amíg megérkezett itt a válasz, közben telefonáltam egyet (éppen szétvetett az ideg, h tényleg én vagyok-e a hülye vagy csak engem néznek annak)... kettős visszacsatolás volt, hogy az igazság ideát van
(közben elindult a fellebbezés, kíváncsi vagyok, mit reagálnak...)
mostanában rákaptam a gyorshajtás ízére
van egy útkereszteződés ahová kitettek egy 30as táblát
simán megyek ott 35-el is, ha rendes fék lenne a szimón szerintem simán meglenne a 40 is
egyszerűen mámorító érzés: tudom hogy törvényt sértek, és azt is hogy megúszom.....
Én azt szeretném kérdezni hogy nekem egy pár nap múlva meglessz az A korlátlan jogsim,én ezzel szállíthatok személyt?Sajnos csak kismotor jogsim van 7 éve és B kategóriám 5 éve!Ez így kezdőnek számít vagy nem?Vihetek személyt?Ha nem vihetek személyt és én mégis viszek a drága rend őrei mivel büntetnek?Előre is köszi és várom a válaszokat
Hihetetlen, de nekem 1986-ban magyarázták el a rendőri forgalomirányítás lényegét, és még ma is emlékszem rá. Rohadt eccerű: egy füle van, mehetsz. Két füle van, megállsz, b+. Hát ennyi...
(közben elindult a fellebbezés, kíváncsi vagyok, mit reagálnak...)
van egy útkereszteződés ahová kitettek egy 30as táblát
simán megyek ott 35-el is, ha rendes fék lenne a szimón szerintem simán meglenne a 40 is
egyszerűen mámorító érzés: tudom hogy törvényt sértek, és azt is hogy megúszom.....
kezdem megérteni a gyorshajtás lényegét
Egyébként meg a kipuffja hangosabb mint sok motoré!
Olyan HMCS-s...
Elég nehéz bizonyítani, mert bemondásra semmit nem fog tenni a rendőrség.
Ha alaki az autójával ön és közveszélyesen közlekedik,azt hol lehet bejelenteni? Csak azért,hogy figyeljenek már rá,mielőtt elcsap valakit...
EZ ugrik be a nevedrol allandoan...sorry