az biztos,hogy az ember abban a korszakban megtanult motort szerelni...nem volt telefon,internet,fórum... emlékszem,az egyik pannoniás haver csak egy marék szénkefével mert elindulni az 5km-re levő faluba!
lassan motorszerelő topic lesz...de nem baj! hát igen....a gyújtása szar volt,a berúgoracsnyi szintén viszont a váltó megelőzte a korát.alaplapra szerelt.ki lehetett húzni,mint a fiókot,különösebb bontás nélkül! nemhiába érdeklődtek a japánok....
Garamvölgyi nem minősül hivatalos személynek? Ő nem kell vállalja a felelősséget a kijelentéseiért? Gondolom, akkor simán vehetném félrevezetésnek is, ha ezekután megbüntettek volna, hisz véleményem szerint, ha valamit hivatalos személy kijelent a nyílvánosság előtt, akkor azért vállalnia kellene a felelősséget. Persze tudom, hogy ez magyarisztán, de akkor is. Igazából túltárgyaltuk amúgy a témát, be kell szerezni, nincs más "védelem" a büntetés ellen...
... de a P20 mellett se menjünk el szó nélkül Teccett benne az ötfokú váltó meg a hangja... de a gyújtása meg a kuplungja katasztrófa volt... legalábbis annak a példánynak, amihez szerencsém volt
én nem szólom le, csak nem érdekelnek
hát 40 évet tuti nem tud kibírni a tiptronoc, ellenben szerintem 3x annyi kilométert elmegy mint a java ment eddig
persze ez sem fikázás mert nagyon nem egy kategória
ha álló helyben járó motornál egyesből 1 pöccintésre üresbe lehet tenni akkor az faca váltó
pl ezt egyik yamahám se tudta megcsinálni........
Semmit. Illetve azt, amit az első hsz-ben leírtam már.
Azt mutasd meg, hogy konkrétan, közlönyben szám szerint besorolva §-ra vonatkozóan hol van LEÍRVA, hogy a KRESZ-ben foglalt ide vonatkozó jogszabály ideiglenesen nem érvényes.
Na ilyen nem lesz.
az egy akkori "verseny" spojlerből lett lefűrészelve a gyereknek tetszett.... akkoriban egy lecsapott kormány vagy egy kispolszki lámpa extrának számított ja,és a jawa gyakran beindult "fordítva"
"A rendőrség türelmi időt adott az elsősegélydobozok beszerzésére. Garamvölgyi László szerint ez nem konkrét időpontot jelent, hanem a készletek feltöltéséig tart."
A jáwát vígan rugdoshatod fokozatból fokozatba, nem esik bántódása... sőt el is indulhatsz vele lábbal kuplungolva, ha úri kedved úgy kívánja
hát 40 évet tuti nem tud kibírni a tiptronoc, ellenben szerintem 3x annyi kilométert elmegy mint a java ment eddig
persze ez sem fikázás mert nagyon nem egy kategória
ha álló helyben járó motornál egyesből 1 pöccintésre üresbe lehet tenni akkor az faca váltó
pl ezt egyik yamahám se tudta megcsinálni........
De azért egy ügyes mechanikus szerkezet, ne szóld le... az enyém jövőre 40 éves lesz és még mindig működni fog A tiptroniccal mi lesz ennyi idő után?
mondjuk már nem is érdekel annyira mint 30éve
én nem indulok be ezekre a retro gépekre, ha magyar ha nem
És tényleg... annak idején még ha kacsacsőr volt a szimón lószarpofozó helyett, az is bűn volt... már szinte hihetetlen
Azt mutasd meg, hogy konkrétan, közlönyben szám szerint besorolva §-ra vonatkozóan hol van LEÍRVA, hogy a KRESZ-ben foglalt ide vonatkozó jogszabály ideiglenesen nem érvényes.
Na ilyen nem lesz.
"A rendőrség türelmi időt adott az elsősegélydobozok beszerzésére. Garamvölgyi László szerint ez nem konkrét időpontot jelent, hanem a készletek feltöltéséig tart."
forrás:
http://gepnarancs.hu/2012/04/o...