Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk itt buziskodnak a 102-essel a 30-as táblánál majd minden nap Úgy látszik olya qrva messze lakunk pesttől, hogy ide nem ér már el a parancs
DE ÉLJEN AZ CEPTOR EZ MÉG MINDÍG MEGVÉDETT
Hogyne.... ....nem jön az olyan könnyen össze....
Valószínű már megvan az idei évre tervezett bevétel.Minek siessenek.
az e.ü. csomag mizériát leszámítva itt sem volt bajom velük mostanában, a legutóbbi közúti ellenőrzésnél is csak a "maguk olyan rendes motorosok, vagy ilyen újgazdag-ügyvéd-izék?" kérdés volt meglepő

(főleg, hogy mögöttem kettővel jogász barátunk ült a kawán )
Tegnap Miskolcon ellenőrzött két kollégád....megpapíroztak és annyi, teljesen korrekt és nem a kákán is csomót kereső páros volt.....a lényeg megvolt gond nélkül meg némi beszélgetés és békénhagytak....
Nem húzzák addig.....múltkorában sajna sikerült egy kollegínát meglőni és 1 héten belül meg is kapta....
"nem erőltetik felénk a felvételek számának növelését"..."humánus mérések"... mi történt... vezetőség váltás, esetleg hőgutát kaptak!? Am meg nem huzhatják 3 hónapig, mert hogy is van... lövéstől számitva 60 napjuk van h elkészitség a papirokat... vagy 30?
szép lassan közelítünk az osztrák példához? én üdvözölném itthon (végre nem kellene blokkoló), hogy városban szigorú 50, zebránál kint a trafi, országúton meg ballagsz tempósan, és a faszt se zavarja, h épp 117 az a 100...
Nem erőltetik felénk a felvételek számának növelését. Inkább a normális humánus méréseket kérik. Most ilyen a rendszer, lehet neki örülni. Végre valami ami talán tetszik nektek is
mostanában gyorsan melóznak, a legutóbbi papírok kijöttek 4-5 munkanap alatt...
Egy hónap az semmi. Ilyenkor nyáron lehet 3 hónap is, hogy megjön a cech, sajnos. :(
Komolyra fordítva a szót: Lassan eltelt egy hónap az scs103-l történt kalandom óta. Úgy néz ki megúsztam,megfogta a kiyo propark.
Bedöglött a topic? Mindenki sitten,vagy mi?
Van benne valami.
Sajnos nem minden rendőr gondolkodik így.
Azt meg nem tudni, kinek mi a hangos.
Hát a lehetőség megvolt....
Hát ez van akkor. Nem tudok ítélkezni a másik fél elmondása nélkül. sőt lehet akkor még nehezebb. Másfelé kell motorozni, vagy k... szabályosnak kell lenni. Ennyi.
Bírság + műszaki....mert nem akart ügyet csinálni belőle.
Itt a lényeg azon van, hogy 10/10 sportmotorosnak elveszik a forgalmiját mert ott motorozik. Elvették a srácnak döntött rendszám miatt.....rávezették, hogy kopott gumi. 1 hetes zsír új gumi volt a motoron. Ezek szopatnak és ennyi, megmondta a rendőr is...
jah... akkor küldtem el talán a jogszabályi leírást róla?
Mi lett a vége?
Ha nem hangos, nem irritálsz senkit, akkor nem küldenek sehová.
Ha elküldenek és jó minden akkor ennyi. Anomália, hogy a tuti gyári kupuffod ellenére hetente küldjenek az NKH-hoz.

Én csak akkor rendelek be valakit, ha tutira igazam van. Feleslegesen nincs értelme.
Nálunk ugrott azért is....
fogod magad ha van ismerős kipufogósod, bele ütteted az E jelzést,ha jófej 2 sörért olyan műbizonylatot ír neked hogy NKH főmuftija kezet csőkol:)
de nézzünk szemben a valósággal,ha nincs neki kirívó hangja akkor nem zörögnek,meg se nézik többnyire.lásd, az én gépem úgy viszgázott hogy rá kellett szóljak a palira hogy ugyan ne csak eltolja a fékpad mellett hanem tesztelje is le,az én érdekem is hogy kiderüljön ha gáz van.nagyjából ezeket a régi vasakat inkább átolják a műszakin,és nem nézelődnek,ha a fotón nem annyira szakadt állapotú