nem az a baj, hogy rossz a helyesírása, itt senki nem magyartanár.
A baj az, hogy vannak helyesírás ellenőrző izék ffoxhoz is, ami nem tetszik neki, aláhuzigálja.
nem mindenható, de a muszály, olaly, lyólvan és hasonlókat azért ki lehet szűrni vele.
nem értem miért nem hazsnálja.
Ingyen van...
testvér te komoly írástudatlanságban szenvedsz, ennyire nem megy a nyelvtan? rossz olvasni a hsz-eidet. húzás vissza általánosba.
én nem szoktam kritizálni mások írását, de te aztán tényleg kegyetlen sok hibával írsz.............
multkor vettem gyertyát
jó hüje voltam mer elnéztem a manualt és br9ecm-et vettem és arra kellett vennem vastag pipát is
de te inkább br9ecs-t vegyél az való bele gyárilag
Helló
első féknek a felső munka hengere érdekekelne h a kukucskáló nincs betörve meg mennyi lenne előre is köszi
ha tudsz rola képet felrakni az se lenne gond
Sziasztok!
Mivel ma reggel egy hölgy volt szíves elcsapni (elég tipikus, nem nézett a visszapillantóba, én meg sort előztem), kellene nekem egykét alkatrész '98-as macskalámpáshoz:
- jobb hátsó vezetőnek való lábtartó
- jobb hátsó fékkarnál lévő fehér műanyag cucc
- nem biztos hogy kell: hátsó fékkar + tartó konzolja
Akinek van, legyen kedves árakkal és helyszínnel együtt írni, köszi.
Legszívesebben egyben venném meg, a sok utánajárást kiküszöbölendő.
Hát nem tudom, én most tértem át a power 1 racingről Q8 RS extreme-re és semmi, hidegen kicsit jobban füstöl, de melegen semmi, még ha visszaváltok és odakenem neki akkor se, főleg nem IFA... . És egy ezressel olcsóbb ... .
Q8 motor RS extreme-et használok most lett bejáratva, és huzigáltam neki azt lötte a ködöt. ha kifogy lehet veszek bele castrolt, merre veszed kvattro?ja meg mennyiér?
Hali WP
Semmi probléma, az első alkalommal vagy0 tartós tögymörgés után szinte mindig kipöffent egy nagy füstöt magából....
De ez ne olyan vészes .
Castrol power 1 -t bele és meglepődsz a változáson....
Ha jó ideje power alatt mentél és rátekered a gázt egy egész "csorda" ifát megszégyenítessz vele. Függ attól is, hogy milyen olajat használsz, nekem repsollal majdnem 2X annyira füstöl mint agippal.
hali.
én 2 feketét és 2 lakkot vettem.
ilyen 500 milis dobozok voltak. asszem. azok nagyok.
ja ilyen 1500 körül voltak ezek is.
sok sikert hozzá. remélem jó lessz, és kiváncsi vagyok rá.
Adamomester festékből és lakkból hány flakont vettél? és hány ml-volt festék/lakk? én a nagyobbikat tervezem. fejből nem tudom hány ml, nem néztem meg a boltban de annak darabja 1500 meg a lakknak is. 2-2 gondoltam belőlük
pont és vessző mindenhova, hogy senkinek ne bántsa a szemét
választ előre is köszi! remélem a héten meg tudom csinálni, ha hazautazok ( és az időjárás is engedi) és rakok fel képeket is
2500ft Rendbe van? Alku nélkül nem kell