nem tudom ettől érthetőbben leírni, tudom hogy az okmányirodában a kezembe nyomták az új rendszámot rajta az új matricával. de hogy pontosan mikor volt ez 2011.02.21-én vagy 2011.03.12-én ez a kérdés, mert döntő lehet az ügyben.
ha leadod a régit akkor megkaphatod ugyanazt a karakterkiosztású rendszámot
12300ft vagy 13200 vagy valami ilyesmi áron
az a szopi hogy le kell adni és pár hét mire megjön..
1 időszak: megvan mindkét rendszámod (elöl és hátul is 1-1 db.)
2 időszak: ellopják az egyik rendszámodat (gondolom a hátsót)
ehhez van időpontod a feljelentés alapján.
3. időszak: megkapod a rendszámodat az okmány irodától.
Így behatárolható az összes időpont. Nem értem a címke mit bizonyít...
ezért kérdeztem, hogy aki műszaki vizsgáztatással foglalkozik és jogosult a plakettek kiadására és rögzítésére a rendszerben, csak le tudja kérdezni a rendszerből hogy egy korábban kiadott cimke mikor lett kiállítva. ezzel nem hiszem hogy bármilyen adattal visszaélne főleg hogy a saját autómról van szó, de máris közelebb kerülnék a megoldáshoz legalább annyival hogy érdemes-e foglalkozni a dologgal.
Nem egyszerű. Nálunk 12-essel kezdődik amit a műszaki állomás adott ki, mert mi vagyunk a 12. megye elméletileg. Az okmányiroda felénk 50-essel kezdődőt adott ki. Ez más megyében nem tudom más e esetleg. De nem oly rég már összekutyulták ezt a logikus rendszert is.
Talán így el tudsz indulni valamerre. Az új frsz.-t csak bejegyezték az okmány irodában a nyilvántartóba, hogy mikor adták ki neked...
bírósági bizonyításhoz kell, hogy nekem egy adott időpontban megvolt mind 2 rendszámom vagy sem, ennyire egyszerű. megvan a feljelentés amikor ellopták, de arról nincs papír amikor megkaptam az újat.
Motornál, azaz egy rendszámot tudtommal nem pótolnak, hanem új rendszámot kapsz és új forgalmi...stb.
Amikor megkapod az okmányban, a régi forgalmiból megnézik, hogy milyen matricát kell rakni rá és ennyi.
Szóval eleve nem értem mi a baj
nem lényeg, nekem fontos. az a kérdés hogy valaki meg tudja-e mondani a plakett számából a dátumot a rendszerből, az okmányirodából elhajtottak. unom már ezt a bürokráciát, ha valamelyik hivatal akar valamit akkor azonnal 8 napon belül, ha az adófizető állampolgár szeretne valamit azt meg elküldik melegebb éghajlatra
ezeken túl vagyok, de nincs beírva a pótlás dátuma, csak az eredeti forgalomba helyezés dátuma. szóval a forgalmiban van 2 matricám egy dátummal. viszont szeretném tudni a második dátumot, meg lehet ezt nézni valami adatbázisban? gondolom aki műszakíztatással foglalkozik talán meg tudja nézni.
m7 bevezetőn a totemoszlopnál valami sárgás szar villan,100as táblánál 140,küldtek is ajándékot cimborámnak.azért jó lenne tudni mivel is támad az ellenségma este én is kaptam arcba egy fehér villanást,aztán hogy mi volt nem tudom.Árpádhídnál szoktak ugyan mérni de nem a sziget lehajtónál,visszamentem sehol senki,úgyhogy én nyugodtan alszom ma már
12300ft vagy 13200 vagy valami ilyesmi áron
az a szopi hogy le kell adni és pár hét mire megjön..
2 időszak: ellopják az egyik rendszámodat (gondolom a hátsót)
ehhez van időpontod a feljelentés alapján.
3. időszak: megkapod a rendszámodat az okmány irodától.
Így behatárolható az összes időpont. Nem értem a címke mit bizonyít...
Talán így el tudsz indulni valamerre. Az új frsz.-t csak bejegyezték az okmány irodában a nyilvántartóba, hogy mikor adták ki neked...
Amikor megkapod az okmányban, a régi forgalmiból megnézik, hogy milyen matricát kell rakni rá és ennyi.
Szóval eleve nem értem mi a baj