Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ööö, igazából nem is a konkrét ténykedés lebonyolításával volt a gond, hanem olyan ténykedést végeztek ami tiltott cselekedet, bár azt hiszem jóhiszeműek voltak és segíteni akartak a közlekedőknek, csak nem tudták mibe nyúltak bele.
Azért mert idén mentél 200km-t ne hidd, hogy tiéd a pálya....
De természetesen mikor bakon van a tiéd és én állok mellette az enyémmel, akkor igazad lehet...
Azért a nap zárásaként megállapíthatjuk hogy babáztál kicsi korodban, a lábfelépítésed egyedi(az sti vezetéséből következtetve)..ez eddig mondhatni nem kiugró..
De most jön a csattanó! A lefekvés nem tervezett! Na ezzel megleptél..
Gino..a végén még együtt fogunk motorozni...
mikor az enyémet próbáltam az biztosan jó lett,mert igen sietett bár a csíklámpás többet tudott
remélem jó műsort csináltunk a jelenlévőknek
esti lefekvés nincs tervezve...... tudod van valami olyan szöveg, hogy ne feküdj le aznap mikor felkeltél..... nálam ez valahogy így van mindig
miért lenne harag.... én tudok nevetni magamon is, ha megy a hülyeség
4-nél ébred..... 7.5-nél szabályoz, de 6.5-nél el kell kezdeni váltani, mert olyan gyorsan történik ott már minden
van hangfelvétel egy kis körről..... az ajtózsebbe raktam a telefont
Bocs mindenkitől az offolásért..
Megyek aludni..tervbe volt véve 10 óra 15 perckor de ginoval kirúgtunk a hámból..
Tényleg gino aludnod kellene már neked is..vazzeg dőlt a napi terv..
Remélem nincs harag
Szegény sti..mit kaphatott tőled..felpörgetted vagy 3 ezerig
Tudsz élni...
igaz....vannak röpke örömök....de ott ha elbaszom én vagyok a balfasz... vagy esetleg kiütik alólam..... de a veszély kisebb és nincs ott az a sok gyökér közlekedő akik kint kísértenek a közúton
Persze..hogy a babád hajával bíbelődtél..
..... ha mégis hajcsat volt..... akkor vagy csajoztam már és kivettem a csajok hajából vagy anyám hajából esett ki
Perszepersze, de ha túlélem..elkapom a balfaszt és berakom egy gyufásdobozba
Mellesleg a 'röpke' örömök adják az élet sava borsát...
lehet szög volt..... már nem emlékszem ..... valaki hajcsattal mesélte nekem, valaki szöggel..... a lényegen nem változtat
Nem egészen.... bal láb kuplung
Jobb láb ujjak gáz, talp belső él fékpedál
Persze nem a családi autóval.
Ma is javítás után ki kellett próbálni egy WRX STI-t....... jó lett!
Hát...félek megkérdezni gino..de megkérdezem: mit csináltál te hajcsattal a kezedben fiú lévén...jaa persze..a babád haját fontad be..
Sorry ez magas labda volt
Túl sok a gyökér vak balfasz az utakon -már- akik miatt veszélyesebb egy ilyen kis röpke öröm...... kifogsz egy idiótát és már nem érte meg az a kis adrenalin a 250-nél
Az meg a másik.... lehet macska vagyok, de 6-nál járok azon esetek számában, amikor hihetetlen, de mégis túl éltem a dolgot.
Tehát ha macska lennék.... arra a 3-ra vigyáznék....hátha csak 7
Ott kezdődött, hogy 2.5 évesen belenyúltam egy hajcsattal a konnektorba .....és ugye kétesélyes lévén a fázist kaptam el.
De nem lett semmi bajom,,,,, illetve azt meséltem már mikor 2.5 éves koromban.....
Persze hogy nem, mert kirúgták a próbakörön...
hidd el 250 felett én sem a rendőrt nézem..
Gino nem nyomja pohi...
Jobb láb a gázon, bal láb a féken, jobb kéz a kéziféken, bal kéz hajtincsed igazít..
Jobb szem az asszonyon, bal szem a km órán
Ez a szigorú 50 unalmas már.... találj ki mást.
Megyek én is 55-60 -at ahogy a forgalom hozza -az egyébként 50-es megengedettnél- de ez nem ugyanaz, mint ha 90-es úton 120+ -nál azt kelljen figyelnem, hogy hol van rendőr.
A testvéren nem mentő vezető
Vagy ezen esetben ha nem elég a mentő kiérkezése és sürgős a kórház, végszükség miatt nyomod a gázt a kórházig...
Basszus...
Akkor gondolom azt is tudod mikorra jelentkeztél be szt péterhez...
Ha véletlenül az én időpontomat is tudod kérlek ne mond el
Nem akarom tudni
Tudod, nálunk ez is tudatosan működött. Ha hiszed, ha nem.
Amikorra ki volt írva a szülés reggel 8-kor bementünk a kórházba és 11:15-kor már vágtam el a köldökzsinòrt. Minden megtervezett, nem hagyatkozunk a véletlenekre.
Mit is mondhatnék..mintapolgár vagy..azért ha egyszer még is összefutunk remélem megszoríthatom a kezedet
De most komolyan gino..magzatviz elfolyt, a fájások 5 percen belüliek, a mentő késik(gino testvére vezeti ) beugrotok a kocsiba, padlógáz 49 km/h-ig s onnan szigorúan 50.....irigylem a hidegvéred
Kocsival -család, gyerek- nem is.
Ha láttad az adatlapom akkor tudod, hogy mással nem járom...már.... közúton, mert tönkretették.
Ahol meg motoron ülök ott nincs sebességkorlátozó tábla.