köszönöm...
tényleg nevetséges, mert kb ilyen órabérrel dolgozom a rendes munkahelyemen is...
mert igazából én vmi olyasmit hallottam, h ha nem fizetsz, akkor kerül a helyi önkormányzathoz a bírság behajtása és ők vmi adó formájában, v adóként hajtják be a bejelentett fizetéseden keresztül...
és ha nincs bejelentett jövedelmed, akkor jön a közmunka...
mert én ezeket elkerülve szeretnék jelentkezni közmunkára...
Nyilván le is lehet ülni, hamarabb letudod... ..mi a kollégákkal amikor szóba kerül(10 percenként) akkor mindenki azt mondja, hohy inkább leüli mint ledolgozza egy nyomorult stadionon....
bizony le..épp csak nem kell reagálni semmit mig egyszer csak megjön az adatlekérés közmunkához ,valamint hogy hozzájárulsz e ja:5.000.-ft/nap...heti 1 nap kötelező amikor te választod és napi max 6 óra.még valami?
Tényleg ne....lehet név szerint is csak a román telefonkönyvet kell felolvasni és utána azok már nemzetiségű áldozatait........kérdezz rendőrt a nagy utak mentén, hogy hány %-ban okoznak ők balesetet nálunk....
Támadnak a traffipaxok....
a cikk szerint nálunk minden 4. baleset a gyorshajtás miatt van...
1.-ja,mert ráfogják a "relatív gyorshajtást",ami lehet 10km/óra is....
2.-a többi baleset meg a lassan hajtó balfaszok miatt,azt mé' nem írják ki?
Parkolási bírságot kapott egy kutya Németországban, mert gazdasszonya nem megfelelő helyen kötötte ki. Az eset Essenben történt. A 75 éves nő egy üzletbe ment be, és amikor 20 perc múlva visszatért 3 éves terrierjéhez, igencsak meglepődött, hogy parkolási bírságcetli fityeg a nyakörvén. Mint megtudta, 26 ezer forintnyi eurót fizethet, amiért kutyája akadályozta a járdán a gyalogosközlekedést. Az asszony nagyon nem ért egyet a büntetéssel. "Az embereknek bőven maradt elég helyük elmenni mellette, ráadásul a kutyám kicsi, mindig csendben ül, mindenkivel kedves, soha nem bántana senkit" - idézte az eb gazdáját, Ingeburg Kaminskit az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.
ebben van igazság bár ebben az országban annyi bűnöző van,hogy bármennyi börtön kevés lenne... na meg az a helyzet,hogy kell a lé,mert szorongat bennünket 2népcsoport... az egyiknek fizetjük a hiteleket a másiknak meg a segílyeket....oda meg a Jóisten pénze nem elég...
nekem van erre egy elméletem.
Egyrészt az állam tavaly 30 milliárdot akart beszedni, mint bírság-bevételt, ami nem sikerült, ezért ez a változás.
Másrészt Don Pintér úr érdekelt a magánbörtönök építésében. Addig akarják fokozni a bv intézetek túlterheltségét, amíg a kormány nem ad megbízást arra, hogy építsenek kettőt-hármat.
ez ismerős egyszer a 80as években a haverral gurultunk hazafelé biciklivel egy faluból aljas módon leittasodva. megállt mellettünk1rendőrautó.csak annyit mondtak,engedjük le a hátsó kerekeket és adjuk oda a szelepet.azzal vigyorogva beültek és elhajtottak.semmi büntetés meg kollektív felelősség lehet,hogy kezek rájönni,hogy az akkori diktatúra gazdaságosabb volt....?
ha sportgépem lenne és sietnék akkor tuti takargatnám
most nem szükséges.....
amúgy régen úgy volt hogy voltak normális rendőrök és normális emberek
aztán amikor a normális ember szabályt szegett és ezt a normális rendőr észrevette akkor kialkudtak egy összeget amivel mindkét fél jól járt
már ha lehet ezt jónak nevezni
aztán azóta nemnormális emberek nyomkodják fel a normális rendőröket mert pénzt kértek tőlük, és így elszaródott az egész
nagyvonalakban
pl amikor gyerekként 2-3 személlyel közlekedtünk a szimóval, akkor nem sárga csekket kaptunk hanem elkobozták a gyertyakábelt, benzincsövet, kerékszelepet ami ép eszükbe jutott
aztán amikor 6-8-15 km toltad haza a szimót volt idő elgondolkozni a dolgon
tényleg nevetséges, mert kb ilyen órabérrel dolgozom a rendes munkahelyemen is...
mert igazából én vmi olyasmit hallottam, h ha nem fizetsz, akkor kerül a helyi önkormányzathoz a bírság behajtása és ők vmi adó formájában, v adóként hajtják be a bejelentett fizetéseden keresztül...
és ha nincs bejelentett jövedelmed, akkor jön a közmunka...
mert én ezeket elkerülve szeretnék jelentkezni közmunkára...
előre is köszi a választ...
néz jobbra, néz balra, meglát, és simán kijön eléd
ellenben a gyalogosokra maximálisan odafigyelnek
aminek jelentős része a szar kajáktól van
na de ugye ez teljesen rendben van
a cikk szerint nálunk minden 4. baleset a gyorshajtás miatt van...
1.-ja,mert ráfogják a "relatív gyorshajtást",ami lehet 10km/óra is....
2.-a többi baleset meg a lassan hajtó balfaszok miatt,azt mé' nem írják ki?
Egyrészt az állam tavaly 30 milliárdot akart beszedni, mint bírság-bevételt, ami nem sikerült, ezért ez a változás.
Másrészt Don Pintér úr érdekelt a magánbörtönök építésében. Addig akarják fokozni a bv intézetek túlterheltségét, amíg a kormány nem ad megbízást arra, hogy építsenek kettőt-hármat.
most nem szükséges.....
amúgy régen úgy volt hogy voltak normális rendőrök és normális emberek
aztán amikor a normális ember szabályt szegett és ezt a normális rendőr észrevette akkor kialkudtak egy összeget amivel mindkét fél jól járt
már ha lehet ezt jónak nevezni
aztán azóta nemnormális emberek nyomkodják fel a normális rendőröket mert pénzt kértek tőlük, és így elszaródott az egész
nagyvonalakban
pl amikor gyerekként 2-3 személlyel közlekedtünk a szimóval, akkor nem sárga csekket kaptunk hanem elkobozták a gyertyakábelt, benzincsövet, kerékszelepet ami ép eszükbe jutott
aztán amikor 6-8-15 km toltad haza a szimót volt idő elgondolkozni a dolgon