ha már nekem válaszoltál akkor leírom,hogy én is hasonló cipőben járok.baromi sokat megyek,és azt se tudnám megmondani,mikor állítottak meg.
én is kaptam 2-3 30ezres csekket pár év alatt,de kifizettem szó nélkül,sőt magamat okoltam,hogy miért voltam olyan balfasz,hogy nem vettem észre őket nem is ellenségeskedek senkivel,pohival meg főleg nem,hiszen személyesen ismerjük1mást én az országban folyó büntetési módszerek-vagyis a burkolatlan pénzbehajtás-ellen vagyok,és ezt nem is fogom lenyelni sose.és bárki bármit is mond-volt már itt erről sok vita-ez egy ganéj dolog.és semmi köze a közlekedésbiztonsághoz.ez költségvetési tétel és azt be kell hajtani. és hiába mondja v.ki,hogy "be kell tartani a szabályokat"mert ez hülyeség.senki nem bűnöző vagy terrorista.és bárki lehet úgy,hogy siet a gyerekével óvodába vagy orvoshoz és egy 30as táblánál beleugrik 46-tal a cumiba.szóval én ilyesmire gondolok....
Nagyon eccerű...............élem az életem mint átlagemberke.............megyek kocsival KB 12-15ezret évente motorral 10-13-at.Meg úgy vagyok,mászkálok lélegzem.
Eddig 3x bntettek gyorshajtásért............na bumm magamat okolhatom mer mé nem vettem észre őket,tettem fel blokkolót.A játékszabályok adottak évek óta.
Talán 20 év alatt 3x állítottak meg ebből egyszer mert nem indexeltem 2x ez5 rugómba került...........és tényleg nem indexeltem mikor jöttek velem szemben.
Utáljam őket?
Nem.Elfoglal az életem minthogy feleslegesen gyűlölködjek.
Fényképezőgépet betöltve járjam az utcákat hátha látok egy parkoló wagonerpluszt meg vegzáljam pohit olyanról amit nem ő tett.
Vannak rossz rendőrök..............tuti...............mind az?Nagyonnem.
Oszt annyi.
Sokan hitték ezt.....
Nemrég egy Quad akadt fel a focus orrán...
Nem érdemes menekülni. Semmi értelme.
Normálisan kell közlekedni. Nem kell menekülni.
Egyetértek azzal kawaszeki, hogy itt mindenki elmondhatja, azzal is egyet értek, hogy felesleges egymásnak esni, de te is értsd meg, hogy roppantul idegesít a zsidóbérenc megszólítás......maradjunk a sünnél.
észre is vette hogy sláger lesz, csak nem volt időm ecsetelni hogy hol
forgatta a fejét, ööö csóválta a kukóját párszor sztán ellépett.
a kollégáim már előre nevetnek mikor a kormány kerék forgatása mellett ott hever a mernyó gépházán a kinyitott kamera. jön is kérdés -ma mit akarsz lőni
ígérem nem csak ilyenek lesznek, egy két honpolgár faxa megoldásait is lőni fogom, ígérem.
de nem ám egymás nyakának esni a kimagyarázások során.
+ vagy egy olyan, ami egyértelmű, de az elkövető befolyásos ember és valamiért "nem lesz bizonyítható" az ami mindenki számára és tényekkel alátámaszthatóan bizonyított, bizonyítható
Naiv vagy. A jogban két dolog létezik: bizonyítható és nem bizonyítható. Ha nem bizonyítható, akkor baszhatják a felelősségre vonást, még akkor is, ha egyébként totál egyértelmű a helyzet. Szerinted miért nem ül az ország fele börtönben kisebb-nagyobb stiklikért? Nem azért, mert mindenki annyira törvénytisztelő állampolgár lenne...
Az elkövetett szabálysértés miért ne?
Szabálysértési előadó, megítélés a jogosság és utána megbüntetnek...még ha pénzbüntetés is, büntetőeljárás.
Hiába nevetsz.
Bűncselekménynél lesz vádemelés is és bíróság.
én is kaptam 2-3 30ezres csekket pár év alatt,de kifizettem szó nélkül,sőt magamat okoltam,hogy miért voltam olyan balfasz,hogy nem vettem észre őket nem is ellenségeskedek senkivel,pohival meg főleg nem,hiszen személyesen ismerjük1mást én az országban folyó büntetési módszerek-vagyis a burkolatlan pénzbehajtás-ellen vagyok,és ezt nem is fogom lenyelni sose.és bárki bármit is mond-volt már itt erről sok vita-ez egy ganéj dolog.és semmi köze a közlekedésbiztonsághoz.ez költségvetési tétel és azt be kell hajtani. és hiába mondja v.ki,hogy "be kell tartani a szabályokat"mert ez hülyeség.senki nem bűnöző vagy terrorista.és bárki lehet úgy,hogy siet a gyerekével óvodába vagy orvoshoz és egy 30as táblánál beleugrik 46-tal a cumiba.szóval én ilyesmire gondolok....