pohi semmi bajom csak nem az út közepén kell ilyet csinálni fényjelzéssel,mert sztem rogadtúl nem siettek sehová hisz lazán dohányoztak és röhögtek szóval nem az látszott,hogy sürgős a dolog.
ini
Értem én a lényeget érezzem én rosszul magam ,mert megláttam és felháborodtam itt meg megkérdeztem,hogy szabad-e ilyet. Na ezért tart itt az ország ahol tart de sebaj majd lesz ez még így sem.
most őszintén:
ha sürgős dolgod lenne akkor te nem nyomnád be a villogót?
nem kell álszenteskedni vazzeg, egy rendőrtől sem kell többet elvárni mint ami te tennél vagy épp nem tennél meg másért.
Ha tiltott helyen áll akkor kell használni a megkülönbözető FÉNYjelzést. De nem a megkülönböztető jelzést hiszen az = a megkülönböztető fény + megkülönböztető hangjelzés.
Akkor ezek szerint benne van a szabályzatba,hogy ilyen esetben is simán lehet használni a megkülönböztetett jelzést és ha szarnia kell akkor is meg ha kevés otthon a kenyér és a boltba el kell menni akkor is .... most már értem köszönöm a válaszod.
Hogy védjem is a rendőröket, mert ma k***a rendesek voltak, tanító jelleggel volt pár öreg meg egy csapat "tanuló(?) rendőr, köz
ti ellenőrzést tartottak,
A szitu: Martonvásár után a hosszú egyenesben záróvonalon egy csapat szötymörgőt előzni, 90+ sebességgel...
Mikor az elsőt előztük volna, láttuk meg a távolban felcsillanó láthatósági mellény(kordont:D ) alakját...
Hú, ez most sok lesz, új helyszíni, kitudja mennyiről lassítottunk, meg amit még találnak
De tanító jelleggel, engedte, h optimalizáljam a rsztábla szögét, meg letöröltem és a végén mondták, h a a lakott területen kívül megengedett 90km/h motorokra is vonatkozik...
ÉS ELENGEDTEK!
további szép napot kívántunk nekik és jó munkát...
bár mind ilyen rendkívül rendes lenne!Az eheti benzinpénzünk nem ment a levesbe...
Mikor megláttam azt hittem káprázik a szemem mondtam is magamba ezt nem hiszem el mindjárt leszopom magam van bőr a pofájukon bassza meg az isten jó vastag .
ez nem kötekedés,ez optikai csalódás volt.az nem rendőrautó volt....bármi más, de nem autó-ergo a kresz nem vonatkozik rá.
én egy hasonlónak egyszer letiltóztam ugy 35 centiről volt meglepi..már nem nekem
pohi lenne 1 kérdésem még pedig az,hogy mennyire szabályos 2 megkülönböztetett jelzéssel álló rendőrautó az út közepén és az első autón kereket cserélnek ?
Ez szabályos ?
senki nem tanította...... csak az ÉLET
amit az iskolában látsz, amihez közel engednek az lada, skoda motor volt...anno 1990.............manapság már vannak "nyugati" motorok is az iskolákban
hát kárr.........mig ki zenéled,addig a szerelő berakja,meg ha nincs tappancsod megint macera berakni,és ha nem teszed hejre,be reppenhet 1 kátyuban,,,,,,10 a ragaszto hozzá,álltalában egy 20 as mindenestől ja pusz a szélvédő
szétveregettem őket, kiganéztam mindet de ugyanúgy volt hangja
kettő el volt kopva, meg 5-6 határon volt
aztán lett új.....
szóval akkor macera a szélvédőcsere, 10 pénzért kár szopni vele
ki lehet házilag is.......de álltalában 10+ragaszto csinálják,ha házilagost választod elég macerás,ki kell vágni a szélvédőt egy véknyabb gitár hurral,aztán el távolitani a maradékot,a hejét be kenni ragasztoval maj,majd 2 ugyeskezü mujkétással a hejére emelni,mondjuk ehez nem árt üveg fogo tappancs
ini
Értem én a lényeget érezzem én rosszul magam ,mert megláttam és felháborodtam itt meg megkérdeztem,hogy szabad-e ilyet. Na ezért tart itt az ország ahol tart de sebaj majd lesz ez még így sem.