Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én sem
na én is ezt akartam valahogy kifejezni:ha a rendőr áll ott és én(vagy más) csinálja mindezt ugyanígy...
múltkor egyik ismerősömet elkapták és elszíneződött a szonda.elrántották a jogsit2évre+200db Mátyás aztán később még kapott egy 20ezres csekket is,hogy"ja,tényleg,ugyanakkor az öv se volt bekapcsolva"
De ha te ülsz az autóban és a rendőrt sodrod el majdnem, akkor tuti bevarrnak
az én életemet nem számítottam bele,mert az szart se ér,baz+!csak a többit:gyorshajtás,telefonálás,féklámpa.(mondom,ha én csinálnám mindezt)
A majdnem elsodort az már veszélyeztetés?
ja,nem hogy még te fizetnél,hanem még vendégül is látnak
amúgy még egy tegnapi eset a szabályok betartásáról:
megálltam a házunk előtt kerékpárral,ahol egyébként 30as tábla hatálya érvényes,hogy szakszerűen fejezzem ki magam erre vagy kb.60nal majdnem elsodort egy rendőrautó(megkülönböztető jelzés nélkül)amiben a vezető épp telefonált utánuk néztem pár jókívánság közepette-akkor már fékezett.és nem égett az egyik féklámpája na ez mennyi lenne halmazati büntetésként? (ha én csinálom)
dehogynem.... nekünk fizetni szabad, sőt kötelező

Meg ugye ha valaki leülné a büntit (mert sokan vannak akik nem tudják kifizetni)....akkor az állam a bal zsebéből még pénzt költ, hogy engem a börtönbe zárjon/eltartson.... és mitől és hogyan kerül a jobb zsebébe az a pénz, amit én leülnék ott az állam költségén? Sehogy! Mert a jobb zsebbe nem rak bele senki....
Hát Nóóóóóórrrrmális?
meg ha nagyon példát akarnának mutatni megáll6nának egy pihenő parkolóban szabályosan,aztán a szalagkorláton KÍVÜL elballagnának a fűben a helyszínre és onnan mérnének...akkor senki se szól6na egy szót se.de így ezzel is azt mutatják,hogy nekik mindent szabad nekünk meg lassan semmit!
de ne felejtsd el,hogy itt mindenki egyenlő...csak van aki egyenlőbb
szerintem igen és a tény szerint is
Tudod, amikor az "okos" rendőrség leírja, hogy azért nem fér el a két jármű (autó és motorkerékpár) egy forgalmi sávon belül, mert HA a motoros lerakná a lábát akkor érinteni a két sáv közötti záróvonalat -a lába. vagy átlógna rajta -a lába-
Az eldöntendő a két jármű..... A JÁRMŰ nem a láb...meg HA lerakta VOLNA....HA........ hát kapják beeeeee

nos ilyen elmélkedés szerint ahogy ők csinálják, igenis szabályt sért a tilosban parkoló rendőrautó és az ácsorgó ember is .... mert a sebesség ellenőrzéshez csak a kamera kell ahhoz meg nem kell autó és ember
Köszi.
A többi kapja be!
Kamera tartó a rég kresz szerint volt, most már engedélyezett ezen megfogalmazás nélkül is. Gépkocsizó járőr ellenőrizi a forgalmat. Attól még, hogy kiszáll ezen tény nem változik.
Mindegy..bármit szívtál nekem is szerezz belőlőle
Jó a cucc
Nem hiszem, hogy eddig azt olvashattátok bárhol is, hogy én szeretem őket...azért amit és ahogy csinálják....
Én annyit mondtam mindig, hogy nem adok támadási felületet, fogást magamon..... nekik.
Egyetérték veled..Majdnem sokkot kaptam gino írásától
Köszönöm a korrekt és részletes tájékoztatást!
Látom nem érted..... azért nevetsz.
Én is az autóról beszélek.... az ott nem ellenőriz forgalmat, csak simán parkol a tilosban, leálló sávon. Mert ugye nem kamera tartó...ami egyébként hülyeség.
Forgalmat pedig a 3 lábúra szerelt automata sebesség ellenőrző készülék végzi, amihez nem kell kezelő személy. Tehát a gyalogos megint tilosban álldogál ott, nem kis veszélyben...hát bátor, na
Ezt is melyik fejbefingott találta ki
Nem a jármű ellenőriz forgalmat, hanem az a balfasz aki benne ül
Jó éjt, mára lefárasztottak a kettyósok eléggé míg dolgoztam....
Engem milyen alapon? Nagyapám is rendes volt, édesapám még rendesebb, így lettem én a legrendesebb
Nem a gyalogosnak ad felmentést, hanem az autónak
Amíg nincs teleportálas addig ez van. Egyébként lexarom. Nálunk nincs autópálya, csóró megye vagyunk...PrériPolice
Amire te kacsingatsz.... az a háromlábú volt ott abban az esetben.
Ott a tilosban parkoló semmilyen forgalmat nem ellenőriz és még csak nem is "kamera tartó állvány"
Ez szemmel látható tény, nincs mit ezen magyarázni.
ebben az a rossz, hogy simán -alapból- a legrosszabbat nézik ki mindenhol az emberből...... elég elkeserítő ez
Viszont milyen alapon ítél meg pl. engem egy másik ember vagy hivatal negatívan, aki nem ismer, nem tud rólam semmit?
Mert találkozott már olyan emberrel, aki hazug, csaló, bűnöző volt?

Hát kérem ilyen alapon meg lehet büntetni mindenkit pl. gyorshajtásért mert fogtak már meg autóst, aki gyorsan hajtott...... ezért minden autós gyorshajtó!