Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy is van a KRESZ-ben a sorrend?:

-Rendőr
-Lámpa
-Tábla
-Útburkolati jel

Nem véletlen.....

Tehát ha van tábla és útburkolati jel.....akkor melyik is a mérvadó első sorban? Együtt meg aztán főképp.
pont itt vagyok én is (mint fekete bárány ) amúgy itt a képen nem mis szabályszerű az előzni tilos tábla kihelyezése ahogy elnézem. mivel hogy annak hatályától záróvonalnak kéne lenni...
ülj le egyes!
pipi! ez a ginó
Én mindig betartom a szabályokat!
Csak nem a Kresz-ét...
132-vel nem szabad előzni a 130-al haladót.... a KRESZ leír mindent..... ha úgy nem lehet...hát nem kell, ennyi ...

Mire megy ki... mire megy ki.... megmondták, pénz beszedés.... aki pedig csak azért is "majd jól megmutatja" ...az meg szinte önként adózik...
nagyrészt leírtad az igazságot,kb. én is így gondolom.
csak már a vitákba belefáradtam,mert néhányan még most sem látják át a helyzetet,és akkor már nem is fogják átlátni....
amúgy egy magas rangú rendőrtiszt mondta csendben egy műsorban a múltkor,hogyha mindenki betű szerint betartaná a KRESZ-t akkor pl.Budapesten egy átlagos 7köznapon meglepően rövid idő alatt káosz alakulna ki.
de én egyébként a "szabály az szabály" című hülyeséget szajkózó demagóg emberektől vagyok rosszul.
meg azoktól,akik nem látják be,hogy ez mire megy ki és mekkora hülyeség.
és hogy ez végképp nem a közlekedés biztonságának védelme.
épp ellenkezőleg.
mi van pl. az autópályákon.örökös életveszély,mert a balfasz csori félve a büntetéstől 132vel akarja előzni a 130cal menőt....de ne is ragozzuk.
aki nem vak,az látja mi van.
alles gut!
...ahol én tartok
Ki vagy te, hogy elítélj, minősíts, bírálj engem?
Szerintem maradjunk annyiban, hogy

A hozzászólásodból kiragadnék egy sort, amiben látszik, hogy nem velem van a baj....
"Dehát egy sportmotor elvégre azért van, hogy megcibálgassa az ember a szarvát."
Igen, a nevében is benne van, hogy sport....a közút pedig ugye nem sportolásra való. Ott van a hiba már -de ez pénz-, hogy ilyen motorokat nem szabadna közúti forgalomba használatra engedélyezni...mivel aki ilyet vesz...azért veszi, amit te írsz. Az meg káros lehet a többi közlekedőre...is. Nem hiába van több országban korlátozva a motorkerékpárok teljesítménye.... persze attól még a "sport" testtartás sem éppen közútra ideális.
Azt a 30-as tábla alatti táblát sem értettem soha
Most mi az, hogy piros autó nem lehet fekete autó mellett?
valahogy így ni......
Talán azért mert itt már rég nem arról szól a történet(ahol még gondolatban te tartasz szerintem), hogy városba 150-el külterületen 250-el motorkáló emberkéket majd jól meg kell leckéztetni, hanem a jogkövető, vagy ahhoz igazodni próbáló becsületes, de esetleg nem szándékosan tévesztő a pénzüket 96 szorosan leadozó állampolgárokat büntetnek a kis tételek esetén is egy átlagfizetés harmadára. Nem a veszélyes útszakaszokon, messziről jól láthatóan "nyiltan" végzik a sebességellenőrzést, hogy inkább ne szaladjon bele senki, de lassuljon a forgalom és csökkenjen a baleset, hanem 20-30 táblák környezetébe kúszva, mászva, lapulva, kaméleoni ügyességel álcázva magukat vadásznak a senkit nem veszélyeztető, senkinek nem ártó állampolgárra. Egy olyan orszában, ahol sokáig, az embereknek hazudva, a valóságot elferdítve, vagy letagadva, ma már viszont nyíltan és egyenesen megmondva, hogy fix összeget be kell hajtani az emberektől, amikor az útszéli kisrendőr akinek szintén nyomorúságos 70-90 ezer ft-os fizetéssel ki van zavarva az utcára, hogy addig be se jöjjön, amíg x összeget be nem hajt, nekem addig senki ilyen közlekedjünk a 20-as táblánál 20-al, meg ehhez hasonló hülyeséggggel ne jöjjön

Nem voltam egy matyóhimzés az országutakon motorral bevalom Városban nem örültködtem nem csapattam, és legfeljebb annyit tartozkodtam (még a sajátoméba is) amig kijuthattam az országútra. Ott persze volt eriszd el a hajam Dehát egy sportmotor elvégre azért van, hogy megcibálgassa az ember a szarvát. Ha esetleg ott bemérnek és megbasszák a picsám, nem fakadok ríva és nem kezdek el mutogatni,meg meleg éghajlatra elkülden az intézkedő rendőrt. Hanem kussolok, csaltam elkaptak, majd fizetek. Tisztába voltam a kockázattal, lebuktam így jártam megérdemlem. De a fentebb leírtakat nem érdemli meg senki
egy egyszerű mondat micsoda felkavaró tud lenni sokaknak
Mondom, nálunk most nem erőltetik.
továbbra is a 16MRD-t erőltetik? ahogy besenyőpista bácsi mondta... "hát nem fog nekik sikerülni!"
éppen a napokban tettek ki tökegyenes útszakaszra 20-as (!) táblákat, mert nem volt pénzük/kedvük az út szélén kialakult kátyúkat kijavítani.

nem kell gyorsan menned ahhoz, hogy ilyen helyeken fizess...
GINO Már multkor minthaha javulni látszottál volna, most megint a régi lemez Isten lássa lelkem én nem vagyok egy rosszindulatú, sőt a fórumról sokan ismernek tudják, hogy arany szívem van
De most mégis olyat teszek amit nem szoktam
Fohászkodom Istenhez , hogy Gino egy 30-as táblánál 46-al menjen, amikor a sebességét ellenőrzik
Mert NINCS olyan , hogy valaki el ne követne ilyen "botor meggondolatlanságot" persze nem szándékosan csak pusztán a városi 50-es tempoban indokolatlanul kibigyesztett 30-as tábla mellett elhaladva

ÁMEN
De mind az..
Ha majd ők nem lopnak beszélhetünk a sebességkorlátok betartásáról
Vagyis marad a kiyo, amíg be nem tiltják.
A magyar rafkós nép, majd kitalálunk valamit
Há' má'....mind az, neeeeeeem?
Így igaz...
S nem lopni, nem csalni és becsületes politikusnak lenni
hát a te uccád az egy gyilkos szakasz főleg aza 10 méter 1irányu a képviselő háza előtt
az utcánkban 86 db-van belőle, szerinted...
ezeket a 30as táblákat nemigen értem, felénk is olyan helyeken vannak ahol nemigen indokolja semmi
pl van egy útkereszteződés mellette bolt és már kinn is van a 30as tábla.........
szóval nem egy lakótelep közepe..........
Egyszerűbb lenne nem gyorsan menni, nem?