Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze ezt nem komolyan írtam de már felduhítettél jó egészsséget és széles utat kívánok neked is és minden motoros társunknak
Drága ginó
Nem a az a lényeg amit te gondolsz.
hanem a KRESZ rugalmasabb használata a lényeg a haladás érdekében. Ha mindenki halad akkor a baleset is elenyésző
ha mindenki áll, mert olyan mint" te "akkor sincs baleset legfeljebb senki nem ér oda sehova ez biztos qrva jó
de akkor az élet i8s megáll
Ha az a mentő amin beszart a sziréna és a villogó, remlem az is figyelembe vesz minden kreszt amikor a kereszteződésben agonizálsz vérző torokal segítségre várva...
a jovo: versenyszabalyzat - Salzburgring

a masodik oldal kozepen levo piros resz a lenyeg...98db max. hangero es versenypalyan...
NE! Add le az okmány irodában....
kölcsön akkor ne adjam,mi?

fighterre akarták elkérni
A régit hivatalból körözi az okmányiroda. Kiderülne, hogy a tiéd, meg megtaláltad, de ha új rendszámod van azóta akkor már az úgy nem jó.
25/B. §184 (1) A közúti forgalomban a 25/A. §-ban meghatározott jármű a közlekedési igazgatási hatóság által kiadott magyar hatósági engedéllyel és jelzéssel vehet részt, amennyiben:
a) az üzemben tartója e törvény rendelkezései szerint belföldi üzembentartónak minősül vagy
b) vezetője Magyarország területén lakóhellyel rendelkezik.
(2) Az (1) bekezdés a) pontjában foglaltakat nem kell alkalmazni, ha
a)185 az üzemben tartó olyan nem természetes személy, amely rendszeres tevékenységét a külföldön bejegyzett telephely (fióktelep) szerinti országban végzi,
b) a jármű tulajdonosa a jármű forgalomba helyezését a közlekedési igazgatási hatóságnál már kezdeményezte.
(3) A (2) bekezdés b) pontja alkalmazása során forgalomba helyezés kezdeményezésének minősül a jármű származás ellenőrzési nyilvántartásba vétele is.
(4) Az (1) bekezdés b) pontjában foglaltakat nem kell alkalmazni, ha a járművezető
a) szokásos tartózkodási helye nem Magyarország területén van,
b)186 a járművet egy napnál rövidebb ideig használja Magyarország területén és a használathoz az üzembentartó a jármű birtokba adása időpontjának megjelölésével írásban hozzájárult,
c) a járművet Magyarország területén kívüli rendszeres munkavégzés érdekében használja.
(5) A (2) és (4) bekezdésekben meghatározott feltételek fennállását az ellenőrzés során a jármű üzemben tartója, valamint a jármű vezetője közokirattal vagy teljes bizonyító erejű magánokirattal köteles igazolni.
(6) Az ellenőrző hatóság az (1) bekezdésben meghatározottak megsértéséről a jármű hatósági engedélyében feltüntetett, a jármű tulajdonosára és az üzemben tartójára vonatkozó adatok, valamint a jármű azonosító- és műszaki adatainak továbbításával értesíti az állami adóhatóságot is.

Szerintem a (4) a, pontja vonatkozik rád miszerint, nem kell rád alkalmazni az (1) b, pontot.....

Persze csak szerintem.
na ez volt a kérdés
elhagytam a rendszámom(immáron a harmadikat)
okmányiroda,12ezer,új rendszám...hazafelé megtaláltam...4NAP UTÁN!
ha most a régivel(aminek a forgalmiját ugye az irodán kiselejtezték) megfogtok az úton engem,vagy valaki mást,akkor mi van
ugy legyen.

amugy igen furcsa, h tobb orszagban sokkal kemenyebb a muszaki vizsga (tüv) mint itthon...Ami nincs a tüv papirban benne es meglatja a rendor, azonnal veged Ha viszont benne van, mert atment azon az engedelyeztetesen, akkor mindenki lesz...akarom mondani mindenki kalapot emelhet.

Ezt kene itthon is. Jardin GP az utcan meg ilyenek nem nagyon lenne...
Vazz..... alváz szám alapján úgyis kiderül, hogy magyar, mert ugye ilyen esetben lekérjük, és akkor cumira futsz....
Elég a külföldi lakcímkártya.
hat ugy akarom, h visszamondom a magyart, vagy valami ilyesmi az eljaras (ideiglenes kulfoldi mittom en mi, az ocsmanyirodanak kell lejelenteni) es ez elvileg eleg kene legyen.De hallottam, h ez sem eleg, mert amig magyar allampolgar vagy, nem vezethetsz kulfoldi rendszamos jarmuvet...
úgy értem egyáltalán nincs hozzá...például elveszett,de megtalált rendszám
De gondolom a külföldi lakcímed megmarad. Ha van róla papírod, no problem szerintem.
Az csak bírság minden alkalommal, mert magadnál kell tartani, vagy feljelentés. Persze nem mindegy, hogy magyar vezeti vagy külföldi.....stb.
nekem meg ez a jogositvány variálás nem tetszik A1-em van és most vizsgázzak ujra korlátlanbol,mindenből 120 ezerért
csak azert kerdeztem, mert hamarosan lehet kulfoldi motoros leszek a hazamban.Mar amikor fenyevenkent arra jarok

k***a nem tetszik, h a par szlovakrendszamos miatt igy megk***tak a rendszamszabalyozast...
és ha nem tartozik forgalmi a rendszámhoz?
Írtam már, hogy az nem átalakítás. Így nem kerül elvételre a forgalmi. Egyébként a külföldi motorosok láthatósági mellényben szabályos motorkerékpárral szoktak átközlekedni az országon. Én még csak ilyennel találkoztam. Ha le lenne járva a forgalmija akkor tőle is el lenne véve, a megfelelő esetben.
Svájc dettó...A Lambo-s is betartja a lakotton 50, zebra, iskola előtt 30...De két falu közt fénysebességre kapcsolnak
ez komoly?

jön egy német, jaszkarizik felhajtott rendszámmal és ellenőrzésnél elveszik a forgalmiját?
Na meg otthon Ő parancsol!
legyen már valami szakmai kérdés is
a 13éves gyermekem tud venni magának 125ös motort? rendszámmal átíratva biztosítás mindennel
nem használná(asszonynak lesz) csak hogy pörögjön a bónusz a biztosításnál
ilyenkor kell neki csináltatni személyit?
67 éves "korkedvezményes"
ez a véleményem a gyalogosokat átengedő szabályról!
na megyek a csajosba.