Nálunk itt buziskodnak a 102-essel a 30-as táblánál majd minden nap Úgy látszik olya qrva messze lakunk pesttől, hogy ide nem ér már el a parancs
DE ÉLJEN AZ CEPTOR EZ MÉG MINDÍG MEGVÉDETT
az e.ü. csomag mizériát leszámítva itt sem volt bajom velük mostanában, a legutóbbi közúti ellenőrzésnél is csak a "maguk olyan rendes motorosok, vagy ilyen újgazdag-ügyvéd-izék?" kérdés volt meglepő
(főleg, hogy mögöttem kettővel jogász barátunk ült a kawán )
Tegnap Miskolcon ellenőrzött két kollégád....megpapíroztak és annyi, teljesen korrekt és nem a kákán is csomót kereső páros volt.....a lényeg megvolt gond nélkül meg némi beszélgetés és békénhagytak....
"nem erőltetik felénk a felvételek számának növelését"..."humánus mérések"... mi történt... vezetőség váltás, esetleg hőgutát kaptak!? Am meg nem huzhatják 3 hónapig, mert hogy is van... lövéstől számitva 60 napjuk van h elkészitség a papirokat... vagy 30?
szép lassan közelítünk az osztrák példához? én üdvözölném itthon (végre nem kellene blokkoló), hogy városban szigorú 50, zebránál kint a trafi, országúton meg ballagsz tempósan, és a faszt se zavarja, h épp 117 az a 100...
Nem erőltetik felénk a felvételek számának növelését. Inkább a normális humánus méréseket kérik. Most ilyen a rendszer, lehet neki örülni. Végre valami ami talán tetszik nektek is
Hát ez van akkor. Nem tudok ítélkezni a másik fél elmondása nélkül. sőt lehet akkor még nehezebb. Másfelé kell motorozni, vagy k... szabályosnak kell lenni. Ennyi.
Itt a lényeg azon van, hogy 10/10 sportmotorosnak elveszik a forgalmiját mert ott motorozik. Elvették a srácnak döntött rendszám miatt.....rávezették, hogy kopott gumi. 1 hetes zsír új gumi volt a motoron. Ezek szopatnak és ennyi, megmondta a rendőr is...
Ha nem hangos, nem irritálsz senkit, akkor nem küldenek sehová.
Ha elküldenek és jó minden akkor ennyi. Anomália, hogy a tuti gyári kupuffod ellenére hetente küldjenek az NKH-hoz.
Én csak akkor rendelek be valakit, ha tutira igazam van. Feleslegesen nincs értelme.
fogod magad ha van ismerős kipufogósod, bele ütteted az E jelzést,ha jófej 2 sörért olyan műbizonylatot ír neked hogy NKH főmuftija kezet csőkol:)
de nézzünk szemben a valósággal,ha nincs neki kirívó hangja akkor nem zörögnek,meg se nézik többnyire.lásd, az én gépem úgy viszgázott hogy rá kellett szóljak a palira hogy ugyan ne csak eltolja a fékpad mellett hanem tesztelje is le,az én érdekem is hogy kiderüljön ha gáz van.nagyjából ezeket a régi vasakat inkább átolják a műszakin,és nem nézelődnek,ha a fotón nem annyira szakadt állapotú
DE ÉLJEN AZ CEPTOR EZ MÉG MINDÍG MEGVÉDETT