szabad ország? Hol élsz te? Magyarország jogállam. Jogodban van csendben maradni.
Most írom Gino pótmagánvádját. Okos ügyész: megállapítható, hogy az okozó nem adta meg az elsőbbséget, de mivel szabs eljárás nem indult, ezért nem büntethető.......vagy más eljárásban a bíró: a bíróság szerint...feltehetően.....és ez alapján éveket osztanak. Jogállam a f...szom.
ezzel a tartóval semmi baj nincs.majdnem a tűrés6áron van.kifelé 30fok,befelé 15fok,vagy valami ilyesmi.
persze ezt csak nálunk méregetik,bizonyos szabad országokban kurvára leszarják.
elég sok időt töltöttem ........... országban,ami szintén az EU tagja.a rendszámok ütött kopottan,sárosan,alig olvas6óan a rúgóstagnál.vagy a hátsó szárnyon belül fönt odacsavarozva.
én is ilyen motorral közlekedtem ott,igazoltattak is de soha1szó se volt a rendszámról,hogy 30fok vagy 32.
mondjuk ott a rendőrök valóban az emberekért vannak,nem ellenük....pedig nem is nem volt nekik matrica,hogy:"szolgálunk és védünk"
ennyire halmozott élvezetről mindig a skót vicc jut az eszembe:
a skót megivott egy pohár vizet,kiverte a farkát és nekiment fejjel a falnak.
mikor feleszmélt,elkezdett morfondírozni:-ez tesz tönkre:az ital,a nők meg a kábítószer!
na ja aztán még ráadásul 56-al berongyoltam kiskőrösre
ki is írta pirossal a mérőke hogy lassíjjá öreg
aztán meg is bosszulta magát a nagy sietség mert a másik felén meg valami fennakadás volt álltam van 5 percig
ez az aszfaltos közlekedés fullszar
ma gyorshajtottam egy kicsit, kihúzattam az opelt 100 ig
szöszmötölt egy 120as skoda előttem 60al...
frenetikus érzés volt ez a vad száguldás legfőképp hogy kettesben volt még
személyi kell. Mivel nincs 14 se 18 ezért csak a törvényes képviselő hozzájárulásával szerezhet tulajdont gy, hogy te is leírod, vállalod az anyagi felelősséget érte. Ezt így, egy sorban.
Most írom Gino pótmagánvádját. Okos ügyész: megállapítható, hogy az okozó nem adta meg az elsőbbséget, de mivel szabs eljárás nem indult, ezért nem büntethető.......vagy más eljárásban a bíró: a bíróság szerint...feltehetően.....és ez alapján éveket osztanak. Jogállam a f...szom.