Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, tudom, hogy nem használhatjátok. Vagy ha mégis, annyi feltételnek kell megfelelni, hogy háromszor lelőttek, mire fejben végig tudod pörgetni a dolgot.
Ha rajtam múlna, ezen változtatnék először. Mindjárt jobban meggondolná 1-2 hiperpigmentált egyed, hogy mit csinál, ha benne lenne a pakliban, hogy tésztaszűrőt csinálnak belőle!
De van és lesz is, mivel megszűnt a 25 év után nyugdíj sokan leléptek nyugodtabb munkahelyre dolgozni, vagy külföldre. A suli is már csak 6 hónapos, felvesznek boldog-boldogtalant....a fele suli után való 1 éven belül úgyis leszerel, mert rájön, hogy nem olyan jó móka ez...
Az csak dísz....
Pedig van, engem is igazoltatott már kb. ekkora rendőrnő.
Egyébként mi az összefüggés a 155 centi/40 kiló és az erőnléti teszt közt? Attól még, hogy nem nagy csomag, simán megcsinálhatja!
szerintem nemigen van 155centis 40 kilós yard
munkatársam fia amikor felvételizett igen komoly erőnléti feltételek voltak
kb annyi fekvőtámaszt meg felülést és társait kellett csinálni amit én egy hét alatt tudnék csak összehozni
Csőre húzott pisztollyal...
Az azért van, mert pl. nálunk a 12 településre (kb. 40.000 fő), jut egy péntek/szombat éjszakára 2 fő járőr. Amikor meg a Mamikát megy megvédeni a polgárőr egyesület akkor meg szolnak a készenléti rendőrségnek, onnan meg leküldenek 50 főt és meg van oldva. Készenlétinél nincs ember hiány.
Nálunk sincs olyan hely ahova ne merne bemenni a rendőr, max. hív segítséget másik kapitányságról. De nem tudom ti hogy mennétek be egy próbaidős rendőrnővel aki kb. 155 cm. magas és 40 kiló, egy 8-10 fős részeg társasághoz rendet tenni.
annyira nem is fiktív,volt rá példa...
Na igen. Ezzel én sem értek egyet, hogy miért nincs elég rendőr ott ahová kellene. Nálunk is elfogytak. De nincs rá pénz mondják és kész....old meg.....stb.
Hozzád
9millis péntbólra hülye itt a fele a másik felével meg nem érdemes szóba állni ugyis okosabb.Pohi azért szerintem tudna mesélni vác cityről..de én szeretek itt lakolni
Logikai vetélkedőre?
há én tudok mutatni olyan helyet itt ahová nem mennek be
Lassan át kell nevezni a topikot .
Azért ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy leírtad. Bár nem tudom mennyire voltál esetleg érintett a sztrájkokban. Meg van az oka hogy most már nem lehet sztrájkolni, de az nem az amit leírtál. A magaslati levegő mindig is jobb lesz mint a dohos pincében.
ez az egész magyarországi ügy egy nagy paradox helyzet.
főleg annak,aki nem tudja,mire megy itt ki a játék. annak az érdekcsoportnak,akik uralni és megszállni akarják ezt az országot a káosz az érdekük.magyar-rendőr-cigány 3szög. pl.
tönkretenni az országot anyagilag,fizikailag,mentálisan.
és jó úton haladnak.
de vegyünk csak1példát:
adott egy falu,amit cigányok terrorizálnak minden formában.a lakosság kihívja a rendőröket,akik vagy ki se mennek,mert nincs"kapacitás" vagy nem csinálnak lóf@szt se.erre odamegy néhány hazafi,vagy polgárőr,hogy megvédjék Mari nénit a patkányoktól.
oppá.mindjárt ott van 200rendőr(mindjárt van kapacitás),és netán az egyik éppen Mari néni unokája....
és ki baszogatnak:akik meg akarják védeni a magyar becsületes embert-mondjuk éppen egy rendőr nagymamáját....na basszátok meg ezt hívják paradoxnak....és ezért fog ez az ország rövidesen a szarba süllyedni!
és ez csak egy fiktív példa volt a sok ezerből!
Azért ebben a nagy rendőr ellenességedben adja isten hogy úgy igazán ne legyen olyan helyzet amikor hívnod kell őket.
Na itt felénk nincs olyan hely ahová nem merne bemenni a rendőr....
Ezt soha nem értettem, ez olyan amerikai filmekből jövő valami lehet...
Ez butaság amit írsz. A mobil nem 15.000, a pluszban összeszedett pár dolog is nagyobb tétel. A korrupció nem jó. Én nem is vagyok az.

De veled sikeresen elhitették, azt, hogy a kis emberek korrupciója nem jó.

Pedig ha a logikát nézed jobban jár 5000 Ft-os büntetéssel zsebbe, mint ha az államnak fizetett volna sokkal többet.

Na ez az elme irányítása nagyban
az utolsó soraid, na ne!
nem mernek bemenni akkor is nagy pofájuk legyen, védi őket a bohócruha és a jelvény, ne csak akkor habzon a szájuk mikor megállít az út mellett, akkor is mutassa meg ki ő ha rendet kell tenni ott ahol a bűnözők grasszálnak.
az életet hagyjuk, ezt nem kellett volna emlegetned!
a kollégám aki munkanélküli beállt sofőrnek bejelentett 2! órában. kapott valami szutykvadék járművet, oszt gyíííí az ország. lemeszelték a NKH-sok, ha jól vágom telefonált vezetés közben- ami az ő baja- meg még pár hibát össze szedtek neki 15 forint lett volna a fizetendő. kértek 5 forintot zsebbe és mehecc.
korrupt lefizethető banda vagytok egytől egyik, csak az összeg változik. mindegy ,rendőr ,katona, vagy közkutya ,bűnözők vagytok és ha megérzitek a pénz szagát a határ a csillagos ég.
te akarsz bemutatót tartani az életről elkéstél bazdmeg!
itt minden kamu
pl a sok vasutas sztrájk, amíg mszp volt sztrájkoltak miután fidesz nem
pedig nem lett jobb a helyzet, százával rugdalták ki a népet....
a vezér mondjuk jól járt, akkor is akkor sztrájk volt és akkor is amikor már nem

szedj magad mellé 5 millió embert és amin akarsz tudsz változtatni
pont azt linkeltem ahol nincs kamu az esetben, ez látható alkalmi vak vagy
a kamera azt vette ami történt, azt vágták össze ami törvénysértő volt.
Azért köpköd, mert így alakították a helyzetet. Ettől még ugyanúgy harcolok a bűn ellen mint eddig. Nem a tv-ből és a kamerafelvételek képeiből kellene táplálkoznod, hanem az életből....
A kamera mindig azt mutatja amit éppen az aktuális párt akar, vagy amelyik párt éppen támogatja azt a tv-t. Látszik szerinted, hogy megvernek valakit, de az soha nincs a felvételen, hogy miért....elég egyoldalú...