húhú emberek. micsoda dolgokat hallottam manapság.
egyik srác megkérte havert hogy vegyen neki a quadjába kompressziót. és már majdnem elment venni.
valamelyik nap meg mondom osztálytársamnak hogy kéne már cserélnem a hondában FÉNYVISSZARÁNTÓ RUGÓT. erre elkezd gondolkozni és jön a kérdés. az mire is jó, és hogy az hol van.
én meg mondom neki hogy hát az rántja vissza a fényt a blokkba hogy ne legyen sötét benne.
megint elkezd gondolkozni mire rájött hogy ez baromság.
nagy robogós a gyerek, azt hiszi tud motorozni, de a robogózás nem éppen az. meg nagyon vágja a motorokat. látszik
gondoltam megosztom veletek.
Dehogy, amúgy azért van lecsavarozva mert már túl gyorsan forgott a főtengely és ugy gyorsan kopott! De mivel már az egyik felét lecsavaroztuk ezért örökös lesz!
Valaki, nemtud valami helyet... vagy valakit.. aki tudna nekem keríteni Power meg alapjárati fuvóókát ?
Írom a méreteket mienek kénének.. :)
65 power, 42 alapjárati
Ha valaki tudna... az irjon ide... v E-mail.. V msn :):D
Előre is köszönöm.
köszi szépen a választ azt tudtam hogy teljesen különálló mert nem arra gondoltam ameik tekercs tölt hanem ameik a gyujtásnak termeli a kakaót mégegyszer köszi!
oés. majd szólok neked is. ja mostanában énse tudok kivel elmenni. ismerősök szinte sose érnek rá, haveroknak már nincs is motorjuk.
de mehetünk majd valamikor.
Mondjuk, mert másik légyszűrőt tesznek fel, másik csővet, másik mittoménmit, vagy mert, asználják a motort hidegbwen is.
Más karburálást kíván 10 fok alatt, mint 35 fokban
Itt vannak a képek a blokkról. Kissé szétt van szedve, de minden megvan az utolsó csavarig! Főtengely csapágy cserére szorul, dugó müködőképes, de ha jót akarsz akkor inkább cserélném azt is! Ezenkivül a többi része jó!
egyik srác megkérte havert hogy vegyen neki a quadjába kompressziót. és már majdnem elment venni.
valamelyik nap meg mondom osztálytársamnak hogy kéne már cserélnem a hondában FÉNYVISSZARÁNTÓ RUGÓT. erre elkezd gondolkozni és jön a kérdés. az mire is jó, és hogy az hol van.
én meg mondom neki hogy hát az rántja vissza a fényt a blokkba hogy ne legyen sötét benne.
megint elkezd gondolkozni mire rájött hogy ez baromság.
nagy robogós a gyerek, azt hiszi tud motorozni, de a robogózás nem éppen az. meg nagyon vágja a motorokat. látszik
gondoltam megosztom veletek.