tegnap voltam kecskeméten csak 1 helyen láttam mérni őket
rendőrségi nívából fotózták a jónépet izsákon, amúgy még kecskeméten sem láttam egy rendőrt sem, lehet el voltak bújva?
Nem feltétlenül a gyorshajtásra mennek rá hisz azt eddig is elég rendesen büntették hanem minden másra aminek hihetetlenül felment a díja, de még csak enm is ez a gáz hanem az, hogy ha véletlenül van egy rossz napom és háromszor megvágnak bármiért is akkor irány a börtön, közmunka és a jogsi is ugrik......hogy lehet ilyen nyomást gyakorolni a népre?......ennek nem lesz jó vége.....
Érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés
64. § (1)93 Aki érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel, illetve olyan járművel vesz részt a közúti forgalomban, amelynek a műszaki érvényességi ideje lejárt, ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.
(3) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés esetén - a szabálysértési jogsegély keretében - a pénzbírságot kiszabó jogerős határozat végrehajtása átadható.
Hát ugye a láthatósági nem kötelező, de ha lakott területen kívül kiszállsz az autóból korlátozott látási viszonyok között, vagy leszállsz a motorról akkor gyalogossá válsz, akinek meg kötelező. Tehát nem árt ha van nálad.
rendőrségi nívából fotózták a jónépet izsákon, amúgy még kecskeméten sem láttam egy rendőrt sem, lehet el voltak bújva?
de haverom haverja hallott olyanról akit ezért megbüntettek
szóval akkor ez is csak egy kocsmai történet
persze rendszámos endúróval e-betűs fim gumival
Érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés
64. § (1)93 Aki érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel, illetve olyan járművel vesz részt a közúti forgalomban, amelynek a műszaki érvényességi ideje lejárt, ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.
(3) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés esetén - a szabálysértési jogsegély keretében - a pénzbírságot kiszabó jogerős határozat végrehajtása átadható.