Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami totál fojtott az kb. 120 körül megy. Fojtva 150? Az enyém fojtatlan és 155 a vége.
Nem töltöm bele akkor a re-cord -ot... eladom Simsonosoknak! A következő kérdésem pedíg! Van ugye a Svájci '99 es NSR em. Le van folytva és így max ilyen 125 el megy... Ha kiszednénk a folytást mennyit segítene? Haverom szerint ennek 140 - 150 et kéne menni folytva...
az olajos témához szólva én használtam már repsolt most agipot használok és azt is fogok megint beletenni ha kész a moci mert már épp csak az olajtartáj alján van, mind2-vel megvoltam elégedve igaz nem 160-al közlekedek inkább Lillafüred Felsőtárkány szakaszon
Bocsi!
Igen,az a jó ár!
apróban 23000-ért hirdeted
Ajánlhatom neked "Floriol"-t Az sem rosszabb.
Csak azt nem értem ha már megkérdezel valamit és mondjuk 10 emberből 8-2 arányban más véleményen vannak akkor a kettőnek a véleményére adsz mert az a szimpi vagy... ?
akkor miért kérdezel bárkit? Gyertya ki Jó kis gépcsir a zsírzóba és feltölteni a hengert.
Tuti hogy nem ragad meg :)
Én még akkora koxhegyet nem láttam, amit a record épített egy haver mocijának adugóü tetejére.
Se Agip, Castrol, Repsol vagy Motul? Ha a Recordra azt mondta valaki, hogy jó, akkor kb. olyan mint az én egyik esetem: El akarta velem hitetni a pali, hogy az Agip City a Speed utódja, Talma is ilyet használ a motorjába. A 4T KTM-be? Abba. Azóta se mentem abba a boltba...
A record gyomirtásra kifejezetten jó.
Motorba már kevésbé.
Na vettem Re-Cord ot! Csávó szerint mehet rá a Repsolra... Szted?
nem lesz semmi baja az ég egy adta világon
Beszéltem egyik haverommal vagy 2 éve van RS125 e és mondta hogy nem baj ha rátöltöm a Repsol 2t olajra(ez van most benne kb 2 deci) a másik full szintetikusat most hirtelen nem tom mi a neve amit ő használ! Szerintetek Rá lehet tölteni? :O nem lesz baja?
mennyit gondolsz érte?
(ez egyébként macskuszlámpásé, az nem jó a körlámpáshoz)
hát az is lőfordulhat,de eddig amit csináltam így(jó sok)az mind birta.egyszer volt gond amikor a rövid gyertya menetes hengerfejből sürgősen távozott a menet
Szevasz.nem nálatok történt ez a rendelés(már vissza is mondtam)hanem itt:
http://imet.hu/
jah és bocs a keveredésért de vannak ilyen közös címek meg nevek mert igy egyszerübb...
Ilyen nincs... Encs és környékén nem lehet Repsol 2T olajat kapni... Voltam az autós boltban meg a kúton és mindenhol elküldtek a forma1 be hogy olyat csak ott kapsz xD Ez mi? XD
Sziasztok!
Új HJC CS R1 Fang eladó!M-es méret.Sosem volt használva,még felpróbálva sem,annyira kicsi lett.D gyűrűs csat,karc,pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,orrvédő,sisakzsák,kivehető-mosható bélés.Ára:26000Ft
+36-20/974-1680
én a simsonhoz csináltam célszerszámot amit a lendkerékbe kell beakasztani csak vigyázni kell a tekercsekre
lehet hogy nsr-re is lehetne valami befogót csinálni
Ott a mél címem az adatlapon.Írd meg mi kell.Megnézem még ma!
Hali, okés, tudnál nekem adni, egy elérhetőséget ? :D Ahol megtudnánk beszélni ? :) De lehet, hogy németen nincs az ami nekem kell megnézem azért. :)
Gyengébb főtengelyeket simán el lehet így csavarni.
Nekem már simsonét is sikerült, pedig az masszavabb mint pl egy robogóé.
repsol moto competicion
olajboltba nézd meg ott a leg olcsóbb
ha oda figyelsz akkor nem.simohoz lehetett is ilyet kapni.a menetre kell nagyon figyelnimegy a dugatyú helyzetére
mennyiér adod a hátsó telót amiröl raktál fel képet a multkor?
ezzel elég nagy kárt lehet csinálni, szóval inkább ne...