Lenne egy kérdésem.
Van egy jó öreg Honda NSR 125-ösöm,de még a nagyon régi,még berúgókaros nem önindítós,a kérdés az,hogy egy fiatalabb blokkot lehetne e bele rakni,egy önindítósra gondoltam.
Kompatibilis lehet vele a váz?
Tehát kivitelezhető?
Ha igen,akkor lehet,hogy vevő lennék egyre.
hali mindenki nsr bontásbol maradtak meg nekem alkatrészek jc 20 as 2kör lámpás bol leirom mik vannak hütö, kormány csutkák kapcsolokkal fék rendszerek elsö hátsó váz lengövilla kiflik power vezérlö doboz fojtatlan jo macskalámpás fojtatlanitásához is, 1 2 kiiseb nagyobb idom és sok aproság nekem már cska a hejet foglalják ha valakit érdekel bármi hivjon bátran és mondok rá 1 okos árt üdv széles utat olcso benzint
Ha egyesben behúzott kuplunggal esik a fordulat/haladni kezd a motor akkor a kuplungod nem emel ki rendesen. Ha a kuplungkarnál nincs holtjátékod,nagyfordulaton a gyorsulás és motor hang nem arányos, stb, csúszik a kuplungod. Ha ezek alapján jól van beállítva(ha még beállíthato és nincs teljesen elkopva) akkor a váltódban lesz a hiba. (léptetővilla,fogaskerék,rugók,hézagolások). Van aki egyes olajoknál is tapasztalt már ilyet,illetve olaj csere után halkabb-jobb lett a váltás.
hát ez például lehet attól is hogy nincs jól beállítva a kuplung.
nem emel ki rendesen és lehet hogy ez teszi kicsit nehézkessé.
vagy nemtudom.
igazából lehet hogy tényleg olyan gyárilag, azt a tipust nem ismerem sajna.
üdv mindenkinek
volna egy kérdésem normális az hogy a váltom kicsit kemény a volt gazdája azt mondta hogy ezek ilyenek szerintem nem jó valami de nem tudom mi, mert az ns125 r előtt nekem etz-m volt
Nálunk reggel esett, délelőttől kb. 3-4ig 20-22 fok, aztán baromi sok eső esett, 1 órája meg megint pólkóba mentem el, alig felhős ég alatt... Most megint kezd beborulni. :S
na senkinek nincs semmi problémája?
ne haggyuk már kihalni a fórumot.
ja tudom rossz idő van és senki nem motorozik.
énis ma mocival mentem volna suliba erre reggel szakad az eső. utálom.
Lenne egy kérdésem.
Van egy jó öreg Honda NSR 125-ösöm,de még a nagyon régi,még berúgókaros nem önindítós,a kérdés az,hogy egy fiatalabb blokkot lehetne e bele rakni,egy önindítósra gondoltam.
Kompatibilis lehet vele a váz?
Tehát kivitelezhető?
Ha igen,akkor lehet,hogy vevő lennék egyre.
nem emel ki rendesen és lehet hogy ez teszi kicsit nehézkessé.
vagy nemtudom.
igazából lehet hogy tényleg olyan gyárilag, azt a tipust nem ismerem sajna.
menyibe fájna szerintetek egy komplett 125ös henger szett? 2kör lámpás NSRbe
abban más blokk van.
de hogy érted hogy kemény?
volna egy kérdésem normális az hogy a váltom kicsit kemény a volt gazdája azt mondta hogy ezek ilyenek szerintem nem jó valami de nem tudom mi, mert az ns125 r előtt nekem etz-m volt
az jó akkor lehet csapatni mi.
utojjára karácsony napjánn mostam le
holnap lessz gyertyapipám is
már tervben van, szerintem az elkövetkezendő 1 hónapban le lessz mosva valamikor.
hogy lemossa.
hát felőlem oda rakhatod a tiédet is de szerintem nem fog rá több esni attól hogy az enyém ottvan mellette.
szegénykén a bogarak nem lettek elhamvasztva rendesen.
lehet ki kellett volna raknom a motort.
úgyis le akarom mosni.
de legalább nem esik az eső
jól jött egy kis eső legalább lemossa az utakat
reggel szakadt aztán csak kicst esett.
volt ilyen 10 fok.
aztán most meg napsütés.
remélem ez már így is marad.
ki kell próbálni az uj plexit
ne haggyuk már kihalni a fórumot.
ja tudom rossz idő van és senki nem motorozik.
énis ma mocival mentem volna suliba erre reggel szakad az eső. utálom.