szerintem nem kellene az egyszerű beosztott rendőrt szapulni
akit kiküldenek mérni az mérni megy, ha ehelyett cigókat kergetne a bolhás soron akkor utána nem lenne rendőr
az hogy a tetvesek kilopják a szemünket is az meg nem csak a rendőrség hibája
itt a "fehér" emberek fejében is nagy hibák/hiányosságok vannak
tudnék mesélni ilyen vadabb népi összefogásól de nem itt
szóval amíg a kisebbség támogatásán haszon van, és a birka nép inkább félrenéz addig nem fog történni semmi
nos,elmondom,hogy igazad van,Arló,Ózd és környékén erők tűntek el...régen az arra vezető szerpentíneken gyönyörködni lehetett az erdős hegyoldalakba,most csak a kopárságot látod!de nem csak erdőket lopnak...a cigók kaptak önkormányzati házakat,amit nemhogy lelaktak,hanem eladták a parkettát,kábeleket,csempét,stb belük...aztán meg sírnak a tv2-ős Naplóban,hogy milyen házakban kell élniük..jah,és szó szerint utcák tűnnek el...vannak helyek,ahova a rendőrök nem mernek bemenni...
hmm, mondták már hogy burokban élek
az is igaz hogy olyan emberek akiknél a töltött kispuska az ajtóban volt letámasztva, és akik merik is használni ha a cigók támadnak, elvisznek minden mozdíthatót, -amit én nem hittem el-, míg a nyomorult csicskák a közlekedőket basztatják. hozzájuk sem mernek szólni, a helyszíni szemle alkalmával még le is próbálják beszélik a károsultat hogy feljelentést tegyen. ezek vagytok ti.
burokban
nézz szét ,benneteket köpköd az ország, csak gondot okoztok nem rendet tartotok, és még az alvilág is megvett benneteket.
és hogy adtátok magatokat, kilóra kimérve mint a hentesnél, vagy egyben mint az állatvásárban?
Arlóról ez volt az elképzelésem, mert igen sok onnan érkező fa árusító embert bírságoltam meg és jelentettem a NAV-nak. Gyanítom, hogy a környékén nincs már egy szál fa sem...
Ott voltál 2006-ban? Mert én igen. Nem érdekeltek a támadók, csak az érdekelt, hogy én és a társaim ne sérüljenek. Érdekes módon nem kellett megvernem senkit. De az én pajzsomon kopogott ám kockakő, sörösüveg, kő, léc, stb., ártatlan nyugdíjasok köpdösték a pajzsom és rugdosták. Nem voltak véletlenül oda tévedők. Nem akartam ott lenni, de parancsra ott kellett lennem és állnom kellett a sok mocskot amit rám zúdítottak a "véletlenül arra járó, békés emberek"
Szóval ne ítélkezz, mert nincs hozzá jogod.
A rendőrség nagy %-a jobbikos, de az ilyen hülyék miatt süllyed le a jobbik mint te......nem vagy különb azoktól akiket szidalmazol.
most jártam borsodban és szabolcsban. Arlón 6000-ből 4:2 a cigány szappannak valók javára a népesség terén. Mátészalka se kutya vannak bőven cigók, szolnok is elesik nemsoká. de a 4-es főúton sem az ehte kettős állampolgárok jönnek hozzánk háztűznézőbe- házbenézőbe- cigány románok árasztják el a főutakat, és a európát.
http://youtu.be/-UY3950gfeE [/L] 4:45-nél baszta ki az NKI-t a nyomorultak fellépése.
-NA AKARSZ MÉG VALAMIT HAZAFI?
szívesen felteszem valamelyik szarházinak én is ezt a kérdést, de utána loccsan a káposztalé a koponyájából. még 2 év. vagy felébredünk vagy elveszünk.
mondjuk nekem 2006 baszta ki a biztosítékot,mikor pl.8an rugdostak egy15éves gyereket mert állt egy magyar zászlóval...de aztán kiderült,hogy izraeli kancsók voltak,akik a gyarmatukon harcoltak....hát majd a biblia megismétli önmagát esztergáltpöcsűek!
én végig olvastam. hasonszőrű bűnözők vagytok mint mi, csak benneteket véd a bohócruha és a jelvény.
egy ilyenért a közembernek -megkötözött kézzel- lerugdosnátok a veséjét.
Ez fogós kérdés!van több variáció is!nekem mikor még nem volt meg a nagy motoros jogsim és nagy motorral hajtottam akkor a helyszínen elvették tőlem a meglévő korlátozott jogsimat és 1 évre eltiltottak a vezetéstől!másodjára 80000ft pénzbírság és 18hónap eltiltás és természetesen megint elvették a jogsit!úgyhogy nagy szívás ez!megéri a kategória bővítést megcsinálni!nekem megérte!
látom vágod a fixeket
no, akkor itt a következő bűnözői bagázs. kik is lehetnének mások az elkövetők mint nyomorult rendőrök......ööö zsidóbérencek.
keressétek az online változatot, ott olvashatóbb. rendszám át mahinálás, és a többi laza bűn.
király, a rendőrnek ugyanezt ordítottam, erre nagy arccal odavetette, hogy ne okoskodjak, az már megszűnt, rosszul tudom...
hát a büdösapjafaszát az ilyennek, hogy nekem kell helyette tudni a KRESZ-t...
akit kiküldenek mérni az mérni megy, ha ehelyett cigókat kergetne a bolhás soron akkor utána nem lenne rendőr
az hogy a tetvesek kilopják a szemünket is az meg nem csak a rendőrség hibája
itt a "fehér" emberek fejében is nagy hibák/hiányosságok vannak
tudnék mesélni ilyen vadabb népi összefogásól de nem itt
szóval amíg a kisebbség támogatásán haszon van, és a birka nép inkább félrenéz addig nem fog történni semmi