Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre csak a jövő adhat választ......
tegnap voltam kecskeméten csak 1 helyen láttam mérni őket
rendőrségi nívából fotózták a jónépet izsákon, amúgy még kecskeméten sem láttam egy rendőrt sem, lehet el voltak bújva?
Megmondom őszintén nem tudom mi lesz ennek a hatása, eredménye. Egyáltalán hogyan alakul majd a valóságban.
Nem feltétlenül a gyorshajtásra mennek rá hisz azt eddig is elég rendesen büntették hanem minden másra aminek hihetetlenül felment a díja, de még csak enm is ez a gáz hanem az, hogy ha véletlenül van egy rossz napom és háromszor megvágnak bármiért is akkor irány a börtön, közmunka és a jogsi is ugrik......hogy lehet ilyen nyomást gyakorolni a népre?......ennek nem lesz jó vége.....
Nálunk is többen lettek, milyen érdekes. Főleg most van egy út ahol jó hosszan 30-s korlátozás van csatornázás miatt.
kár, hogy nem tudok röhögni rajta.....a mai 330km-en idáig 4 helyen volt rendőr, igaz nem állítottak meg, de hazafelé még több helyen lesznek......
Hát persze hogy lehet.
Ezután már csak a rendőr emberségében lehet bízni......lehet?
rögtön elsőként le is írom róla a véleményem:A befolyt összegből vegyenek a ******* ****** ***** anyjuknak koszorút!kb.ennyi röviden.
én is furcsálltam a dolgot.......
de haverom haverja hallott olyanról akit ezért megbüntettek
szóval akkor ez is csak egy kocsmai történet
út=útpadka+úttest
létezik olyan hogy azért megbüntet a rendőr mert nem az úton megyek hanem az útpadkán?
persze rendszámos endúróval e-betűs fim gumival
szerintem is de több napig.
a TV2-n épp benneteket hiányolnak, épp cigány irtást kellene tartani.
Külföld más szabályok.....érdemes országonként megtudni.
kint is EÜ csomag kell, de a legtöbb országban legyen nálad sárga mellény, pl. az osztrákoknál kötelező.
köszi és a bónusz kérdés, külföldön ugyanúgy kötelező minden?
No problémo.
Rendben, tévedtem...megesik. Pedig így emlékeztem.
Bocsi.....mindenkire vonatkozik.

Érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés

64. § (1)93 Aki érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel, illetve olyan járművel vesz részt a közúti forgalomban, amelynek a műszaki érvényességi ideje lejárt, ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.
(3) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés esetén - a szabálysértési jogsegély keretében - a pénzbírságot kiszabó jogerős határozat végrehajtása átadható.
Ha nem az üzembentartó vezeti.
A lejárt műszaki érvényességgel közlekedés az kisebbfokú.
Hát ugye a láthatósági nem kötelező, de ha lakott területen kívül kiszállsz az autóból korlátozott látási viszonyok között, vagy leszállsz a motorról akkor gyalogossá válsz, akinek meg kötelező. Tehát nem árt ha van nálad.
EÜ csomag. Az izzókészlet és biztosítékkészlet, valamint az cseréhez szükséges szerszámok, már nem kötelező tartozékok.