pont itt vagyok én is (mint fekete bárány ) amúgy itt a képen nem mis szabályszerű az előzni tilos tábla kihelyezése ahogy elnézem. mivel hogy annak hatályától záróvonalnak kéne lenni...
nagyrészt leírtad az igazságot,kb. én is így gondolom.
csak már a vitákba belefáradtam,mert néhányan még most sem látják át a helyzetet,és akkor már nem is fogják átlátni....
amúgy egy magas rangú rendőrtiszt mondta csendben egy műsorban a múltkor,hogyha mindenki betű szerint betartaná a KRESZ-t akkor pl.Budapesten egy átlagos 7köznapon meglepően rövid idő alatt káosz alakulna ki.
de én egyébként a "szabály az szabály" című hülyeséget szajkózó demagóg emberektől vagyok rosszul.
meg azoktól,akik nem látják be,hogy ez mire megy ki és mekkora hülyeség.
és hogy ez végképp nem a közlekedés biztonságának védelme.
épp ellenkezőleg.
mi van pl. az autópályákon.örökös életveszély,mert a balfasz csori félve a büntetéstől 132vel akarja előzni a 130cal menőt....de ne is ragozzuk.
aki nem vak,az látja mi van.
alles gut!
...ahol én tartok
Ki vagy te, hogy elítélj, minősíts, bírálj engem?
Szerintem maradjunk annyiban, hogy
A hozzászólásodból kiragadnék egy sort, amiben látszik, hogy nem velem van a baj....
"Dehát egy sportmotor elvégre azért van, hogy megcibálgassa az ember a szarvát."
Igen, a nevében is benne van, hogy sport....a közút pedig ugye nem sportolásra való. Ott van a hiba már -de ez pénz-, hogy ilyen motorokat nem szabadna közúti forgalomba használatra engedélyezni...mivel aki ilyet vesz...azért veszi, amit te írsz. Az meg káros lehet a többi közlekedőre...is. Nem hiába van több országban korlátozva a motorkerékpárok teljesítménye.... persze attól még a "sport" testtartás sem éppen közútra ideális.
Talán azért mert itt már rég nem arról szól a történet(ahol még gondolatban te tartasz szerintem), hogy városba 150-el külterületen 250-el motorkáló emberkéket majd jól meg kell leckéztetni, hanem a jogkövető, vagy ahhoz igazodni próbáló becsületes, de esetleg nem szándékosan tévesztő a pénzüket 96 szorosan leadozó állampolgárokat büntetnek a kis tételek esetén is egy átlagfizetés harmadára. Nem a veszélyes útszakaszokon, messziről jól láthatóan "nyiltan" végzik a sebességellenőrzést, hogy inkább ne szaladjon bele senki, de lassuljon a forgalom és csökkenjen a baleset, hanem 20-30 táblák környezetébe kúszva, mászva, lapulva, kaméleoni ügyességel álcázva magukat vadásznak a senkit nem veszélyeztető, senkinek nem ártó állampolgárra. Egy olyan orszában, ahol sokáig, az embereknek hazudva, a valóságot elferdítve, vagy letagadva, ma már viszont nyíltan és egyenesen megmondva, hogy fix összeget be kell hajtani az emberektől, amikor az útszéli kisrendőr akinek szintén nyomorúságos 70-90 ezer ft-os fizetéssel ki van zavarva az utcára, hogy addig be se jöjjön, amíg x összeget be nem hajt, nekem addig senki ilyen közlekedjünk a 20-as táblánál 20-al, meg ehhez hasonló hülyeséggggel ne jöjjön
Nem voltam egy matyóhimzés az országutakon motorral bevalom Városban nem örültködtem nem csapattam, és legfeljebb annyit tartozkodtam (még a sajátoméba is) amig kijuthattam az országútra. Ott persze volt eriszd el a hajam Dehát egy sportmotor elvégre azért van, hogy megcibálgassa az ember a szarvát. Ha esetleg ott bemérnek és megbasszák a picsám, nem fakadok ríva és nem kezdek el mutogatni,meg meleg éghajlatra elkülden az intézkedő rendőrt. Hanem kussolok, csaltam elkaptak, majd fizetek. Tisztába voltam a kockázattal, lebuktam így jártam megérdemlem. De a fentebb leírtakat nem érdemli meg senki
GINO Már multkor minthaha javulni látszottál volna, most megint a régi lemez Isten lássa lelkem én nem vagyok egy rosszindulatú, sőt a fórumról sokan ismernek tudják, hogy arany szívem van
De most mégis olyat teszek amit nem szoktam
Fohászkodom Istenhez , hogy Gino egy 30-as táblánál 46-al menjen, amikor a sebességét ellenőrzik
Mert NINCS olyan , hogy valaki el ne követne ilyen "botor meggondolatlanságot" persze nem szándékosan csak pusztán a városi 50-es tempoban indokolatlanul kibigyesztett 30-as tábla mellett elhaladva
De mind az..
Ha majd ők nem lopnak beszélhetünk a sebességkorlátok betartásáról
Vagyis marad a kiyo, amíg be nem tiltják.
A magyar rafkós nép, majd kitalálunk valamit
ezeket a 30as táblákat nemigen értem, felénk is olyan helyeken vannak ahol nemigen indokolja semmi
pl van egy útkereszteződés mellette bolt és már kinn is van a 30as tábla.........
szóval nem egy lakótelep közepe..........
-Rendőr
-Lámpa
-Tábla
-Útburkolati jel
Nem véletlen.....
Tehát ha van tábla és útburkolati jel.....akkor melyik is a mérvadó első sorban? Együtt meg aztán főképp.