazábol ez robogóba való de nekem ment vele jóll)
competicon nemsokba külömbözik talánn picit higabb mint a scooter
szerintem van ojan jó mint a power1 és majdnem fele annyiba kerül
hali.
és Castrol Power 1 Racing 2T használok, elméletileg az a legjobb bele, de a legdrábább is. 1 liter olyan 3500-4000 ft körül van.
nem fogyaszt sokat, szerintem olyan 1000 kmert lehet asszem 1 literrel elmenni, de ebben nem vagyok biztos.
Helo mindenki! A közelmúltban vettem egy '99 es Honda Nsr 125 -ös motort! Ez az első olyan 2 ütemű motorom ami külön bekeverésű... A kérdésem az hogy milyen keverék olajat töltsek bele? A másik pedíg az hogy olyan 500 km megtétele után az olajszint még mindíg közel ugyan ott van... ennyire kevés olajat használ? Meddíg töltsem a tartályt körülbelül? Előre is kössz a válaszokat!
kb 3000ft ból kijön a gyárit meg 7000-ér akarta itt adni valaki szerintem vicc az egész
bár 1 hétbe telt míg megcsináltam de szerintem megérte, főleg azér mer nagy sebességnél marha jól működik és nem kell ráfeküdni a tankra és még a tükörbe is látok, elérem a pedál, nem zsibbad el a kezem, nem fuj le a szél a motorrol
annyi a hátránya hogy ha egy bizonyos szögbe van a bukóm akkor kicsit búg a szél
azér nem lett ám ojan szép mer ahol le van fujva ott alul igen göcsörtös lett
azér fujtam le matt feketére hogy ne csillogjon mer akkor jobban látcik a hupni meg a gödör
lehet hogy majd csinállok egy másikat mer má rájöttem hogy hogyan lehet jól csinálni
nem tuttam elmenni
én montam hogy mennyél el
állíttólag 500-an voltak de amikor még csak készülődtek rá már akkor legalább 100 emberrel számoltak
majd rakok fel nemsokára képet a pleximről
máma raktam fel
normál,ismétlem normál használat mellett nagyon nehezen hiszem el hogy kijön a kettő közötti különbség.még a competition vs agip speed vagy power1 előbb meglátszik.ez olyan dolog mint a benzin,aki azt hiszi jobbat adnak a shellen mint a molon vagy a agipon az ugyanúgy téved.egy benzin van az országban,és néha elenyésző mennyiségű schwechat-i.és kész.
a marketing-dumákat nem kell mindig elhinni
és az urban legendek is ismerősek,hogy egy barátom barátjának egyszer más márka lett beletöltve és egyből szar lett...nem akarok tényleg megsérteni senkit de mindegyik olaj ugyanolyan minőségellenőrzésen megy át,és (szinte) ugyanazt teljesítik,csak más címkét raknak rá végül...
verseny használatnál persze kijön a különbség,ez igaz.
most részletesebben nem megyek bele,csak leírtam a másik odalt is.
egyébként power1,agip speed is 2500 körül van pesten...repsol 2300.elgondolkoztató...lehet hogy csak a márka ismertsége miatt merik/tudják 2szeres áron adni?
mert itt már csak 200ft különbség van köztük.
nemtom én nekem kb 1000 kmerenként elfogy 1 liter. asszem.
miért az sok? vagy nemtom.
A nincs nagy különbségre meg nem egy 2T- motor újítottunk már fel, nekem sem 1-2 db volt..... Hát mit ne mondjak igenmód meglátszik a blokk megbontása után a különbség az olajok között. Ez viszont a javításoknál már nem olyan kicsi különbség mint az olajok áránál.
Főleg ha tényleg megragad.... akkor KO anyagilag (és akkor tényleg jót spóroltál).
inkább 2 hetente...
nem beszélve arról hogy mivel szintetikus és különbség sincs a 2 között tényleg megfelel az nsr-be,bár én nem azt használom hanem agip speedet.ezért az árért pesten simán kapni,és jobb olaj valamivel.
de tönkre nem azért fog menni mert scootert használ competition helyett ezt hidd el
Nem véletlenül van kiemelve, hogy " magas fordulatú utcai sport motorokhoz és nem robogó stb " de kapsz 2T 6-700 ft -ért is akkor már.... Nem basztatni akarlak, de számolj utána egy dugó + gyűrű stb. sok sok ezer. 2T olajat milyen sűrűn kell venned 2-3 havonta pf... .
De a te dolgod, hogy mi fáj jobban a zsebednek
fáradt vok
bocs
1:10-es keveréssel használjátok
én most repsol moto competicion-t használlok
előtte meg repsol moto scooter volt benne (igazábol ez robogóba való de nekem ment vele jóll)
competicon nemsokba külömbözik talánn picit higabb mint a scooter
szerintem van ojan jó mint a power1 és majdnem fele annyiba kerül
és Castrol Power 1 Racing 2T használok, elméletileg az a legjobb bele, de a legdrábább is. 1 liter olyan 3500-4000 ft körül van.
nem fogyaszt sokat, szerintem olyan 1000 kmert lehet asszem 1 literrel elmenni, de ebben nem vagyok biztos.
mindenért horror árakat kérnek.
filléres cuccokat adnak iszonyat drágán.
jól megúsztad.
bár 1 hétbe telt míg megcsináltam de szerintem megérte, főleg azér mer nagy sebességnél marha jól működik és nem kell ráfeküdni a tankra és még a tükörbe is látok, elérem a pedál, nem zsibbad el a kezem, nem fuj le a szél a motorrol
annyi a hátránya hogy ha egy bizonyos szögbe van a bukóm akkor kicsit búg a szél
nem érdekes ilyen. legalább látszik hogy nem kifizettél érte 20 ezret hanem te csináltad.
azért ezis fontos dolog.
azér fujtam le matt feketére hogy ne csillogjon mer akkor jobban látcik a hupni meg a gödör
lehet hogy majd csinállok egy másikat mer má rájöttem hogy hogyan lehet jól csinálni
ügyes vagy baszki.
már bánom hogy nem voltam.
most te voltál a soros
lehet hogy nem valami esztétikus de azér jobb mint a gyári
nem is láttam más nsr-t
majd jövőre elmegyünk.
okés kiváncsi vok rá.
pöpec lett?
én montam hogy mennyél el
állíttólag 500-an voltak de amikor még csak készülődtek rá már akkor legalább 100 emberrel számoltak
majd rakok fel nemsokára képet a pleximről
máma raktam fel