Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem én vagyok autóban és motorban is csak a japán márka érdekel...
Zsófibá ugy látom valameik BMW-s oldalon is jelen vagy mert ott reklámolták ezeket a képeket
az utolsó kép faca,kanyar elött 147-el :D minuszba
a mosdósi bmw basszus esőben, vizes úton, városban... óra szerint százötvennel.
amíg megérkezett itt a válasz, közben telefonáltam egyet (éppen szétvetett az ideg, h tényleg én vagyok-e a hülye vagy csak engem néznek annak)... kettős visszacsatolás volt, hogy az igazság ideát van

(közben elindult a fellebbezés, kíváncsi vagyok, mit reagálnak...)
mostanában rákaptam a gyorshajtás ízére
van egy útkereszteződés ahová kitettek egy 30as táblát
simán megyek ott 35-el is, ha rendes fék lenne a szimón szerintem simán meglenne a 40 is
egyszerűen mámorító érzés: tudom hogy törvényt sértek, és azt is hogy megúszom.....

kezdem megérteni a gyorshajtás lényegét
igy megy ez
Van egy szkennerem olcsón ha kell...Soros portos.
Vihetsz utast, hisz 5 éve van B-d.
Én azt szeretném kérdezni hogy nekem egy pár nap múlva meglessz az A korlátlan jogsim,én ezzel szállíthatok személyt?Sajnos csak kismotor jogsim van 7 éve és B kategóriám 5 éve!Ez így kezdőnek számít vagy nem?Vihetek személyt?Ha nem vihetek személyt és én mégis viszek a drága rend őrei mivel büntetnek?Előre is köszi és várom a válaszokat
Hihetetlen, de nekem 1986-ban magyarázták el a rendőri forgalomirányítás lényegét, és még ma is emlékszem rá. Rohadt eccerű: egy füle van, mehetsz. Két füle van, megállsz, b+. Hát ennyi...
Gondoltam,hogy nem...
Egyébként meg a kipuffja hangosabb mint sok motoré!
Olyan HMCS-s...
Közúti veszélyeztetésnek hívják.
Elég nehéz bizonyítani, mert bemondásra semmit nem fog tenni a rendőrség.
Emberek!

Ha alaki az autójával ön és közveszélyesen közlekedik,azt hol lehet bejelenteni? Csak azért,hogy figyeljenek már rá,mielőtt elcsap valakit...
ellenben ha nem jó akkor bünti.....
nem
Nagymotornál kötelező tartozék az izzókészlet?
birom ahogy veded a kozlekedj okosan jatekban a szabalyost

EZ ugrik be a nevedrol allandoan...sorry
mert fényképező volt szeki kezében
Miért akart leszorítani?...
jobb kézből
mai fogás/lövés a 35-ösön. a 4-esen egy lengyel 24 tonnás akart leszorítani az árokba.