Biztosan igazad van...
alapvető tulajdonságai az embernek a gyerek születése után sem változnak meg..sőt
De ezt csernus mester biztosan jobban el tudná magyarázni..
Mindegy ha egyszer úgy gondolod kirúgsz a hámból s 50-es táblánál, belehúzol 55-be, netán megbüntetnek, állom a cehet...
Nem kell engem megkedvelni, főleg nem ilyen alapon megítélve.
Nem tudom van-e családod, gyermeked.....
Nem akarok belemenni újra az egészbe az anyagi megfontolásba, biztonságba....stb.
Megváltozik az ember amikor a gyermekét, családját hordja az autóban.
Van ez így, de fordítottan is, az első k...@nyád után szoktam a számba tenni a sípot aztán azt fújom erősen néhány értelmetlen egyednek, akinek azt jelenti, ha háttal állok neki, hogy kikerülhet...például...és még vannak érdekes megmozdulásaik...
én havi szinten 10-15 ezret közlekedek az országban, ami felettébb érdekes és egyben érthetetlen a számomra, hogy vannak rendőrök akikkel mindent meg lehet beszélni ( nem a lefizetésre gondolok) és van az aki akár egy fel nem kapcsolt lámpa miatt még a múltban elkövetett hibámért is feljelent. MIÉRT? miért nincs vmi méltányosság?
ez a 200-as csekk is igazából 400 csak felét a cégnek küldték és egy olyan papír hiányzott a rendőrnek ami igazából egy teljesen hülyeség csak azért kell, hogy nálad legyen hogy tudjon miért kötekedni a szerv.
4db papír hiányzott... értem én, hogy nem a rendőr tehet róla, de ő is ugyanúgy fizetésből él mint én ( és nem kap több pénzt ha engem megbüntet) akkor mért nem tud egy kicsit részre hajló lenni?
Huhh most olvasom.................ha nem tetszik tessék kérem változtatni............de szerintem te sem csőre töltött fényképezővel járkálsz és nem sportmotor gyorshajtás oldalán zsidóbérencezed unalmadban a rendőröket.
Engem a szociológia része érdekel...........mi visz rá embereket és embercsoportokat egy másik csoport kivétel nélküli utálatára úgy hogy nem is ismeri őket..............mer ha a helyi megbízott beletenyerelt volna valamijébe jogtalanul,szemétkedett volna vele vagy mittomén ártatlanul becsörtetett volna hozzá félegykor töcskölés közben egy busznyi kommandós érteném is hogy zabos rájuk.................de így................kivétel nélkül mindre?
Csak kíváncsiskodtam mitől ezek a heves érzések............tudományos alapon.
Ahogy Zsolti mondja....
Ezért be is tartom a sebességhatárokat.
Aki a közúti közlekedésben részt vesz köteles annak szabályait betartani, ha nem tartja be megbüntetik. Ha nem tetszik neki akkor nem kell részt venni a közúti közlekedésben. Egyszerű mint az 1+1=3, ha nem húzol gumit
mondjuk ha bemérik akkor hiába van ott.... nálunk a rendőrkapitány felesége is lepengette a 30ezret "gyors"hajtásért.ezt nem nagyon lehet manapság "elintézni"
http://velvet.hu/blogok/gumicu...
Valahogy az az érzésem hogy mindkettö kekeckedett egymással, talán kergetődztek.
Hogy lehet autópályán(párhuzamos közlekedésnél) a motor elejének nekimenni?
Oviba sietni? Miért, mi lesz ha később ér oda a gyerek? Semmi.....
A sietségek okai a rossz szervezés, szervezetlenség.
Időben el kell indulni ráhagyással.... mivel a közlekedés nem kiszámítható dolog. Legfeljebb a metro......
Ilyen büntetési tételek mellett plusz megnövekedett veszélyfaktor....... rohadtul nem éri meg sietni. Szerintem
alapvető tulajdonságai az embernek a gyerek születése után sem változnak meg..sőt
De ezt csernus mester biztosan jobban el tudná magyarázni..
Mindegy ha egyszer úgy gondolod kirúgsz a hámból s 50-es táblánál, belehúzol 55-be, netán megbüntetnek, állom a cehet...
Nem tudom van-e családod, gyermeked.....
Nem akarok belemenni újra az egészbe az anyagi megfontolásba, biztonságba....stb.
Megváltozik az ember amikor a gyermekét, családját hordja az autóban.
De nem fog menni..hacsak nem kivetetem a mocimból a felső 5 sebességet
S ilyenkor mindig előhozakodsz ezzel a időben kell elindulni szöveggel
Vazzeg hogy te nem fáradsz el
http://www.hegylakok.hu/2012/0...
én havi szinten 10-15 ezret közlekedek az országban, ami felettébb érdekes és egyben érthetetlen a számomra, hogy vannak rendőrök akikkel mindent meg lehet beszélni ( nem a lefizetésre gondolok) és van az aki akár egy fel nem kapcsolt lámpa miatt még a múltban elkövetett hibámért is feljelent. MIÉRT? miért nincs vmi méltányosság?
ez a 200-as csekk is igazából 400 csak felét a cégnek küldték és egy olyan papír hiányzott a rendőrnek ami igazából egy teljesen hülyeség csak azért kell, hogy nálad legyen hogy tudjon miért kötekedni a szerv.
Engem a szociológia része érdekel...........mi visz rá embereket és embercsoportokat egy másik csoport kivétel nélküli utálatára úgy hogy nem is ismeri őket..............mer ha a helyi megbízott beletenyerelt volna valamijébe jogtalanul,szemétkedett volna vele vagy mittomén ártatlanul becsörtetett volna hozzá félegykor töcskölés közben egy busznyi kommandós érteném is hogy zabos rájuk.................de így................kivétel nélkül mindre?
Csak kíváncsiskodtam mitől ezek a heves érzések............tudományos alapon.
Ezért be is tartom a sebességhatárokat.
Aki a közúti közlekedésben részt vesz köteles annak szabályait betartani, ha nem tartja be megbüntetik. Ha nem tetszik neki akkor nem kell részt venni a közúti közlekedésben. Egyszerű mint az 1+1=3, ha nem húzol gumit
Valahogy az az érzésem hogy mindkettö kekeckedett egymással, talán kergetődztek.
Hogy lehet autópályán(párhuzamos közlekedésnél) a motor elejének nekimenni?
A sietségek okai a rossz szervezés, szervezetlenség.
Időben el kell indulni ráhagyással.... mivel a közlekedés nem kiszámítható dolog. Legfeljebb a metro......
Ilyen büntetési tételek mellett plusz megnövekedett veszélyfaktor....... rohadtul nem éri meg sietni. Szerintem