Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja. és már nincs részletfizu sem
100ezer?
nekem első kőrben egy százas volt meg fél év eltiltás. másodszorra több lé, és egy év eltiltás Ezek voltak 6-8 éve
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.
2012.01.01-el szigorították a büntetéseket.
Moped jogosítványom van,arra lennék kíváncsi,mivel feljelentettek egy 750-es hajtása miatt,/próbakör,50 km/h,alkohol nuku,tehát normális körülmények közt/
Mire számíthatok?Jogsi bevonás,illetve ha tudjátok,pénzbirság mibe fájna,saccperkábé írjátok meg!
Ez is igaz...... nem is az én ruhám.....de ha csak úgy itt hever egy ing jó tudni kié... bár lehet benne van a neve...valami armani vagy klein fickó
Akinek nem inge, nem veszi magára!
...... válasz erre..... és akkor tudni, hogy kinek szól
Ez a rendszám nélkül motorozgatok addig jó, amíg nem lesz egy baleseted.
Elég egy sima anyagi káros, ha kérnek rendőri intézkedést onnantól kasza van.
Nem is nézek híradót!
Ok-ok, de én komolyan kérdeztem. Múltkor is gondolkodtam, hogy miért nincs tele a híradó ilyenekkel egy-egy hétvége után. Sokszor meg hátulról mérnek.. Vagy ha szemből, akkor meg utána lehet fordulni.Vagy az nem ér? Monnyuk motorral még sohasem büntettek meg gyorshajtás miatt engem se, ez maradhat is így, de a nagy számok törvénye itt nem működik? Hiszen szinte mindenki (tudom, te nem) gyorsabban megy, mint lehetne.
Te egy őrült vagy...
Há' mer elöl nincs renccám.... úgy meg nincs kedvük kitenni, mivel nem lehet aláírni, hogy ezért a büntetés....... forint
Az a Simasági!
Motor miért nincs közte?Ilyen szabályosan közlekedünk?Vagy ilyen nehéz bemérni?
A Rönök-it honnan mérték, a kocsma teraszáról?
A 3-as mondeo 230? ....semmi gyári sportváltozat kinézetű... de azért V6 tuti
Ne próbáld ki!
ha szereted a rizikót és teli vagy zsetonnal akkor tedd
Akkor te azt tanácsolod,ne próbáljam ki?
Kérsz a boltban kenyeret, de zsemlét kapsz. Elhiszed?
Gondolom ha megállítanak,hiába mutatom az adásvételit h,50ccm,akkor is megvágnak,nem?Vagy beveszik?
már én is azon agyalok hogy ha ennyit baszakodnak akkor én is elkezdem a rendszám nélküli mászkálást
itt a környéken a cigányok az 1600-ast is 50-esként használják....nincs rendszám se
én a 600ast is ötvenesként használtam
Akkor lehet vagy nem?:)
Arra tök jó, hogy felhívd magadra a figyelmet
Hali,szerintetek a cagiva freecia-125,használható 50-esként?