Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó a csajod hátprotektora
Én nem értek az ilyenekhez de valahogy mégis kihámozták, hogy te vagy. meg aztán ebből lehet sorozatkép van rólad
Különben meg egy szakértőszerű azonnal levágja a motor típusát is.
Azért kérdezt meg a beart az ügyvédes fórumon
Sziasztok!
van egy gyorshajtásom rakok fel fényképet mert nem igazán olvasható a rendszámom szerintetek megér egy felebezést ?
Simán lesz min. 100, de ez is évekkel ezelőtti tarifa....
Tanulónak vagy beírva? Nem számít, majd a szülők kifizetik, de egyébként is nagykorú vagy már.
Itt nincs méltányosság és enyhítő körülmény, még részletfizetés sincs.
A legjobb ami történhet, hogy a kiszabható büntetés alsó határát kapod.
Ez van..... kell a pénz
Áruld már el, ha nem titok, hogy ez a nevetségesen látványos utálat számodra ismeretlen emberek után honnan jött? Párszor esetleg kiharcoltál magadnak némi büntit? Csak érdeklődök, mert annyira látványosan csinálod, hogy az már szánalmas. Ha annyira szeretsz fotózni, akkor miért nem magadról, vagy a szekeredről raksz fel képet?
ez téleg Pipi ha Gyarmaton vagy pittyencs rám
te bogyesz, ezt a verdát nem pipi kapta erikától szülinapra, hasonlít a váltó mechanizmusa a mi loventéénkre.
tegnap M3 görbeháza pihenő kihajtón valami mellény volt kiakasztva a napellenzőre a nyomorultnak, de épp nem volt éles a gépem így nem mutathatom meg a bamba pof.... arcukat ahogy kukkoltak kifelé a redőnyön. na majd holnap fehérgyarmatig lesz kapsz élesbe. fehérgyarmat mol kút, gó.
ne agódj Szeki,biztos lesz majd itt is olyan aki besokal mint a trabantos a kamionos ellen és le pukkattanak vagy kettőt na malyd akkor meg gondolja a majomja hogy kiüljön napozva fotozgatni
ma az M3-on 120-al kószáltam alig vártam az első lehajtót a tetű pályáról, 35-ös végig veretés ami az estébe még belefért, rennszám hja azt megette a hátsó guma.

ezt a szarházit nappal akarom megfogni, hátha sikerül neki szemből a 21
Remélem nem lesz 100.000 Ft,nemnagyon tudom miből kidobálni..
Esetleg az,hogy tanulónak lettem beírva,talán az valamit enyhít,tényleg
Pont egy jogsi ára. Mondjátok azt, hogy loptátok, és akkor a tulajt nem basszák meg.
Ez is több, mint egy éves történet
Feltehetően 100e lesz első körben, ha nem emelkedtek a költségvetés miatt. A kölcsönadó is büntethető és nem hinném, hogy kihagyná jelen pénzbehajtási helyzetben a rendőrség azt az összeget is.
adamfzr írta, hogy elsőre mennyit kapott, másodikra többet.... ezt jelenti a visszaeső... aki ismét elköveti azt, amiért már megbüntették egyszer
Nem visszaesőként?Ezt nemértem.
Amúgy nemtudod véletlen,hogy mettől-meddig terjedő büntetésben lehet részem?
Első feljelentésem,nemvolt még ilyennel kapcsolatos ügyem.
Az első két mondatod semmit nem ér.....
Itt nincs olyan, hogy bizalmi elv.
Ha e azt mondod, hogy van....nem elég, neki meg kell győződnie, hogy valóban van-e. Azaz neked meg kell mutatnod neki.
Tehát a rendőrnek van köze. Fel fogják tenni neki azt a kérdést, hogy és kedves xy mielőtt a motorkerékpárt átadta yx-nek, hogy vezesse, meggyőződött róla, hogy yx-nek van érvényes jogosítványa a gépjárműre? Erre ugye furcsa válasz az, hogy bíztam benne...

Első eset is szabálytalan, legfeljebb nem visszaesőként kapsz többet.
Ezt megbeszéltük,hogy mi mondtuk ,hogy van jogosítványunk,bizalmi elven adta ide.Ezt fogjuk mondani.
Őket valószínűleg ,szerencsével de hátha nem basztatják,ahhoz,hogy mi azt mondtuk,a rendőrnek semmi köze.
Remélem,nem fognak baszkódni,mert ismertem mind a kettőt,az egyik régi barát volt,de elég tuskónak tűnt..NEmtudom,igazából elképzelésem nincs.
Első eset volt ez,hogy nemvolt rendbe valamim.
A Dr. cím nem jár le.... Bár neked nincs is
Legalább nem súlyosbítja a helyzetet.

Kérdés, hogy aki neked kölcsön adta..... mennyit fog fizetni, mivel ő átengedte egy olyan személynek a motorkerékpár vezetését, akivel szemben nem győződött meg a kategóriára érvényes jogosítvány meglétéről.
lejárt az orvosim. októberben
Értsd jól ,a normális körülményeket.:D
Hát remélem nem egetverő pénzt szabnak ki..:S
Persze ,rendben volt minden,csak a rózsaszín lapka hiányzott,a jogsi.
A motorral legalább minden rendben volt? Papírok, vizsga, biztosítás....
Kategóriára érvényes jogosítvány hiánya X pénzbüntetés, Y eltiltás.Jogsit nem vonnak be, mert nincs jogosítványod.
Semmit nem számít, hogy próbakör és mennyi volt a sebesség....normális körülmények között? A normális az, ha rendelkezel érvényes jogosítvánnyal.
A büntetéseket és az eltiltás idejét majd az előadó szabja meg.
ne legyen igazad a 100k-val szemben..:S:D
Az szép.Remélem nemlesznek ilyen tetvek!