Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eü csomag és elvileg a láthatósági mellény is!bár az utóbbi nem biztos,csak sejtem,mert lakott területen kívül ha kiszállsz az autóból,kötelező felvenni!gondolom motornál is...
Az érvénytelen hatósági jelzéssel való közlekedés kisebbfokú?
ha szabad egy kérdést, EÜ csomag és izzókészlet közül jelenleg melyik kötelező tartozék?
Kisebb fokú, így szerintem max. 30.000
Ha egy évnél régebbi az A1.
Nincs különbözeti, elölről kell csinálni az egészet teljes áron...legalábbis ezt írták itt mások....
az új szabályok szerint nincs különbözeti? nekem másfél éve A1 után a korlátlan 40e volt... szerintem átba$ztak...
Max. 50 rongy.
Arra azért kíváncsi leszek,amikor a kigyúrt kopasz Q7-es Audijából ki akarja cíbálni Kovács II. Lajos közeg a radarblokkolót.
bírd ki ezt a keveset... nekem is 1 hónapot mondtak anno amiből 1 hét lett.Ha elkapnak akkor meg számíts egy jó kis eltiltásra meg pénz bírságra
Van valakinek ötlete, hogy kb. mennyibe fog fájni a bírság?

Tavaly szeptemberben lejárt műszakival fogtak meg a rend éber őrei a múlt héten pénteken. (A szerelőm éjjel küldött sms-t, hogy reggel vihetem a vasat, persze mentem érte. Az Autóklubhoz nem kell előre bejelentkezni vizsgára, így erről sem volt igazolásom.)
A rendőrök saccra sem mondták meg, mekkora bírságra számíthatok. Forgalmit elvették, stb. A közelmúltban (2 éven belül) nem volt szab.sértésem.
Sziasztok! Most csináltam "A" kat. jogsit. Már az összes vizsgám megvan és az okmányirodában is voltam. Állítólag egy hónap mire kész lesz a jogsim. Kaptam egy papírt amin rajta van az összes kategóriám, ha így vezetek gondolom nem teljesen szabályos. Tudja valaki milyen büntetést kaphatok ezért,ha elcsípnek? Esetleg el is tilthatnak,mert már nem bírom tovább... :) Nem elég,hogy 2006-óta van "AK" jogsim és most újra kellet kezdeni az egészet 140.000-ért különbözeti vizsga helyett,most még ezzel is szívatnak. Ha valaki tud valami konkrét dolgot mondani ezzel kapcsolatban, akkor előre is köszönöm!
pont erről beszéltem
hát izé...minusz x minusz azugye plusz.ennyi azért ragadt rám...meg még egy picike
Te olyan szabályos és rendes vagy
milyen jó hogy ennek sem dőltem be és nem költöttem ilyen bűncselekmény blokkoló cuccokra..mert ugye töklogikus hogy ha blokkoljuk azt ami bűncseló akkor az nem annyira szabályos,tehát ez igy már halmazati...
keress vissza a neten: minden tavasszal bedobják a témát, azután nagy csönd... arról nem beszélve, h tele van alapvető tévedésekkel az eredeti cikk.
gondolj csak bele. sehol nem használhatsz ilyet, magyarországon meg simán megveheted a boltban... nem egyszerű véletlen, hogy a mindenhol tiltott eszköz itthon simán legális
Én már mindent el tudok képzelni és mindennek az ellenkezőjét is
Pont ezért lesz bírságolható a baleset során is az okozó a helyszínen. Eddig nem lehetett, most igen.....
valaki....biztosan nem megállapodás kérdése volt akkor amikor legálissá lett téve:"2 évig szabadkártya van és risztelünk Tibikém"
Logikus lépés lenne. Régen tiltott volt. Aztán nem lett az és valaki halálra kereste magát a forgalmazásukkal mint nagyker. Most megint tiltott lesz.
a legfrappánsabb bünti tétel az elsőbbség meg nem adása!
ha nem adod meg akkor az a gyakorlatban baleset!
ennyi hülyét!