Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pohi semmi bajom csak nem az út közepén kell ilyet csinálni fényjelzéssel,mert sztem rogadtúl nem siettek sehová hisz lazán dohányoztak és röhögtek szóval nem az látszott,hogy sürgős a dolog.

ini
Értem én a lényeget érezzem én rosszul magam ,mert megláttam és felháborodtam itt meg megkérdeztem,hogy szabad-e ilyet. Na ezért tart itt az ország ahol tart de sebaj majd lesz ez még így sem.
most őszintén:
ha sürgős dolgod lenne akkor te nem nyomnád be a villogót?
nem kell álszenteskedni vazzeg, egy rendőrtől sem kell többet elvárni mint ami te tennél vagy épp nem tennél meg másért.
Ha tiltott helyen áll akkor kell használni a megkülönbözető FÉNYjelzést. De nem a megkülönböztető jelzést hiszen az = a megkülönböztető fény + megkülönböztető hangjelzés.

De már megint nem értem a problémát...
Akkor ezek szerint benne van a szabályzatba,hogy ilyen esetben is simán lehet használni a megkülönböztetett jelzést és ha szarnia kell akkor is meg ha kevés otthon a kenyér és a boltba el kell menni akkor is .... most már értem köszönöm a válaszod.

Üdv: MrGo636
Annyira mint bármilyen lerobbant autó ami mögött egy segíteni kívánó áll.
Hogy védjem is a rendőröket, mert ma k***a rendesek voltak, tanító jelleggel volt pár öreg meg egy csapat "tanuló(?) rendőr, köz
ti ellenőrzést tartottak,

A szitu: Martonvásár után a hosszú egyenesben záróvonalon egy csapat szötymörgőt előzni, 90+ sebességgel...

Mikor az elsőt előztük volna, láttuk meg a távolban felcsillanó láthatósági mellény(kordont:D ) alakját...

Hú, ez most sok lesz, új helyszíni, kitudja mennyiről lassítottunk, meg amit még találnak

De tanító jelleggel, engedte, h optimalizáljam a rsztábla szögét, meg letöröltem és a végén mondták, h a a lakott területen kívül megengedett 90km/h motorokra is vonatkozik...

ÉS ELENGEDTEK!

további szép napot kívántunk nekik és jó munkát...

bár mind ilyen rendkívül rendes lenne!Az eheti benzinpénzünk nem ment a levesbe...
Mikor megláttam azt hittem káprázik a szemem mondtam is magamba ezt nem hiszem el mindjárt leszopom magam van bőr a pofájukon bassza meg az isten jó vastag .
ez nem kötekedés,ez optikai csalódás volt.az nem rendőrautó volt....bármi más, de nem autó-ergo a kresz nem vonatkozik rá.
én egy hasonlónak egyszer letiltóztam ugy 35 centiről volt meglepi..már nem nekem
pohi lenne 1 kérdésem még pedig az,hogy mennyire szabályos 2 megkülönböztetett jelzéssel álló rendőrautó az út közepén és az első autón kereket cserélnek ?
Ez szabályos ?

Jelzem nem kötekedni akarok csak nagyon érdekel
igyvanigyvan vagy neoulux-szal behintjük
akár,de azt már végképp nem szeretném melóra használni
Annyi a vastag tekercs zöld ragasztó, amivel húzol egy csíkot rá?
senki nem tanította...... csak az ÉLET
amit az iskolában látsz, amihez közel engednek az lada, skoda motor volt...anno 1990.............manapság már vannak "nyugati" motorok is az iskolákban
+560 ft
ááááááá nem lövöldöz az vaktába faszbuk?
24.700.-
ha valakinek még valami akkor inkább karugyintezes@freemail.hu
minthogy topic off,mert a pohi fejbelő...ha ..ha utolér
zöld tetejűvel mennyi az akciós ár?
omegába mennyi?95 B Caraván
ez szélvédővel együtt értendő
na tessék ini,itt az ár
ezt is vállaljuk,cascora is ha kell önrész nélkül-ha pesti vagy akkor a pesti műhelyünkben ha nem akkor a vácon.mindenestül 19700 pénz
hát kárr.........mig ki zenéled,addig a szerelő berakja,meg ha nincs tappancsod megint macera berakni,és ha nem teszed hejre,be reppenhet 1 kátyuban,,,,,,10 a ragaszto hozzá,álltalában egy 20 as mindenestől ja pusz a szélvédő
szétveregettem őket, kiganéztam mindet de ugyanúgy volt hangja
kettő el volt kopva, meg 5-6 határon volt
aztán lett új.....
szóval akkor macera a szélvédőcsere, 10 pénzért kár szopni vele
hidrotőkét nem kell feltétlenül ujjat venned elég néha ha ki pucolod,,,,,,,,,általában segit....1 darabig
ki lehet házilag is.......de álltalában 10+ragaszto csinálják,ha házilagost választod elég macerás,ki kell vágni a szélvédőt egy véknyabb gitár hurral,aztán el távolitani a maradékot,a hejét be kenni ragasztoval maj,majd 2 ugyeskezü mujkétással a hejére emelni,mondjuk ehez nem árt üveg fogo tappancs