Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Falevelet, elütött madarat stb-t kell ráapplikálni, de csak olyan könnyedén lerúgható formában.
meg power tape a rendszámon
ugy látom ismét csak az a jó ha nincs fék a motoron
A másik idevágó kérdésem még.
Szabályozza valami azt hogy a forgalmi tokjában forgalmin kívül még mit lehet tartani?

Teszem azt tartok benne tetszőleges mennyiségű KP-t..amiről természetesen elfeledkezem amikor az iratokat átnyújtom a rendőrnek.
Miben különbözik a mai helyzet a 10 évvel ezelőttitől?

Akkor miért volt divat így intézni az ügyeket?

(halálosan komolyan kérdezem, mert akkor még nem vezettem, csak láttam hol mikor és hogyan keni meg éppen valaki a családból a rendőrt, ha úgy olcsóbb és gyorsabb volt a kihágás utáni "ügyintézés")
alapesetben 1-5 év. Nem beszélve a bekamerázott rendőrautókról, ahol azonnal bizonyított is.
Legutóbb olyan 7 éve volt erre precedens. Azóta nem voltunk rászorulva, akkor egy 10-esbe került az autópályás 180
Ez azért meleg pálya.....ha olyat fogsz ki aki ezért még fel is jelent akkor többet ülsz mint varjú a dróton...
Össze kell adni a szavatossági időket, mint a bírságot.

Szóval 5+3 az már 8 év + ott az olló, az végtelen szavatosságú szóval jó még az a csomag
Régen is el lehetett intézni zsebre a dolgokat, most újra ugyan ez lesz... Inkább nyomok az alulfizetett rendőr kezébe egy 10-est, hogy költse a gyerekeire, minthogy a gondatlan állam szedjen le 3-4szer ennyire, kvázi adóbehajtás keretében
97-es kötszerekért vajon mekkorát harapnának a rend éber őrei?
most nézegetem de van olyan ami 5 évig jó és van olyan ami kettőig
menjenek ezek a kötszergyártók is a rákba
Ezt a motorozz.hu-ra írtam ugyanehhez a hírhez:

"Itt számunkra a lényeg nem a szigorú szabályokban van(bár az összegek olyanok, hogy egy átlag polgár már két büntit nem tud kifizetni féléven belül) hanem, hohy Mo.-n élünk és itt elvárások vannak a rendőr felé akinek teljesítenie kell amíg bírja a lelkiismerete.......mert azért börtönt adni 1-2 öv nélküli, telefonos vagy egyéb banális eset miatt eléggé túlzó.... "
Rendőrjelmezt kéne húznom az XJ-re.. hogy legalább közelítve "kollégának" nézzenek Aztán mire észbe kaphatnának, huss ott se vagyok
Jó, ilyen velem is volt.., (és ez kibaszás, de sajnos erre lehet azért számítani ) de én szépen egy íven megfordultam a lelkesen integető rendőrök előtt, aztán 20 kilométert kerültem. Mondjuk ehhez kellett az is, hogy ne legyen olvasható rendszám a motoron. Ugyan ez volt a szitu, sehol építkezés hetek óta, de a nyílegyenes úton 50-es tábla. Mondjuk a 140-et 90-nél is nehéz lett kimagyarázni..szóval jobbnak láttam lelépni

Most hogy van olvasható rendszámom, az ilyen helyeken mindig lelassítok legalább annyira hogy 30-nál véletlenül se kerüljön többe a művelet
van bőven, de ha nem akkor az a rendőrön múlt.....viszont ha kell akkor találnak bárkinél valamit......
A nagyobb gyorshajtás az ezen a 3 csapásos borzalmon kívül esik, ugye?
asszony rokonát is meghúzták 60 ezerre egy olyan 1es golf-al ami ingyen nem kellene senkinek
valami útépítős 70es táblát nem látott meg ami szerinte el volt fordítva a rendőrük szerint meg nem
útépítés meg nem volt akkor már arra hetek óta
na ő pl azóta le is adta a rettenetet
azért, amikor a lejárt szavatosságú elsősegély csomagért elkapnak, majd egy index elfelejtéséért, aztán jön egy kisebb gyorshajtás, ami szabs.......na akkor baj van.
Ennyi kilométert autózva kb nulla esélye van annak hogy az embert megbírságolják

Aki meg képes évi 3000 kilométer alatt több bírságba is belefutni, annak ideje lenne elgondolkozni azon, hogy valamit nem jól csinál
rengeteg embernek luxus
pl faterom belehajt minden hónapban 80km az autójába
télen csak 40-et
na ilyenek belemennek 1-2 bírságba aztán le is adják a gépet
és jópárezer ember van aki csak ennyit használja
Tegye fel a kezét akit fél éven belül megvágtak háromszor, úgy hogy az nem vasmegyei levél volt objektív felelősség okán. Én nem ismerek a környezetemben egy ilyen embert se..szóval ettől a börtönbemenős jogsi elvesztős dologtól nem kell annyira félni. Nagyobb a füstje mint lángja. Szerintem
megmondta Viktor, a kocsi luxus. Azért nem lennék most hivatásos sofőr, bár a havi 1500-3000km-el én sem megyek keveset.
ja, és, hogy a megfelelő számú közmunkás is összegyűljön minden 10. gépjárműtulajdonosnak évente 3 hónapig kéne stadiont építeni.....igaz így beleeshetnek azok is akik jófizetők, na jó, megváltható lenne a 3 hónap cserébe egy szegénynek kell 6 hónapot mauzóleumot építeni....
képzeld el mekkora nyomás lehet szegény rendőrökön, hogy ennyi fizetőképes ügyfelet begyűjtsenek, mint valami biztosítási ügynök. mennyivel egyszerűbb dolguk lenne, ha mindenkinek akinek jogosítványa van havonta kiküldenének 1 csekket mondjuk 50k-ról, átalánybírság jogcímen aztán később ha még ez sem elég akkor lehetne bővíteni mondjuk kategóriánként 50k-ra
Talán kiadták a szabadnaőpokat, hogy mától teljes lehessen a jelenlét vagy pedig továbbképzésen voltak ezügyben...nem tudom, de előző héten tényleg alig láttam az országban a trafikon kívül rendőrt...