Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több ilyenem volt már. Az egyik egy pajta mögötti fának volt lökve olyan 10 éven keresztül, mikor megvettem. Tanksapka nélkül, full rozsdás tankkal, berúgó nem ment le... reggel vettem, mondom estére pöfögni fog. Senki se hitte, pedig így lett
na akkor egy retró kép...én készítettem.a P20 volt az enyém...na meg ott a Jawa és a Czetka 175.... a kép 1983-ban készült.
gyerekkoromban én is láttam ilyent hogy berúgta aztán lehajtotta és váltó lett belőle
akkor sem értettem hogy csinálta és most sem
Csepptank, duflakipu... azaz...
Egy Jáwáét? Minimum szűzlányok hordták össze azt a havat
most néztem meg az adatlapodon,hogy milyen jawáról van szó....na ez nem semmi!baromi sokat mentünk ilyennel,"békafejesnek" is hívták.a sebességváltó1ben a berúgókar is,ha nem tévedek... a komcsi rendszer ,vagyis a KGST egyik csúcsmodellje volt....és akkor nem is túlzok.
Lehet külföldön...kapitalista hóban sterilizálták
Pedig gyanítom, valahogy megoldották a komcsik
Arról nincs információ, hogy a te lakhelyed környékén sterilizálták hóban.
Lehet máshol több esett....
Ezexerint utána kell nézzek a körülményeknek... legalábbis a sterilizálást illetően
ez hülyeség!1973-ban voltam másodikos,és alig esett hó!nem is nagyon tudtunk szánkózni!
Azt meg hogyan csinálták?
Abban a hóban sterilizálták, ami 1973-ban esett?
Hóval hogyan lehet sterilizálni?
"az ORFK kiad közleményként, az nem érvényes... "
Hát egy TV riport az ugye nem írott és valós jogszabályváltozás hiteles kiadása. Ennél fogva nem is érvényes....

Rengeteg törvény és jogszabályváltozás megjelenik TV-ben, újságban....stb.
De addig nem "él" a dolog, amíg el nem fogadják azok a hivatalok, akiknek ez a dolga majd meg nem határoznak egy időpontot, hogy mikor lép életbe és erről hivatalos írásos közlemény el nem juttatnak a kötelező helyekre.

Ezzel szemben egy TV riport szövege nulla....
Ez az enyémre nem működik... rája van nyomtatva, h sterilizálva 1973 mittudoménmelyik hóban
na akkor elárulok egy régi titkot. de ne szójjatok a belügyminiszternek! előző autómban egy régi doboz volt,még a 90es évekből.kinyomtattam rá egy érvényesítő zárócímkét lejárati dátummal,be zsugorfóliáztam és kész.ellenőrzéskor tisztelegve köszönték meg.... szemét törvényekre szemét választ kell adni. és döntsék el ki a nagyobb genyó.
Gyári cuccom van... veteránvizsgára gyúrok. Eredetinek kell lennie
Hallottad a többieket... jogos a büntetés... Na hétfőn beszerzek egy újat...
A Jáwám 1973-as... és az eü cucc is pont azévi gyártás. Kíváncsi vagyok, mit szólnak majd rá, ha eccer kiderül
Ezt értem, de az előző amit vettem az Motoros Kötszertáska volt, amivel jól "átbasztak", mert az nem jó, nem az a tartalma... ez véletlenül tényleg akkor derült ki, amikor szigorították a büntetést, ezért vettem volna másikat, viszont az tényleg hiány és a mai napig csak egy már lejártat tudtam venni (ezt is elnéztem), aminek a tartalmát még nem sikerült cserélnem, mert a patikába se volt fertőtlenítő. Érdekes, hogy akkor amit az ORFK kiad közleményként, az nem érvényes...
Már mindenhol kapni..:))...amúgy ügyes voltál....
Sajnos jogosan büntettek volna meg.
Nem indok az, amit egy ORFK sajtós mond. A közúti közlekedés (KRESZ) szerint kell közlekedni és ha abban elő van írva, akkor kell. Amíg nem kerül ki a KRESZ-ből, addig az érvényes.
Szóval jó volt a szöveg, de tulajdonképpen nem ért semmit és ők meg inkább hagyták....
Mellesleg nem hiánycikk és ugye nem a napokban kell/kellett volna megvenni hanem jóval korábban. Gondolom nem pár napja motorozol, használod ezt a motort.
Sajnos ez így van, de legalább nem büntettek meg.
Ma volt egy szép találkozásom a Yard-al. Ez a hét amúgy se lehet szarabb, de persze mivel nem volt vége ma is kellett fos dolog, ami elintézi ezt a szép napot... szóval, megállítanak. Kérdezik, nem hajtott maga kicsit gyorsan? Én? Most fordultam ki a Hortobágyi híd mellől, hogy mehettem volna gyorsan, hisz 50m ha volt az egész idáig?! Ezután következett a kulcskérdés: Egészségügyi csomag? Sajnos még nincsen, mert teljesen hiánycikk az országba és tudtommal addig nem is büntetnek érte, ameddig nem pótolják. Maga ezt honnan veszi? Az ORFK sajtósa jelentette be pár hete, ha jól emlékszem. (Itt egymásra néztek) Sajnálom, de jogszabály előírja, hogy legyen Önnél EÜ csomag... erre közbevágtam, ugye most az következik, hogy Önök megbüntetnek?! (mivel amúgy is tegnap óta kicsit leszarom kedvem van) ezért folytattam: Nyugodtan büntessenek meg, mivel engem véd az ORFK sajtósának a bejelentése, mindenképp perre fogom vinni a cég ügyvédjével a dolgot. Ezekután persze nagyot néztek és jó utat kívántak... Természetesen szondát bónuszba meg kellett fújjam... Komolyan ezeket a rendőröket nem tájékoztatják az országos bejelentésekről? Vagy a vidékiekig nem jut el? Tvt, nem néznek?
Na engem erről a pótmagánvádasdiról pont az ilyenek miatt le is beszéltek.
Minden ügyvéd megmondta:TANÚ
Ha hozok egy tanut nyertem
Megtehetném, van még rá nagyából 2,5 évem
Sajnos nekem ehhez túl cizellált a lelkem
pedig egy kis apróért mire nem hajlandóak az emberek

Tudod te is, vicc ez az egész eljárás.... minden szavuk baromság.
Majd össze kell állítani a kérdéseket is a szakértő felé, gondolom. Azzal kapcsolatban beszéljünk, találkozzunk...még ha egyébként tudod te is.
A papírokat nem könnyű értelemszerűen kitölteni, kitöltetni de szerintem odaadom ami van.... és legfeljebb majd hiánypótlásban beadjuk még. Lehet így?
uuuuuuuuuuuuuu de nagy dumaaaaaaaaaaaa igy kell kivágni magukat a hurokbol......... akár politikusok is lehrtnének