Nem szokott semmi villanni, mert a lézer nem vakus.
80-nál 98 még éppen jó talán, legalább is felénk.
Miből, tudod, hogy 98-al mentél? Navi?
Az autó km óra csal felfelé 100-nál még csak 93-95-el haladsz...
Tisztelt Urak!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tegnap este mértek a M0 végén (M0 és M5 találkozásánál) ahol szoktak. Nagyon elbambuláztam és 80km helyett 98km-el mentem. Készült is sztár fotó hiszen valami villant a kocsi tetején és szemből. A sorból nem emeltek ki de a rend őre utánam fordult. Ilyen feltételekkel kaphatok sorszámot a fotóhoz?
1-es út a zsámbéki lehajtó után, szél- és homokvihar miatt felterelték a jónépet a pályára. Büntetettek a matricások rendre. Kérdeztem, hogy most mi van? Fizessem be a büntit, ha nem kamatozik, miegymás. Utána tudok fellebbezni, hogy visszafizessék.
szerintem ha nem volt azon a szakaszon a narancssárga figyelő autó akkor nincs baj.a fix kamerák szemből néznek általában.
mindenesetre ha legközelebb véletlenül felmész valami ruhaneműt köss a rendszámra a következő lehajtóig...
Ez úgy hangzott el, hogy nem tilthatják meg a rendőrnek a büntetést, de megkérték az állományt, hogy kissé hanyagolják ha lehet az ez irányú ellenőrzést, mert hiány van a csomagokból és érthető, ha valaki nem tudta beszerezni....
Motorral véletlenül felhajtottam a pályára, csak 10 km után jött a következő lejáró. Mekkora büntetésre számíthatok?
Sárga mérőkocsit nem láttam,állítólag azon a szakaszon nincs fix vignetta kontroll.
Egyébként ezek a kamerák elölről vagy hátulról mérnek?
Üdv mindenkinek,nemrég sikerült beleszaladnom egy trafiba.Mivel lassulni nem fogok felhajtható rendszámot akarok csinálni,csináltatni.
Ki milyet tanácsol mert nincs konkrét elképzelésem nincs még.
Várom a tanácsokat,elképzeléseket.
80-nál 98 még éppen jó talán, legalább is felénk.
Miből, tudod, hogy 98-al mentél? Navi?
Az autó km óra csal felfelé 100-nál még csak 93-95-el haladsz...
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tegnap este mértek a M0 végén (M0 és M5 találkozásánál) ahol szoktak. Nagyon elbambuláztam és 80km helyett 98km-el mentem. Készült is sztár fotó hiszen valami villant a kocsi tetején és szemből. A sorból nem emeltek ki de a rend őre utánam fordult. Ilyen feltételekkel kaphatok sorszámot a fotóhoz?
1-es út a zsámbéki lehajtó után, szél- és homokvihar miatt felterelték a jónépet a pályára. Büntetettek a matricások rendre. Kérdeztem, hogy most mi van? Fizessem be a büntit, ha nem kamatozik, miegymás. Utána tudok fellebbezni, hogy visszafizessék.
Visszafizették, de 3 hónappal később...
priceless...
Kérdés! Mikortól drágul a műszaki?
mindenesetre ha legközelebb véletlenül felmész valami ruhaneműt köss a rendszámra a következő lehajtóig...
Sárga mérőkocsit nem láttam,állítólag azon a szakaszon nincs fix vignetta kontroll.
Egyébként ezek a kamerák elölről vagy hátulról mérnek?
Mindig indul, jó erőben volt, még a blokk-felfogatást is gyakran elhajtogatta
Ki milyet tanácsol mert nincs konkrét elképzelésem nincs még.
Várom a tanácsokat,elképzeléseket.