Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szabad ország? Hol élsz te? Magyarország jogállam. Jogodban van csendben maradni.
Most írom Gino pótmagánvádját. Okos ügyész: megállapítható, hogy az okozó nem adta meg az elsőbbséget, de mivel szabs eljárás nem indult, ezért nem büntethető.......vagy más eljárásban a bíró: a bíróság szerint...feltehetően.....és ez alapján éveket osztanak. Jogállam a f...szom.
megint bedőltek neki páran....
na ez jó ötlet
Jó, akkor kikapargatni egy vödör szurkot a macskakövek közül, megmelegíteni és már lehet is öntözgetni...
ez mind pénzbe van.......
olyan 1200ft körüli egy nagy flakon purhab
Purhab vagy sav......viszonylag hatásosak...
nem kell rongálni, mert a mi adónkból veszik meg a másikat egy marék sárral meg lehetne vakítani
ott a szélső házban lakó helyében kiballagnék este és oldalba b@sznám azt a ládikót baltával
szlogent nyugodtan kicserélhetnék

"nem szarozunk,büntetünk"

,de ezt mégse lehet a kocsira felragasztani
ezzel a tartóval semmi baj nincs.majdnem a tűrés6áron van.kifelé 30fok,befelé 15fok,vagy valami ilyesmi.
persze ezt csak nálunk méregetik,bizonyos szabad országokban kurvára leszarják.
elég sok időt töltöttem ........... országban,ami szintén az EU tagja.a rendszámok ütött kopottan,sárosan,alig olvas6óan a rúgóstagnál.vagy a hátsó szárnyon belül fönt odacsavarozva.
én is ilyen motorral közlekedtem ott,igazoltattak is de soha1szó se volt a rendszámról,hogy 30fok vagy 32.
mondjuk ott a rendőrök valóban az emberekért vannak,nem ellenük....pedig nem is nem volt nekik matrica,hogy:"szolgálunk és védünk"
hát vissza is kell fogni magam, mert ez így nem állapot
ennyire halmozott élvezetről mindig a skót vicc jut az eszembe:
a skót megivott egy pohár vizet,kiverte a farkát és nekiment fejjel a falnak.
mikor feleszmélt,elkezdett morfondírozni:-ez tesz tönkre:az ital,a nők meg a kábítószer!
na ja aztán még ráadásul 56-al berongyoltam kiskőrösre
ki is írta pirossal a mérőke hogy lassíjjá öreg
aztán meg is bosszulta magát a nagy sietség mert a másik felén meg valami fennakadás volt álltam van 5 percig
ez az aszfaltos közlekedés fullszar
A skoda
EZa rrendszámtáblatartó nagyon bejön:) gondolom a bírságokat nem bírta fizetni, azért vágta zaciba a vasat
te ....teeee... meggondolatlan, társadalomra potenciálisan veszélyes közúri réééém..... azonnal monnyál le
ma gyorshajtottam egy kicsit, kihúzattam az opelt 100 ig
szöszmötölt egy 120as skoda előttem 60al...
frenetikus érzés volt ez a vad száguldás legfőképp hogy kettesben volt még
persze, akár, ha nem veszett volna oda a fele telefonszám a régi telómmal együtt ott van a számom a hirdetéseimnél
ok köszi!

a netrisk azt írja nem lehet 16 évtől fiatalabb, szóval tulajdonos lehet csak nem üzembetartó
szóval így semmi értelme, mivel nem pörögne a bónusz
Te Kutya, Te is megcsörgethetnél
Köszönöm
Szia Maci
Nállam a passzus
személyi kell. Mivel nincs 14 se 18 ezért csak a törvényes képviselő hozzájárulásával szerezhet tulajdont gy, hogy te is leírod, vállalod az anyagi felelősséget érte. Ezt így, egy sorban.