Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen érdekes, hogy az én ajánlatommal vágsz vissza.....
Egyébként szeretném felhívni a figyelmed, hogy eddig a gyorsabban közlekedésről érveltél, hogy az mennyire "szükséges"..... most pedig a gyalogátkelőhellyel foglalkozol.
Most akkor gyorsan kell menni vagy nem kell átengedni a gyalogost?
Vagdalózol itt mindenféle következetesség nélkül
hát én leszarom a gyalogosokat
aki lelép az mehet de én nem állok meg egyetlen útszélén toporgó akárkinek
legalább az egyik lába érjen már a zebrához.......
én nem tudom,csak azt hogy akár hányszor át engedem a gyalogost a zebrán,akkor az tuti velem játsza a leglassabban álhaladó gyalogos játékot
még jó hogy a faluk nem ilyen bonyolultak tábla eleje,tábla vége.ennyi
én meg itt Győzikefalván! megállok a főtéren a zebránál hogy átengedjem jogkövető módon a gyalogosokat(mindig tele van emberrel,mert mindenki munkanélküli ) erre beszól az ablakon az asszonyka,hogy nem akarnak átmenni,csak ott beszélgetnek.még jó hogy nem baszott le!
én hülye eddig azt hittem,hogy az utakat a járműveknek építették.
Ezt te mondod, hogy unalmas vagyok...
Lehet de legalább nem demagóg
Én akár kecskeméten eltudnálak rögtön olyan helyre vinni, ahol lámpanélküli gyalogátkelőhely van és a kresz értelmében gyakorlatilag reggel 7-től este 8-ig maradnod kellene a folyamatos gyalogosforgalom miatt. De szegeden is tudnék mutatni pár ilyen helyet csak példaként...
nem,akkor királynő lennél!
mondjuk azért itthon nem fut a pályán össze 30-40 vagy akár 80 autó balesetkor.......
...de az utak állapota rosszabb
Én meg ha nem tanulok tovább akkor rendőr lettem volna, mert annak születtem mint mindenki más...
hát mostanában gondoltam arra párszor hogy ha 14 évesen lecsapom a pöcsöm a helyéről milyen király módon élnék mostanság
unalmas vagy.... befejezhetnéd már
Ha gondolod, gyere el velem 1 napon keresztül mindenhova ahova mennem kell.... és meglátod milyen hülyeségeket beszélsz.
ez így van! el kell képzelni azt a szituációt,hogy egy 2milliós városban minden autós tanuló vezető. na ott meg lehetne bolondulni!
múltkor mentem egyik után 2km-en keresztül.jöttek szembe is persze és nem lehetett előzni.nem vagyok egy ideges természet,de már kissé nyugtalan voltam....a mögöttem jövők közül viszont már kb.5en a dudát nyomták...
a távol-keleten van pár érdekes közlekedési szituáció,mégsem haltak ki országok.
2szó kéne ide is:ÉSSZERŰSÉG meg RUGALMASSÁG.
pont ma jutott eszembe,hogy a 70es években autópályán 120volt a frankó.nem kell bemutatni milyen műszaki felkészültségű autókkal.
most,a 21.században:130
na kb.ennyit erről!
én meg ha nem a pöcsöm után mentem volna,akkor pár év és nyugdijas katona vagy pár külföld,kettes szorzoval már idegbeteg
ha nem lennék színtévesztő akkor én már nyugdíjas rendőr lennék.......
Nem kell ezt csendben mondani több mint 10 évvel ezelőtt láttam élő tv műsorban, amikor közlekedési szakértők elemezgettek bizonyos szituációkat. A lényegi vége az lett, ha mindenki bötű szerint betart minden szabályt akkor egy nagyobb város forgalma gyakorlatilag leáll
Azt fogalmazták meg, hogy a kreszben leírtak az alap irányadóak, de közlekedés biztonsági szempontból is érdemes rugalmassan az ésszerűség határain belül alkalmazni a szabályokat
Most ez az amire rászáltak, hogy a rugalmasság észerű használatát keményen megbüntetik. Ha pesten 2 millió ginó közlekedne, akkor érdemes lenne a munkába két nappal hamarébb elindulni
Ha 10 méterenként van kereszteződés, akkor tábla is kell
Az bebuktuk, kivéve após, mert már 60...
de itt aztán főképp nem 1ütt van. a balfaszságot meg még tetőzi,hogy lát6óan a táblától van felfestve a terelővonal,előtte meg semmi.
szóval ez pont jellemzi az ország jelenlegi(közlekedési)helyzetét.
és mennyi ilyen baromság van....mert a "szabály..."
pl.a Balaton déli partján,mikor kiépült a kerékpár út,a közútra kitették a "kerékpárral behajtani tilos" táblákat. de ugye egy üdülő településen 10méterenként van egy bekötőút,ami feloldja a tilalmi táblát.
Pohi!csak poénból egyszer menj le pl.Balatonberénybe.oda vissza abban a faluban összesen 48ilyen tábla van,10méterenként!
szóval mikor itt vitatkoznak emberek,legtöbbször a törvények "ÉSSZERŰSÉGÉNEK"hiánya bassza ki a biztosítékot!
látom utaztok a korkedvezményes nyugdíjra.........
Igaz, asszonyom is rendőr meg sógor is...após tűzoltó, anyum egészségügyes....
Van benne valami
van nő rendőr is
tehát él a sorrend
Nem úgy van az Pohi!

-rendőr feleségét megkérdezni,
-Rendőr
-Lámpa
-Tábla
-Útburkolati jel
pontosan

lehet itt lázadni minden ellen, de teljesen felesleges.... úgy is az van, ami

amikor süt a nap süt....
amikor esik az eső esik....
amikor hideg van hideg van....

amik tények azokat el kell fogadni, mert nem tehetünk ellene semmit.... és felszabadul egy csomó energia amit ezek ellenni harcba fektetnénk