eü csomag és elvileg a láthatósági mellény is!bár az utóbbi nem biztos,csak sejtem,mert lakott területen kívül ha kiszállsz az autóból,kötelező felvenni!gondolom motornál is...
Van valakinek ötlete, hogy kb. mennyibe fog fájni a bírság?
Tavaly szeptemberben lejárt műszakival fogtak meg a rend éber őrei a múlt héten pénteken. (A szerelőm éjjel küldött sms-t, hogy reggel vihetem a vasat, persze mentem érte. Az Autóklubhoz nem kell előre bejelentkezni vizsgára, így erről sem volt igazolásom.)
A rendőrök saccra sem mondták meg, mekkora bírságra számíthatok. Forgalmit elvették, stb. A közelmúltban (2 éven belül) nem volt szab.sértésem.
Sziasztok! Most csináltam "A" kat. jogsit. Már az összes vizsgám megvan és az okmányirodában is voltam. Állítólag egy hónap mire kész lesz a jogsim. Kaptam egy papírt amin rajta van az összes kategóriám, ha így vezetek gondolom nem teljesen szabályos. Tudja valaki milyen büntetést kaphatok ezért,ha elcsípnek? Esetleg el is tilthatnak,mert már nem bírom tovább... :) Nem elég,hogy 2006-óta van "AK" jogsim és most újra kellet kezdeni az egészet 140.000-ért különbözeti vizsga helyett,most még ezzel is szívatnak. Ha valaki tud valami konkrét dolgot mondani ezzel kapcsolatban, akkor előre is köszönöm!
milyen jó hogy ennek sem dőltem be és nem költöttem ilyen bűncselekmény blokkoló cuccokra..mert ugye töklogikus hogy ha blokkoljuk azt ami bűncseló akkor az nem annyira szabályos,tehát ez igy már halmazati...
keress vissza a neten: minden tavasszal bedobják a témát, azután nagy csönd... arról nem beszélve, h tele van alapvető tévedésekkel az eredeti cikk.
gondolj csak bele. sehol nem használhatsz ilyet, magyarországon meg simán megveheted a boltban... nem egyszerű véletlen, hogy a mindenhol tiltott eszköz itthon simán legális
Tavaly szeptemberben lejárt műszakival fogtak meg a rend éber őrei a múlt héten pénteken. (A szerelőm éjjel küldött sms-t, hogy reggel vihetem a vasat, persze mentem érte. Az Autóklubhoz nem kell előre bejelentkezni vizsgára, így erről sem volt igazolásom.)
A rendőrök saccra sem mondták meg, mekkora bírságra számíthatok. Forgalmit elvették, stb. A közelmúltban (2 éven belül) nem volt szab.sértésem.
gondolj csak bele. sehol nem használhatsz ilyet, magyarországon meg simán megveheted a boltban... nem egyszerű véletlen, hogy a mindenhol tiltott eszköz itthon simán legális
ha nem adod meg akkor az a gyakorlatban baleset!
ennyi hülyét!