igen igen.
de a legjobb a meztelen csiga. beledobsz egy párat a tankba, és tökéletes kenés lessz.
meztelen csigát meg bárhol találsz, de főleg pincékben kered.
vagy lehet még olyat is hogy leturmixolod, és azt öntöd az olyajtartályba, de úgy gyorsabban fogy.
akkor én ha nyálkát teszek a motorba olaj helyett akkor ugye sokkal síkosabb lesz a henger fala és 450000-et fog forogni az nsr mindezt 12000 lóerő mellet? és soha nem fog elkopni a gyűrű mivel nincs súrlódás?
Egy szó mint száz... teljesen szintetikus olajat vegyél bele. Castrollal, Repsollal nagy baj nem lehet. A Repsol picit jobban koxol mint a Castrol, de nem vészesen - én személy szerint Repsolt használok. Apriliákba sokan Motul-t használnak, az tuti bírja pályán is a kiképzést.
Agip-ot utóljára 5 éve a Honda Dio robogómba öntöttem
és ne felejtsük el hogy 1.esben 128 at fog menni.
a vége pedig 280-290 között fog mozogni.
mindez az olaj viszkozitása miatt. olyan minőségű olaj hogy felgyorsítja a dugattyú mozgását. tehát sokkal többet fog pörögni, és sokkal brutálisabb lessz. cbr 600 rr-t bárhol bár mikor odavágja.
Agip Speed 2T 2800 Ft
Repsol Moto Competition 2T 3500 Ft
Castrol Power 1 Racing 3800 Ft
Nálunk. Nekem személy szerint az Agip jött be a legjobban. Nem is füstöl annyira mint a többi, meg talán kicsit jobban megy.
de a legjobb a meztelen csiga. beledobsz egy párat a tankba, és tökéletes kenés lessz.
meztelen csigát meg bárhol találsz, de főleg pincékben kered.
vagy lehet még olyat is hogy leturmixolod, és azt öntöd az olyajtartályba, de úgy gyorsabban fogy.