Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem érdekli őket, megcsinálnak akkor is. Ha leesett, koszos, elolvadt, lebomlott, megkotlott, mindegy. Te felelsz érte, hogy rendben legyen. A rendőr jóindulatán múlhat esetleg, hogy elenged. Csak mondjuk ha hülyének nézed, nem örül.
És újabban adócsalás. Amit visszamenőleg összeszámolnak, megfejelik a kamatokkal, és behajtják. Ha nem bírják, ráterhelik valamire. Házra, járműre.
Na jó de nekem 600 rr teleszkópvásárlás a hobbim.
Most még nincs csak egy az is íróasztalos................de be tudok szerezni bármit................délután fűvágás holnap favágás.
segély&simson=nyugalom
akkor mindjárt jól kimotorozok és nézek valami gyerek szekrénysort...van ilyesmid?
Most nyiottam..............kell a lé finacirozni a hülye vásárlásaimat meg hobbimat.
Te meg inkább zárd be a bótot és menjünk motorozni
Megérzés?Istenisugallat?Reményhal?
miből gondolod, hogy nem lopott, ha pont az a 2 papír hiányzik ami igazolná a vásárlást?
Ne akarj nagymotorral kismotorként közlekedni. Nem éri meg. Egyrészt a rendőrök se hülyék, nagyon ráhajtottak az utóbbi hónapokban erre a témára, másrészt ha baj van, nagyon megbüntetnek (rendszám nélküli vezetés, műszaki nélküli vezetés, hatóság félrevezetése, biztosítás nélküli vezetés, ugyanis hiába kötsz rá kismotor biztosítást, az érvénytelen) Ez több száz eFt.os tétel összességében.
Sziasztok, vettem egy piaggio skippert 125 ös 2 T. Külföldről való, minden papírja megvan még mikor a boltból vásárolták az is. Szóval nem lopott. Rendszámot akartam rá, de viszont a külföldi forgalomból kivonási pappír nincs meg az sajna hiányzik, meg mikor külföldről be lett hozva a külföldi tulajjal kötött adásvételi. És ezek hiányában nem lehet műszakizni, ezt az okmányiroda mondta. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek elmegy ez 50 nek.? Mert nem az az óriásrobogó, hanem átlagos, van ennél még egyszer akkora, mint a skipper aztán 50 es ként használják. Meg ez ugye 2T és nincs olyan nagy komoly motor hangja mint mondjuk, egy 4T, nek. Meg egy rugós szóval nem olyan feltűnő az sem. Megtartsam, vagy ne kockáztassak inkább.? Ha megtartom esetleg, mire kell odafigyelni, amit általában mindig néznek ellenőrzéskor.? Várom a válaszokat, illetve a tapasztalatokat, ellőre is köszönöm.
elég lassan mész te ha ez fenn marad
Nem rossz
ez se rossz
láncspray és 1 db száraz levél.
de,csak én már tavaly kitaláltam a megoldást:lánc spray+homok keveréke,ügyesen eligazítva egy egész szezonban megment a csekkektől
...én csak papírt
senki nem hajt gyorsan mostanában?
ha tudnám a dátumot és az jó nekem akkor szívesebben állok neki beszerezni a hivatalos bizonyító erejű pappert
Ez most én nem értem teljesen.....
"ha tudnám a pontos időpontot akkor nekiállnék a hercehurcának az okmányirodával meg a nyilvántartóval"

Ha tudnád, akkor nem lenne miért odamenni hozzájuk. Pont ez az, hogy NEM tudod és ezért kell a nyilvántartóban megnézetni.
Nem?
De.
és vissza és tértünk a kérdésem lényegéhez, ha tudnám a pontos időpontot akkor nekiállnék a hercehurcának az okmányirodával meg a nyilvántartóval, mert egyelőre lepattintottak. de mindegy úgy tűnik nem lesz más választásom. esetleg Te nem tudnád megnézni a rendszám nyilvántartásban, hogy mi a története a rendszámomnak?
pontosan
azt nem pótlásnak hívják
az rendszám kicserélése
Okmányirodában bejegyezték szerintem a nyilvántartóba...