CSOKI
voltál ezen a húsvéti felvonuláson?
nem látlak a videón.
ha ezt tudom hogy nem kell nyuszicucc elmentem volna.
kb 10 emberen láttam valami nyúl fület aztán ennyi.
meg nem gondoltam hogy ilyen nagy lessz.
na majd jövőre.
szevasztok, van pár bontott alkatrészem nsrhez, akit érdekel irjon vagy hivjon... az árak csak tájékoztató jellegüek:) 1-2 cuccba belefér némi alku is ! széles utat!
Lenne egy kérdésem!Ha leszeditek a külön olajzót,ami a blokk jobb oldalán van a hűtővízlapát mellett,abba hátulról megy egy tengely,és a tengely végén van egy műanyag fogaskerék.Az úgy öszintén minek van rajta?Mert hogy semmihez nem kapcsolódik az is biztos!Minden fogaskeréknek a környékén nagyobb fogazata van,és nem is illik egyikbe sem!
Jah és esetleg nem tudja vki hogy ezen a tengelyen a szimeringet hogy kell felrakni?A szimeringen az írás merre néz?
még az is érdekelne hogy nincs e valakinek eladó macskalámpáshoz jobb hasidoma...de igazából a legjobban csak az a kis külön levehető idom kéne... ha van valakinek eladó, írjon lécci meg esetleg egy telefonszámot... köszi.
sziasztok ! kérdeznék... a macskalámpás és a kétkörlámpás nsr be teljesen ugyan olyan blokk van? ha nem akkor mi a külömbség? a lényeg igazából a henger, rajta a power... meg a főengely lenne...,hogy az ugyan az-e? előre is köszi...
Szevasztok! Van egy eladó nsr blokkom! Kétkötrlámpásból való...!
A blokkank semmi baja...Újaraperselyezett hengerrel új dugó gyűrűvel ELADÓ! Karbi is van hozzá... az ára egyben 70eFt // külön a henger hengerfej dugó gyűrű is eladó így az ár 50 eFt Érdeklődni lehet a 06 70 318 52 37 es telefonszámon vagy e-mailben: lovip66@freemail.hu
szevasztok
nekem a hátsófékem nem tiszta macskalámpás nsr-nél, fogni fog de nem túl jól, a pofa nincs szétkopva és nagyon kemény a fék ha nyomom olaj megfelelő szintig van...
ricsi ha macska a gép akkor vedd meg, nálam van minden alkatrész hozzá, meg nemsokára jön a másik is, tegnap be boltoltam, szal ha macska akkor vedd meg és összerakjuk
hellosztok, érdekelne, fekete viszapillantó, macskalámpás nsr hez, nincs valakinek ? Tudtommal jó rá a körlámpás nsr-é is. Akinek lenne eladó, irjon léci, árban megeggyezünk.
Üdv!
Nálam is néha jól működik és néha rájön a hülyeség. Csak mert múltkor voltak itt motort nézni és váltig állította nekem a faszi hogy szar a motor mert hogy fordulaton minden motor megy de ez szar mert nincs benne erő alacsony fordulaton mert megfullad. De azt mondta hogy amúgy tök fasza mert hogy 140 150 ig kihúzta egy kis szakaszon de szar mert nincs benne erő. Mondom akkor oké. Szóval szerintem nem nagy ördöngőség beállítani csak tudni kellene hogy merre tekerjük mondogatták hogy úgy állítsam be hogy minél jobban kapja a fordulatot. Be állítottam mentem vele két kört és újra ugyan olyan lett. Szóval rejtély. Én is arra gondoltam először hogy hirtelen gázrántásnál rohadt sokat szív és nem tud elégni. égül is mikor befullad akkor jön a benya szag mint a fene szal lehet hogy túl sokat kap benzinből.
ha fullad, túl sok levegőt kap. Ha mondjuk főtengelyszimeringes valamenynire, az simán produkálhatja, és akkor állíthatod akárhova a karbit, alul fulladni fog. Felül megy rendesen, mégha kissé kevesell is.
bocs kicsit vissza nézegettem a hozzászólásokat és ez az írásod felkeltette a figyelmem....
szoval hogy is van ez?
-mit adsz el?
-mennyi pontosan?
-és mi jár hozzá?
Jah!és meg van még?
voltál ezen a húsvéti felvonuláson?
nem látlak a videón.
ha ezt tudom hogy nem kell nyuszicucc elmentem volna.
kb 10 emberen láttam valami nyúl fület aztán ennyi.
meg nem gondoltam hogy ilyen nagy lessz.
na majd jövőre.